Dogurcam galiba yardim

Umarım telefondan kopabilip sağlıkla almıştır kucağına :))
Nedir bu herkes "bir avazda kurtarsın "yazmış bir avaz nedir bir ben mi bilmiyorum :))

Allah analı babalı byütmeyi nasip eylesin hayırlı evlat olur inşallah.

Haberlerini bekliyoruz canım inşallah bebeğinle senin durumun iyidir

Bende..doğurması mesele değilde kabullenecekmi acaba
Canım o bazı annelerde olan bir şey. Hamilelikten kaynaklanıyor. Konu sahibi arkadaşın eşiyle de arası iyi değil böyle düşüncelere girmesi çok normal.
Benim eşimle aran iyi olmasına rağmen ben de son bir kaç hafta öyle olmuştum. Ama şimdi bebeğimi o kadar çok o kadar çok seviyorum ki. Sevgisi katlndıkça katlanıyor.
Hamilelik maalesef duygu değişimleri yapıyor.

Olumsuz yorum yazan arkadaşlar,,son haftalarda hatta aylarda uyku problemimden daha doğrusu uykuya dalamama problemimden nerdeyse hiçbir gece kaliteli uyku uyuyamıyorum(kendi topiğimdeki aarkadaşlar da konudan muzdarip)hal böyle olunca da kk dan sohbet ediyoruz,kızcağız da muhtemelen uyuyamadı geziniyordu buralarda sancı olunca danışmak istemiş bunda bu kadar abartılacak ne var yani gerçekten anlamıyorum,sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz,instagram hesapları doğumdan hemen sonra foto atan annelerle dolu,çok da yabancısı değilsiniz bence,biraz kendinizi koyun yerine geniş çapla düşünün herşeye de bi kulp bulmayın lütfen,allah analı babalı bÜyütmeyi nasip eder inşallah ne güzel bir duygu

Önceki konusunu okumuşmuydun hiç..
Erkek çocukları hiç sevmem benimde oğlum olacak istemiyorum sadece doğum anına dair bi merak heyecan var içimde falan yazmıştı. Hamilelikle alakalı bi durum değildi malesef

Aaa orasını okumamıştım . Bilemedim. Neyse umarım sever çocuğunu o zaman

6 hafta 2 günlük hamileyim normalde doktora 5 hafta 3 günlükken gitmiştim o zaman biai yoktu bugün gittim leke denilemeyecek kadar az bisi sürülmüştü korktum doktora gittim kesemin altinda cok hafif bi kanamam olduğunu söyledi progestern verip yolladi bebegim daha gözükmedi fakat kesem büyümüş bu notmal mi kanama acaba cok endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…