Doğurana kadar 9 doğurdum

Bende sordum doktora ilkim sezaryandı normal doğum olur mu diye? İlk doğumun neden sezaryan oldu dedi bende birden suyum geldi ne açılma ne sancı 40. Haftayı bitirmiştim sabaha kadar bekledik serum merum yinede olmadı 13 saat bekledik mecbur sezaryene aldılar dedim. Hımm dedi sen bilirsin ama bence riske atma o da bana size olabilecek durumlar için imza atman lazım ben sorumluluk alamam dedi benimde biraz gözüm korktu açıkcası bekliyorum günümü..

epidural normal doğum sonrası mı yaptı yarım saat dikiş
Aynen benim de oyle oldu. Epidural normal dogumdan sonra 4 dikise 20 -30 dk ugrasti doktorum. Ic kismida dikiyorlar ayrica. Bi yerin follos oldugu yok yani. O tamamen istegiyle sezeryan olan annelerin uydurmasi.Eskidenmis o.

Normal dogum en guzeli ama ilki sezaryen olmus bu riski goze almaya ben sasiyorum.evet yapanlar var ama ya aksilik olursa.deger mi bu riski almaya.cocugunun sagligi icin isterken onun sagligini tehlikeye atma bence

Konu hortlamis. Bu arada yirtilma orani yuzde birden daha az ve bu vakalarin da hepsinde anne-bebek direkt olmuyor, kurtariabiliyor. Yani anne ve bebegin olumu yuzde birden de daha az. Zaten doktorlar doguma kadar kontrol ediyor, gerekli durumda mudahale edilir. Yurtdisinda ilk dogum sezeryan olsa dahi ikinci mutlaka normal dogum oluyor. Hayati tehlike varsa sezeryana aliniyor. Sezeryani istege bagli bir yontem degil, hayati bir operasyon olarak yapiyorlar.
Normal dogum en guzeli ama ilki sezaryen olmus bu riski goze almaya ben sasiyorum.evet yapanlar var ama ya aksilik olursa.deger mi bu riski almaya.cocugunun sagligi icin isterken onun sagligini tehlikeye atma bence

Canım hangi doktora gidersen git ,sezeryan sonrası normal doğumu hiç bir doktor yapmak istemez.başta olur tabi diyen bile ,sonlarda ufacık bi şüphe sokar aklına ve sezeryana girdiğini görürsün :) ki nacizane fikrim normal yapmayacağın yönünde.sende bunu biliosun aslında..nyse hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla doğsun uzun ömürlü olsun

Kuzenimin ilk gebeliği ikizdi. İkizlerden biri sezaryen diğeri normal doğumla dünyaya geldi. 10 ay sonra tekrar normal doğum yaptı.

Hiç bir doktor da sen normal doğum yapamazsın sezaryen yapalım dememiş. Türkiyedeki doktorlarda var bi gariplik.

Yok ya yapan doktorlar var. Aramak lazim da bu konu hortlamis. Konu sahibi dogurmustur da coktan.
Canım hangi doktora gidersen git ,sezeryan sonrası normal doğumu hiç bir doktor yapmak istemez.başta olur tabi diyen bile ,sonlarda ufacık bi şüphe sokar aklına ve sezeryana girdiğini görürsün :) ki nacizane fikrim normal yapmayacağın yönünde.sende bunu biliosun aslında..nyse hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla doğsun uzun ömürlü olsun

Aynen benim de oyle oldu. Epidural normal dogumdan sonra 4 dikise 20 -30 dk ugrasti doktorum. Ic kismida dikiyorlar ayrica. Bi yerin follos oldugu yok yani. O tamamen istegiyle sezeryan olan annelerin uydurmasi.Eskidenmis o.
epidural normal doğum nasıldı?
ilk doğumun mu?
sancıyı çok hissettin mi? memnun musun?

epidural normal doğum nasıldı?
ilk doğumun mu?
sancıyı çok hissettin mi? memnun musun?
Ben memnundum. Sanciyi oncesinde hissetyim zaten belli bid acilmaya gelmeden epidural yapmiyorlar.. bide dogum cok yakinsa ilaci kesiyolar ki anne ikinabilsin. Sancim coktu benim epidurale kadar. Sonrasi guzeldi. Kolay bir dogumum oldu. Ama anestezi uzmani cok onemli. Isinin ehli olmali bence

Ben memnundum. Sanciyi oncesinde hissetyim zaten belli bid acilmaya gelmeden epidural yapmiyorlar.. bide dogum cok yakinsa ilaci kesiyolar ki anne ikinabilsin. Sancim coktu benim epidurale kadar. Sonrasi guzeldi. Kolay bir dogumum oldu. Ama anestezi uzmani cok onemli. Isinin ehli olmali bence
Güle güle büyütün yavrunu Can'ım , sevindim , darısı başımıza diyim artık

Back
X