- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 37
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Amin ins bnmde az kaldikonu sahibi dogurdu sanirim en son sancisi oldugunda girmis.darisi basimiza insallah
Sizinle cok yaknz ben yarn kontrole gidcem size ne dediler normal olmasini mi bekliyorsunz ben bu zamana kadar olur sanmstm hala belirti yok sizin nasl durumunz ben biraz endise etmeye basladm neden bisey olmuyr diyee bakalm yarn dktr ne diyecekkonu sahibi dogurdu sanirim en son sancisi oldugunda girmis.darisi basimiza insallah
Ya inşallah bende doğururken böyle mesaj atabilirm
Ah ah bebisler bir turlu gelmeyince boyle oluyor herldeYa inşallah bende doğururken böyle mesaj atabilirm
KıyamamAh ah bebisler bir turlu gelmeyince boyle oluyor herlde
Valla bende bilmiyorum bide bnmki cok kipirdaniyor bu bebek cok durmaz cabuk gelir bu hareketle skldi galiba orda diyordum hicte oyle degil herlde rahati iyi gibi. Bnde baslarda daha cok var zamn nasl gececk diyordum inan o kadar ay geciyorda su 38 den 40 a bir gecemedi ha bugun geceleck ha yarn geleck derken 2 hafta dolmadi ya bakalm hayrlisiKıyamamiçerde sıkış tekiş napıyolarsa gelsinler işte benim daha çok var sanki zaman geçmiyo
V
Valla bende bilmiyorum bide bnmki cok kipirdaniyor bu bebek cok durmaz cabuk gelir bu hareketle skldi galiba orda diyordum hicte oyle degil herlde rahati iyi gibi. Bnde baslarda daha cok var zamn nasl gececk diyordum inan o kadar ay geciyorda su 38 den 40 a bir gecemedi ha bugun geceleck ha yarn geleck derken 2 hafta dolmadi ya bakalm hayrlisi
Ins canm hayrlisi sende sag salm kucagina alirsin insAyy hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bir avazda doğsun inşallah canım
Benim de artik zaman gecmiyo sanki hic doguramiyacak gibi hissediyorum :)V
Valla bende bilmiyorum bide bnmki cok kipirdaniyor bu bebek cok durmaz cabuk gelir bu hareketle skldi galiba orda diyordum hicte oyle degil herlde rahati iyi gibi. Bnde baslarda daha cok var zamn nasl gececk diyordum inan o kadar ay geciyorda su 38 den 40 a bir gecemedi ha bugun geceleck ha yarn geleck derken 2 hafta dolmadi ya bakalm hayrlisi
Ayni bnde oyle hissediyorum nasil olcak nasl baslick diye beklerken hic belirti yok boyle kalcam dogurmiycm saniyom alistim bu halime ama bi yandn zamn gectkce korkmaya basladm bisy olursa diyeBenim de artik zaman gecmiyo sanki hic doguramiyacak gibi hissediyorum :)
Cnm senin daha baya zamnin var bnce acele etme bnde tam bilmuyorm ama dogum sancilari degisik oluyormus farkedilyo diyolar bnmde ufak tefek sanci gibi bisey oluyr ama onun disinda hic bisey yok 5 gun snra 40 hafta olackDoğurmadım kizlarsancı değil dedi doktor
Artık çok yoruldum bengebelki şekeri var artık normal insanlar gibi beslenmek istiyorum.bebeğim de iri bi bebwk sezeryan istedim doktorum keyfi sezeryan yapmıyorum dedi.ordan cikamayatak doye korkuyorum ve epiduralnistitorumCnm senin daha baya zamnin var bnce acele etme bnde tam bilmuyorm ama dogum sancilari degisik oluyormus farkedilyo diyolar bnmde ufak tefek sanci gibi bisey oluyr ama onun disinda hic bisey yok 5 gun snra 40 hafta olack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?