anlattıklarını bir yakınıma çok benzettim.
sonradan olmaz sonradan olmaz diye diye( kayınvalide ve annenin baskısı) evlendiklerinin ertesi ayı hamile kaldı.hiçççççç evliliklerini o cicim aylarını bile yaşamadan....
neyse çocuk doğdu. bunlar çocuğu annaneye attı başladılar gezmeye..çocukla hiççç alakalrı yok.hatta kız bana hiç anne gibi bile gelmiyor......bir gün kahvaltıya,birgün akşam yemeğine, birgün gezmeye....neden???? çünkü bunları ilk evlend,kleri zaman yaşamadılar, yaşayamadılar.....kız 20 çocukta 26 yaşında bu arada
haaa sen de aynısını yaşarsın demiyorum ama ne olur bol bol gezin dolaşın tatile gidin eğleninn....yaş olarak bir kaybın yok çünkü...maddi durumun nedir, çalışıyor musun bilmiyorum ama işe gir mesela para biriktirin. ev, araba alın...yurt dışına gidin tatile...
bu hayat sizin hayatınız.çevredekilerin istekleri bitmezzzzzzz...kimseyi mutlu edemezsiniz. önemli olan sizin mutlu olmanız.
Not:doğurganlık raporu da nedir anlamadım

yani eğer anladığım şeyse çokkkk ayıp

siz deniyorsunuz, çocuğunuz olmuyor, sorun da sende.bunu da kimseye söylemiyorsunuz gibi bi durum

öyle bir rapor yok cnm. yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamış.kayınvaliden birşeylerden şüpheleniyorsa oğlundan sperm testi istesin