- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi brunettella
-
Mutlaka doktorunla baglantida ol.6 hafta 2 günlük hamileyim normalde doktora 5 hafta 3 günlükken gitmiştim o zaman biai yoktu bugün gittim leke denilemeyecek kadar az bisi sürülmüştü korktum doktora gittim kesemin altinda cok hafif bi kanamam olduğunu söyledi progestern verip yolladi bebegim daha gözükmedi fakat kesem büyümüş bu notmal mi kanama acaba cok endiseliyim
Hamileliğin 6. Haftasından beri lekelenmem hep oldu ama benim kesede kanama yoktu normal içerde kalan parçalardı atılan progeston kullandım geçti şuan bişey Yok 11. Haftanın içindeyiz ama senin kesede de kanama varmış doktorunla muhakkak irtibatta kalBu ilk hamileligim daha yeni evliyim korkuyorum basina böyle bisi gelen varsa lütfen yazsın
Kese büyür Zaten her durumda önemli olan bebeğin gözükmesi inşallah gözükürPuf beklemek cok zor bebegim de zaten daha gözükmedi kesem diger kontrolüme gore daha da büyümüş
Canım yazı okuyunca yazmak istedim benimde cumartesi kanamam oldu gittim progestan başladı doktorum kanama kesilmis dedi anlayamadı neden kanama olduğunu acaba diyorum benimkini sizin anlattığımız gibi oldu bide progestan iğne vurulduğunda beri akıntı olmuyor ve siyah tortu geliyor acaba sizdede oldumu ve jel kullanınca mı akıntı başlayacak tekrar cokmu sordum acabaHamileliğin 6. Haftasından beri lekelenmem hep oldu ama benim kesede kanama yoktu normal içerde kalan parçalardı atılan progeston kullandım geçti şuan bişey Yok 11. Haftanın içindeyiz ama senin kesede de kanama varmış doktorunla muhakkak irtibatta kal
Valla canım ne iğne ne jel kullanmadım ben kesede kanamam yoktu benim adet olamadığım için içeride ki pisliği atıyor dedi doktor her ihtimale karşı verdi progestonu bana şükür 10 gündür bişeyim Yok bugün gördüm bebemi daha :)Canım yazı okuyunca yazmak istedim benimde cumartesi kanamam oldu gittim progestan başladı doktorum kanama kesilmis dedi anlayamadı neden kanama olduğunu acaba diyorum benimkini sizin anlattığımız gibi oldu bide progestan iğne vurulduğunda beri akıntı olmuyor ve siyah tortu geliyor acaba sizdede oldumu ve jel kullanınca mı akıntı başlayacak tekrar cokmu sordum acaba
Hayırlı olsun bebeğiniz, sevgiler.Kizlarr
Yazamadim geri. Evet dogurdum
8-9 saat surdu sancilarim, cok feciiydii cok o agrilar.
Olup dirilir gibi oldum. Amaaa bebisimi ilk ben kucagima alirkene dunya durdu benim icin herseyi unuttum. Okadar guzel kii o duygu. Kokluya kokluya doyamiyorumm. Okadar cok seviyorum.
Uykusuz gecelerimiz oluyor artik ama hersey deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?