Ya hamile kadınların yanında bu şehir efsanesine dönüşen yaklaşımları hiç doğru bilmiyorum.
Bende hamileyken yok ayyy o sancı yokmu o sancı,ayyy benim sonum plesanta çok zor düştü,açıldı mı üfff olmuyo eskisi gibi bunlar normal doğum için.
Amann sezaryen mi çocuğunu alamazsınız kucağına,ne ağrır o dikiş yerleri,kalkamadım ayağa acıdan sen düşün gibi...
Ya insanın içinde tutası gelcek yanii

Bir kere herkesin vücut yapısı ağrı eşiği farklıdır ya. Kimi normal doğumda zor doğuruyor. Kimi sezeryan sonrası acı çekiyor. Herkesin ki farklı bende 36 hafta boyunca özel hastane doktoruna gittim adamın atmadığı takla kalmadı sezeryan için en son ağlaya ağlaya eve gittiğimi biliyorum.
En son devlet hastanesinde bana söylenenlerin sacmaliktan başka bişi olmadığını söyledi doktorum. Normal dogum yaparak aldım kızımı kucağıma.
Ama önemli olan herzaman anne ve bebeğin sağlığı normalde bi sıkıntı yoksa normal, herhangi bir komplikasyon gelişirse veya anne-bebek açısından bir sorun varsa sezeryan..
İkisinin de kendi has zor ve güzel yanları var.Allah herkese sağlıklı sıhhatli kurtulup evladini kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin

Arkadaşım senin yerinde ben olsam bir iki doktora dha gider. Ve hangisi aklıma yatıyorsa ona karar verirdim.
Ve ben olsam riske atmak istemem yani.
Ama sakın bekleyip gitme gibi bi hata yapma..
Kızlar sizede bişi sormak istiyorum. Bizim burda devlet hastanesi doktorları mesela çok korkuyom normalden sezeryan olmak istiyorum diyenlere Hayır yasak gibi yaklaşımda bulunuyorlar. Sizin şehirlerde de öylemi