Doğurmak istiyorum....

40+2 de doğurmuştum bende... Hatta 40+1 çarşamba günüydü kontrole gitmiştim. doktor pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi suni sancıyla başlatalım doğumu demişti.. Ama 1 gün sonra perşembe sabahı sancım kendiliğinden başlamıştı

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Ben de Sürünüyorum resmen.Allah günah yazmasın dayanicak takatim kalmadı artık.Gebelik beni aşırı zorladı.Rahat geçirenlere nasıl ozeniorum anlatamam.35 haftalık olduk hala kusma,tiksinti,iştahsızlık bı de ağrılar 🥴siz gerçekten mutlu sona gelmişsiniz çok az kaldı birazcık daha sabır.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah❤️🌸

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Doğduğunda, keşke biraz daha hamile kalsaydım diyeceksinn 😁
Şaka şaka.
Hayırlısıyla gelsin, vaktini bekliyordur. Sağlıkla doğsun, sağlıkla büyüsün..

Kızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin 😔
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben de dün gebelik zehirlenmesi sebebiyle doğum yaptım . (33+4)
Korkmayın Haftanızı doldurmuşsunuz, Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🧿

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben de dün gebelik zehirlenmesi sebebiyle doğum yaptım . (33+4)
Korkmayın Haftanızı doldurmuşsunuz, Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🧿
Amin canım Allah razı olsun.. Rabbim sanada evladınada sağlıklı uzun ömürler versin

Kızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin 😔
Kazasız belasız sağlıkla sıhhatle bebişinle kavuşman dileğiyle ❤️❤️❤️

Back
X