Doğurmak istiyorum....

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Allah kolaylıklar versin canım, zor işini kolay etsin. Ben de 10 aydır bebiş istiyorum ama olmuyor. Dua eder misin benim için?

Şu otu bir araştır lütfen, doğuma çok iyi geliyormuş. Annemde de var, ihtiyacı olana veriyor.

Eklentiler

• Screenshot_20211020-013118_Chrome.webp
    Screenshot_20211020-013118_Chrome.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 31
Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Maşallah dogururken kız kardesımede dua edermısın .Dogurunca edılen dualar kabul olurmys.Dıkek kapıları acılıomuş .Ablamada rabbım nasıp etsın bebek .Banada et hayırlı iş hayırlı eş hayırlı yuva dıye tesekkurler

Dua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..
Maşallah dogururken kız kardesımede dua edermısın .Dogurunca edılen dualar kabul olurmys.Dıkek kapıları acılıomuş .Ablamada rabbım nasıp etsın bebek .Banada et hayırlı iş hayırlı eş hayırlı yuva dıye tesekkurler
Rabbim evlât hasreti ile yanan bütün herkese nasip etsin

Dua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..

Rabbim evlât hasreti ile yanan bütün herkese nasip etsin
Ay hadi gözün aydın
Sen nasılsın bebek nasıl 👀👀

Bir doğuran dertli bir doğuramayan 😂 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün

Birazcık daha sabredin ne kalmış şunun şurasında 😇

Aybush farketmeden “secret” yaptı evrene isteğini yoğun bi şekilde yansıttı ve 2 güne kalmadan doğurdu😂
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün minik prenses💐

Doğacak zaten siz isteseniz de istemeseniz de sakinnn😜

bebiş gelmıs masallah sıze
saglık sıhhat guzel ömür dılıyorum :KK68:

Ay hadi gözün aydın
Sen nasılsın bebek nasıl 👀👀
İyiyiz kuzum nasıl.. Lohusalık dönemi çok berbat birşey miş 😂 Lohusalık ta ben insanlar depresyon yaşıyorsanıyordum bambaşka birşeymiş 🤣 Koca koca pedleri takıp bol kanamalı bir dönem miş..

Neden bana kimse Lohusalık tan bahsetmedi 🙄
Lohusalığı bilmiyordum nasıl birşey 31 yaşında yaşıyarak öğrendim... 🙈🙈🙈

Back
X