- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana kötü bir haberim var. Benimki 40+3 de doğduRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Verdiğiniz tavsiye pek doğru değilAdaçayı içebilirsin. Pilates topuna oturup yaylan, poponu sağa sola oynat. Açılmayı hızlandırır bunlar. Allah bir avazda kurtarsın![]()
Ahh ahhh dogunca keske 1 ay daha kalsaymis ne güzel uyurdum diceksinizRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Eş ile cinsel münasebet önermişti doktor :) ertesi gün 39+3 te doğdu. Bi de bunu deneRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
Bebişle konuşun. Ben artık çok yorulup gece 12 gibi uyuyamayınca annecim artık gel çok yoruldum bunaldım demiştim saat 3’te sancılarım başlamıştıRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
1-2 günde etki ettiği söyleniyor gerçekten deneyin bence deEş ile cinsel münasebet önermişti doktor :) ertesi gün 39+3 te doğdu. Bi de bunu dene![]()
Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
Kız acelen ne . Doğduğu zmanda dicen keşke biraz daha kalsaydıRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
Benimki terazi olduKonu sahibesi, bence de bir an önce doğurmaya odaklan.
Ekim 22sine kadar doğurdun doğurdun uysal,barışçı terazi bebesini. Sonra bir ömür akrep'in gelgitli duygularıni , en ufak olumsuz şeyin kinini tutmasıyla uğraşır durursun![]()