- 13 Ağustos 2014
- 5.612
- 2.472
- 448
- Konu Sahibi brunettella
-
diğer konusunda bebeği istemediğini söylemiş , rahatlık ordan geliyor sanırım.Korkuyorum diyor da ben böyle rahatlık görmedim.
Kiz ben normalde su emojileri koymaya useniyorum sen o halde helal olsun sana kk senle gurur duyuyorHastanedeyizz kizlar 3 cm acikligim var feci aciooo dayanilmazz(
Banyo hazirladilar suandua edinn
Bir bağırışta yani avaz avaz bağırmak vardır ya ondan işteUmarım telefondan kopabilip sağlıkla almıştır kucağına :))
Nedir bu herkes "bir avazda kurtarsın "yazmış bir avaz nedir bir ben mi bilmiyorum :))
Bende..doğurması mesele değilde kabullenecekmi acabaAyy çok merak ettim. .
Teşekkür ederim :))Bir bağırışta yani avaz avaz bağırmak vardır ya ondan işte
Canım o bazı annelerde olan bir şey. Hamilelikten kaynaklanıyor. Konu sahibi arkadaşın eşiyle de arası iyi değil böyle düşüncelere girmesi çok normal.Bende..doğurması mesele değilde kabullenecekmi acaba
Önceki konusunu okumuşmuydun hiç..Canım o bazı annelerde olan bir şey. Hamilelikten kaynaklanıyor. Konu sahibi arkadaşın eşiyle de arası iyi değil böyle düşüncelere girmesi çok normal.
Benim eşimle aran iyi olmasına rağmen ben de son bir kaç hafta öyle olmuştum. Ama şimdi bebeğimi o kadar çok o kadar çok seviyorum ki. Sevgisi katlndıkça katlanıyor.
Hamilelik maalesef duygu değişimleri yapıyor.
Aaa orasını okumamıştım . Bilemedim. Neyse umarım sever çocuğunu o zamanÖnceki konusunu okumuşmuydun hiç..
Erkek çocukları hiç sevmem benimde oğlum olacak istemiyorum sadece doğum anına dair bi merak heyecan var içimde falan yazmıştı. Hamilelikle alakalı bi durum değildi malesef
Konun hangisi bulamadimArkadaşlar konuma bakip bana da yardimci olur musunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?