- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin mihrimah sultanKızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin mihrimah sultanKızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin![]()
Allah kolaylıklar versin canım, zor işini kolay etsin. Ben de 10 aydır bebiş istiyorum ama olmuyor. Dua eder misin benim için?Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Hadi hayırlı doğumlar inşallhKızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin![]()
Maşallah dogururken kız kardesımede dua edermısın .Dogurunca edılen dualar kabul olurmys.Dıkek kapıları acılıomuş .Ablamada rabbım nasıp etsın bebek .Banada et hayırlı iş hayırlı eş hayırlı yuva dıye tesekkurlerRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Rabbim evlât hasreti ile yanan bütün herkese nasip etsinMaşallah dogururken kız kardesımede dua edermısın .Dogurunca edılen dualar kabul olurmys.Dıkek kapıları acılıomuş .Ablamada rabbım nasıp etsın bebek .Banada et hayırlı iş hayırlı eş hayırlı yuva dıye tesekkurler
Ay hadi gözün aydınDua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..
Rabbim evlât hasreti ile yanan bütün herkese nasip etsin
Aybush hadi hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsünDua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün :)Dua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..
ayyy aybushhhhhh gözün aydınDua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..
Birazcık daha sabredin ne kalmış şunun şurasındaRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
Doğacak zaten siz isteseniz de istemeseniz de sakinnnRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
Tesekkurler rabbım analı babalı buyıtsunDua ederim canım. Acil Sezeryan a alındım doğum yaptım herkese bol bol dua ediyorum..
İyiyiz kuzum nasıl.. Lohusalık dönemi çok berbat birşey mişAy hadi gözün aydın
Sen nasılsın bebek nasıl![]()