ay canım yaaa, ne kadarlık doğdu? nasıl şimdi bebeğinin durumu? inşallah bi an önce kucağına alırsın, mis kokusunu doya doya içine çekersin. dualarım seninle..
37.haftada dogdu dogum anında akcigerlerine su kaçmış ama çok şükür çıktı şimdi küvezden. rabbim herkesin yavrusuna saglık sıhat versin hepsini korusun sizlere çok teşekkür ediyorum.
canım yaa girip girip bakıyodum haber var mı diye..sonunda yazmışsın. çok sevindim. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah. darısı da bizim başımıza olsun..
hepinize çok teşekkür ediyorum insan bazen hiç tanımadıgı yüreklerin dahi duasını duyunca mutlu oluo darısı burdaki tüm hamişlerin başına inş.saglıkla sıhatle.....
37.haftada dogdu dogum anında akcigerlerine su kaçmış ama çok şükür çıktı şimdi küvezden. rabbim herkesin yavrusuna saglık sıhat versin hepsini korusun sizlere çok teşekkür ediyorum.
9 saat suni sancının ardından sezeryan a aldı doktor o gece hiç bitmicek sandım gece 3.30 gibi kızım dünyaya geldi erken dogdu die almadılar küveze dogarken cigerine su kaçmış 6 gün küvezde yattı.
allah analı babalı büyütsün canım bebeginle ömür boyu saglıklı mutlu yaşarsın inşallah.
bende gecen hafta sezeryan oldum emirimiz dünyaya geldi bi sorun yasamadık hamd olsun..