dogurmak uzereyim hastalandim yardim:(

umutlumutluanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
22
15
3
41
3-4 haftaya doguracagim allahin izniyle ama 1 haftadir aşırı terledigim için çok fena uşuttum hapşırip oksuruyorum ameliyattan önce geciremezsem rezil olacağım :( sık üst degistirmek de çare olmadi ne yapacağım yardim..

3-4 haftaya doguracagim allahin izniyle ama 1 haftadir aşırı terledigim için çok fena uşuttum hapşırip oksuruyorum ameliyattan önce geciremezsem rezil olacağım :KK43: sık üst degistirmek de çare olmadi ne yapacağım yardim..
çok geçmiş olsun.daha doğuma var iyileşirsiniz ozamana.öksürük için sabahları pekmez,ayrıca gün içinde 1 kupa ılık süte yarım çay kaşığı zencefil tozu .tatlandrmk içinde bal. tavsiye ederim.hapşuruğun sonrası griptir diye daha grip olmadan acil C vitamini takviyesi ve bol dinlenip terleyip üstünüzü değiştirn.sık sık elinizi yüzünüzü yıkayın odanızı havalandırın..kısa sürede atlatırsınız inşallah.

UOTE="evrem_evrem11, post: 38225964, member: 535259"]çok geçmiş olsun.daha doğuma var iyileşirsiniz ozamana.öksürük için sabahları pekmez,ayrıca gün içinde 1 kupa ılık süte yarım çay kaşığı zencefil tozu .tatlandrmk içinde bal. tavsiye ederim.hapşuruğun sonrası griptir diye daha grip olmadan acil C vitamini takviyesi ve bol dinlenip terleyip üstünüzü değiştirn.sık sık elinizi yüzünüzü yıkayın odanızı havalandırın..kısa sürede atlatırsınız inşallah.[/QUOTE]
Teşekkür ederim deneyeceğim

Canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Taze sıkılmış meyve suyu iç. Bitki çaylarına aman dikkat et. Hiç kullanmasan daha iyi. Doğumun yakın çünkü. Rahim kasılmalarını arttırıyormuş bir çoğu. Onun yerine ılık süt içi daha iyi. Böylece atlatırsın merak etme. Bir haftaya geçer. Ben hamile kalmışım da daha haberim yokken feci grip olmuştum. Bir gün eşim işe gitmedi bana baktı yani o derece. İlaç kullanamadım hamile olabilirim diye. Ama iki günde geçti. Ben de inanamadım. Allah yardım ediyor merak etme çabuk geçiyor.

Back
X