Dogurcam galiba yardim

Mutlaka doktorunla baglantida ol.
En dogru yanit yine ondan gelir ins. Bir sorun yoktur

Bu ilk hamileligim daha yeni evliyim korkuyorum basina böyle bisi gelen varsa lütfen yazsın

Bu ilk hamileligim daha yeni evliyim korkuyorum basina böyle bisi gelen varsa lütfen yazsın
Hamileliğin 6. Haftasından beri lekelenmem hep oldu ama benim kesede kanama yoktu normal içerde kalan parçalardı atılan progeston kullandım geçti şuan bişey Yok 11. Haftanın içindeyiz ama senin kesede de kanama varmış doktorunla muhakkak irtibatta kal

Puf beklemek cok zor bebegim de zaten daha gözükmedi kesem diger kontrolüme gore daha da büyümüş

Konu sahibinden haber yok sanirim.bebis dogmjstur bence az daha ebesi olacktik tum kk
Ne guzel ani olarak kalacak burada yazdiklarini yillar sonra okuyabilir
Bebisin ismi ne bellimi acaba topluca isimde bulurduk

Canım yazı okuyunca yazmak istedim benimde cumartesi kanamam oldu gittim progestan başladı doktorum kanama kesilmis dedi anlayamadı neden kanama olduğunu acaba diyorum benimkini sizin anlattığımız gibi oldu bide progestan iğne vurulduğunda beri akıntı olmuyor ve siyah tortu geliyor acaba sizdede oldumu ve jel kullanınca mı akıntı başlayacak tekrar cokmu sordum acaba

Valla canım ne iğne ne jel kullanmadım ben kesede kanamam yoktu benim adet olamadığım için içeride ki pisliği atıyor dedi doktor her ihtimale karşı verdi progestonu bana şükür 10 gündür bişeyim Yok bugün gördüm bebemi daha :)

Sanırım doğurmuştur ondan yazamadı kesin inş sağ salim kavusmuslardir darısı bekleyenlerin başına artik.

Kizlarr
Yazamadim geri. Evet dogurdum
8-9 saat surdu sancilarim, cok feciiydii cok o agrilar.
Olup dirilir gibi oldum. Amaaa bebisimi ilk ben kucagima alirkene dunya durdu benim icin herseyi unuttum. Okadar guzel kii o duygu. Kokluya kokluya doyamiyorumm. Okadar cok seviyorum.
Uykusuz gecelerimiz oluyor artik ama hersey deger

Hayırlı olsun bebeğiniz, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…