Doğurmak istiyorum....

Konu sahibesi, bence de bir an önce doğurmaya odaklan.
Ekim 22sine kadar doğurdun doğurdun uysal,barışçı terazi bebesini. Sonra bir ömür akrep'in gelgitli duygularıni , en ufak olumsuz şeyin kinini tutmasıyla uğraşır durursun 😂
Ya benim kız ondan mı böyle
Akrep oldu diye mi tüm çektiklerimmmm
Ah bilsem sezaryenle burçların en iyisine denk getirirdim :D

Konu sahibesi, bence de bir an önce doğurmaya odaklan.
Ekim 22sine kadar doğurdun doğurdun uysal,barışçı terazi bebesini. Sonra bir ömür akrep'in gelgitli duygularıni , en ufak olumsuz şeyin kinini tutmasıyla uğraşır durursun 😂
akrepler mis gibidir ya tutkulu minnos karakterleriz biz

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Bende cok istedim ne yaparsam yapayim olmadi ilk kizim 40+2 küçük kızım da 40+4 de geldi dünyaya🤦🏻‍♀️ Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin Allah güç kuvvet versin 🤲🏻

Vallahi o senin keyfine değil bebişin keyfine bağlı 40 ı geçince 41 de dr'ıma aynısını dedim gördüm ebemi 😂 suni sancı, 13 saatte doğum, kolik bir oğlan, 2 saat günlük rutin uyku 🙄 bol bol uyu son zamanında, lazım olacak..
Suni sancı istemiyorum suni sancıdan korkuyorum 🙄

ya izlediniz mi bilmiyorum ama aklıma Friends'teki Rachel geldi :KK70: motor yağı içmekten, baharatlı yemeğe her seyi denemişti de en son doktorun şiddetli tavsiyesi üzerine Ross'la sevişmeye kalkmışlardı o sırada suyu gelmişti :KK70: Allah kolay doğumlar versin :KK200:
Ahahah.. Eşim cinsel ilişki istemiyor malesef

Kolaylıkla gelsin ve sağlıkla alın kucağınıza. Hayırlı evlat ve güzel bir insan olsun . Kandil gecesi ne güzel dua ve dilekler aldı, yakında gelir, koynunuza yerleşir bebişiniz inşAllah :anne:

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
🙈🙈

Bakıldı mı bebek doğum kanalına girmiş mi? Veya doğum pozisyonu almış mı?

Servikal açıklık falan var mıymış? Kontrole gittiniz mi? 😊

Bende cok istedim ne yaparsam yapayim olmadi ilk kizim 40+2 küçük kızım da 40+4 de geldi dünyaya🤦🏻‍♀️ Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir doğum yapmayı nasip etsin Allah güç kuvvet versin 🤲🏻
Amin Allah razı olsun.. Senin bebişlerede rabbim sağlıklı uzun ömürler versin

Hayırlı kandiller🥰ben 3 tane doğurdum hepsinde 41. Haftada doğdular🤦‍♀️😊korkutmak istemem ama daha 41. Haftaya kadar yolu var. Sağlıkla gelsin inşallah 🤲

Ben de öyle diyordum hadi artık hadi artık, çok bunaldım, yeter artık . suyu geldi kendi gelmedi. 16 saat, suni sancı, 4 epidural sonucunda 3 doktor 4-5 ebeyle beraber zar zor doğdu hanfendi. Şimdi düşünüyorum öyle olacağına 10 gün sonra gelseydi daha iyiydi. Hayırlısıyla sapasağlam doğsun. Şimdi çok zor geliyor ama doğduğu an bütün sıkıntı bitecek. Biraz daha sabır annesi 😊

Kolaylıkla gelsin ve sağlıkla alın kucağınıza. Hayırlı evlat ve güzel bir insan olsun . Kandil gecesi ne güzel dua ve dilekler aldı, yakında gelir, koynunuza yerleşir bebişiniz inşAllah :anne:
Aminnn kuzum Allah razı olsun ❤️

🙈🙈

Bakıldı mı bebek doğum kanalına girmiş mi? Veya doğum pozisyonu almış mı?

Servikal açıklık falan var mıymış? Kontrole gittiniz mi? 😊
Doğum pozisyonunda fakat öyle kaldı 🤣 1cm acıklık var. Salı günü gidicez kontrole

Ben de öyle diyordum hadi artık hadi artık, çok bunaldım, yeter artık . suyu geldi kendi gelmedi. 16 saat, suni sancı, 4 epidural sonucunda 3 doktor 4-5 ebeyle beraber zar zor doğdu hanfendi. Şimdi düşünüyorum öyle olacağına 10 gün sonra gelseydi daha iyiydi. Hayırlısıyla sapasağlam doğsun. Şimdi çok zor geliyor ama doğduğu an bütün sıkıntı bitecek. Biraz daha sabır annesi 😊
En fazla 29 ekim e kadar bekletirim demiş eşime 🙈 Suni sancıdan korkuyorum..

Back
X