doguruyormuyummmm

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar biraz önce ic camasirim islandi ama Afedersiniz kokladm idrar falan değil daha kaygan bişeydi. Hemen vcye gittm yine afedersiniz isal olmuşum bide benden baya yogun bi sekilde sarimsi akinti geldi ama cok geldi sancim yok cok cok hafif kasigimda batma var herkes oruc diye kimseyi uyandirmadim biraz gecsin diyorum sizce bu nedir dogummu basladi acaba 40haftalik gebeyim lutfen bise yazin

Suyun mu geldi ki acaba

kiminin suyu az gelir ya da akıntı gibi de olabilirmiş bana doktorum bu yanıltıcıdır demişti bilginiz olsun

Bilmiyorum olabilir tabiki benim oğlumdayken foşşş diye akmıştı suyum ondan dedim durmamıştı hiç ama doğru tabi herkesin aynı olacak diyebişey yok

Bilmiyorum olabilir tabiki benim oğlumdayken foşşş diye akmıştı suyum ondan dedim durmamıştı hiç ama doğru tabi herkesin aynı olacak diyebişey yok

hatta geçen ay burada bi bayan bu yüzden bebeğini kaybetti suyu az gelmiş o da akıntı sanmış üç gün arayla olmuş tabii apar topar sonra doktora gitmişler bende gebeyim merak edip kendi doktoruma sordum herkese göre değişir dedi dikkatli olmam gerektiğini söyledi kimisi de mesela doğum başlarmış ama kadın ne sancı ne suyu farkedermiş.. hayırlısıyla biz de doğuralım bir an önce

Bence ağrı yoksa bir iki saat daha bekleyip doktora gidin. Çokta bekletmeyin. Su olabilir. Bu sırada banyo duş makyaj hazırlanın bence😄

Suyum gelmis arkadaslar hatta suyum cok azalmis demekki ben idrar yapiyorm saniyomusum suyms o doktor acil sezeryana aldi minik kizim dogdu 3900 maşallah size tavsiyem en ufak su suphesi varsa gidin doktorum az az gelms cok azalmis dedi. Allah hepinizi kurtarsin. Olmayana nasip etsin cok guzel bir duyguyms :))

Hayırlı olsun bebeğin. Darısı başımıza inşallah

pardon doğum hanedenmi yazıyorsun

Vay maşallah hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…