Doğurmak istiyorum....

Bebeğiniz anne karnında ne kadar durursa doğum sonrası dünyaya adaptasyon süreci daha iyi oluyor. Doğum yapmak için acele etmeyin günü gelince doğacak zaten. Hayırlı doğumlar olsun inşallah

Adaçayı içebilirsin. Pilates topuna oturup yaylan, poponu sağa sola oynat. Açılmayı hızlandırır bunlar. Allah bir avazda kurtarsın💐

ya izlediniz mi bilmiyorum ama aklıma Friends'teki Rachel geldi :D motor yağı içmekten, baharatlı yemeğe her seyi denemişti de en son doktorun şiddetli tavsiyesi üzerine Ross'la sevişmeye kalkmışlardı o sırada suyu gelmişti :D Allah kolay doğumlar versin :KK200:

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Sana kötü bir haberim var. Benimki 40+3 de doğdu 🥲

Adaçayı içebilirsin. Pilates topuna oturup yaylan, poponu sağa sola oynat. Açılmayı hızlandırır bunlar. Allah bir avazda kurtarsın💐
Verdiğiniz tavsiye pek doğru değil

Hamileliğin ikinci ve üçüncü üç aylık dönemlerinde adaçayının kan basıncını arttırıcı etkisi nedeniyle, özellikle yüksek tansiyona eğilimi olan gebelerde plasentanın erken ayrılmasına yani dekolman riskinin artmasına neden olabiliyor. Bu nedenle adaçayının, doktora danışılmadan tüketilmemesi gerekiyor.

Hamileliğin son aylarında adaçayı tüketilmesi ise erken doğum riskine neden olmaktadır.

:deli:

Eklentiler

• b4f5e56d46871321578e668c0986d2fb.webp
    b4f5e56d46871321578e668c0986d2fb.webp
    14 KB · Görüntüleme: 90
42. Haftada normal doğum yaptım ikinciyi.
Ben de herşeyi yapmıştım artık.
Yürü yürü bı hal oldum.
En son iki gün sonraya zaten doktor çağırdı ya olacak ya olacak mecbur diye.
Ben küveti iliktan hallice su ile doldurdum akşamdan.
Kapıyı da kilitlemedim tabi anne dedim beni dinle arada :).
Zaten bu gece de olmazsa sezeryana gidişat.
Akşam banyo yaptım iki üç saate sancım başladı ve doğuma gittim.
Belki denkgeldi bilemem.
Benim ki az yan duruyordu hep ama kordon dolanmış da o yüzden gelememiş:KK43:
Allah'tan kirk haftadan sonra sürekli takip ve doplere girmiştim kan akışı normal mi diye.
Ama daha 39. Hafta erken yani vakti vardır belki geç dollenmistir bana öyle demişti doktorum benden daha rahattı yani ama 40 hafta geçince bizi bir telaş alıyor işte.
Sağlıkla gelsin.

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Ahh ahhh dogunca keske 1 ay daha kalsaymis ne güzel uyurdum diceksiniz 🤣🤣şaka bir yana eli kulaginda gelir o bebiş çok yakında ama icerde kaldigi her gün bebek için daha sağlıklı.

Eş ile cinsel münasebet önermişti doktor :) ertesi gün 39+3 te doğdu. Bi de bunu dene :D

Bebişle konuşun. Ben artık çok yorulup gece 12 gibi uyuyamayınca annecim artık gel çok yoruldum bunaldım demiştim saat 3’te sancılarım başlamıştı 🤣 belki duyar da gelir 🤷🏼‍♀️

Merhaba benim 3 cm acikligim vardi 34. Haftada doktor 2 hafta yaticaksin kipirdamicaksin demisti. Sonra be de elimden geldiginde yatarak dinlendim 38. Hafta oldu bu seferde bebek gelmiyor😁 Bebek ultrasonda 3500 civari geliyordu daha da kilo almasindan korkuyordum doguramam diye. Doktor zarlari siyirma islemi yapti toplamda 3 kez, her gun ananas yedim ve deli gibi merdiven ciktim bir de meryem ana otunu suya koymustuk😁

Ben bunlari yaptiktan yaklasik 3 4 gun sonra 7 cm aciklikla hastaneye yatisim yapildi, 3 saatte de dogurdum. Dogum sancisini anlamamistim ben ilk dogumumdu suyumda gelmedi kanamam olmustu onun icin gittik, acilma oldukca kanama olurmus megersem 🥰

Umarim sag salim, kolaylikla en kisa zamanda dogumunuz gerceklesir 🙏

• Beğen
Reactions: The
Kız acelen ne . Doğduğu zmanda dicen keşke biraz daha kalsaydı 🙈

Konu sahibesi, bence de bir an önce doğurmaya odaklan.
Ekim 22sine kadar doğurdun doğurdun uysal,barışçı terazi bebesini. Sonra bir ömür akrep'in gelgitli duygularıni , en ufak olumsuz şeyin kinini tutmasıyla uğraşır durursun 😂
Benimki terazi oldu 🙈 insAllah öyle olur

Back
X