- Konu Sahibi LiveY0urLife
-
Sabah gitmis hastaneye nerden biliosumuz acilmasi olmadigini???Arkadaşlar hanımefendi doğum yapacak ve sancısı yeni başlamış açılması da yok. Siz neden kendisini tersler şekilde konuşuyorsunuz? Öneriniz varsa yapın yoksa es geçin gidin. Nedir yani ? doğuma giden insanın morali mi bozulur?
Yorum yapma olsun bitsin arkdaşım Siz gibi sahtelerle mi ugrasicam yazmaya bile değmezsiniz. Güzel yorum yapanlara yaziorum zaten Hadi bakın isinizeOzmn doguruyorum diye baslik atma biz sakiniz doguran sensin elbetteki bizden fazla dusuneceksin bebegini ozmn sen sakin ol ve basligini ve yazdiklarini duzenle.mesela nekadr sklikda agrim gelirse gitmeliyim tada suan soyle birsey hissediyorm ne yapsam iyi gelir diye sorsan kimse bisi demez!!!
Ama suyunuz geliyor ya sanki o korkutuyor beniEvet doktor Açılman fazla yok dedi
Canım vucudunu dinle seni yönlendirir zaten bol bol yürümelisin başını ıslatma kış ayındayız vucuduna duş aldır ağrı şiddetlendiğinde dur geçince yürü nefes alış verişine dikkat et baskın ne alemdeArkadaslar sakin olun. Hastaneden geldim zaten. Emin olamadım Sancıyı evde cekeyim diye eve geldim. Suya gireceğim streslendm sabahtan beri ağlıyorum zaten Sizden çok ben düşünüyorum emin olun. Çok sıklaşmadı sancılar ev daha iyi olur diye düşündüm Sakin olun
Bizim gibi sahteYorum yapma olsun bitsin arkdaşım Siz gibi sahtelerle mi ugrasicam yazmaya bile değmezsiniz. Güzel yorum yapanlara yaziorum zaten Hadi bakın isinize
Belki de bilmiyordur sizin bu sormasını istediklerinizi ve buraya bu yüzden yazmıştır. Siz de o sürece geleceksiniz bakın hamilesiniz , insan yadırgadığını yaşamadan ölmezmiş söylediklerimize dikkat edelim. KınamayalımOzmn doguruyorum diye baslik atma biz sakiniz doguran sensin elbetteki bizden fazla dusuneceksin bebegini ozmn sen sakin ol ve basligini ve yazdiklarini duzenle.mesela nekadr sklikda agrim gelirse gitmeliyim tada suan soyle birsey hissediyorm ne yapsam iyi gelir diye sorsan kimse bisi demez!!!
Postunu yesinler seninAcilmam olsaydi doktor zorunlu yatırırdı. Yok dendi Salak salak duyar kascak Beyinsizler yazmasın postuma
Diyor yeterli dsmisAma suyunuz geliyor ya sanki o korkutuyor beni
Üfff işine bak senlemi ugrasicam GereksizBizim gibi sahteGercekten yazik sizin agriniz filan yok belli caniniz atraksiyon istemis
Nerden bildiniz açılması olmadığını? Telefon başından pek bi bilgi sahibisiniz. Başlığa bakın, yazdıklarını okuyun. Gereksiz duyar kasmayın.Arkadaşlar hanımefendi doğum yapacak ve sancısı yeni başlamış açılması da yok. Siz neden kendisini tersler şekilde konuşuyorsunuz? Öneriniz varsa yapın yoksa es geçin gidin. Nedir yani ? doğuma giden insanın morali mi bozulur?
Kinamiyorm suan 2.cocuguma hamileyim ve ben neyin ne oldugunu bildigim icin buraya yazip vakit kaybettigi icin sinirlendim ama asla ve aslaaaaaa degmezmis gayet iyi hanimefendinin cocugunu flan dusundugu yok bos laf yapmaya vakit gecirmeye calisiyoBelki de bilmiyordur sizin bu sormasını istediklerinizi ve buraya bu yüzden yazmıştır. Siz de o sürece geleceksiniz bakın hamilesiniz , insan yadırgadığını yaşamadan ölmezmiş söylediklerimize dikkat edelim. Kınamayalım
İşte bunu anlamak için onun aklına gelmiyorsa siz ne kadar sıklıkta sancın var diye sorarsınız.Sabah gitmis hastaneye nerden biliosumuz acilmasi olmadigini???
Postunu yesinler senza canim
Saol yavrum şimdi uzaPostunu yesinler senin
Açılınnnn ben ebeyim hemen doğurtmaya geliyorumSabah 9 da biraz su gelişiyle hastaneye gittim ama Ultrasonda su yeterli dendi. Nst de duzenli Sancim çıktı. Hafiften hissediyordum. Yatış verdi, istemedim eve geldim. Şuan o sıvı hala geliyo, arada şeffaf Yapışkan geliyor arada sıvı. Belimde geçmek bilmeyen şiddetli bi ağrı, Ayağa kalktıgımda dizlerim bağı çözülüyor yürüyemiyorum yürürken kaşıklarım ağrıyor. Yatınca sadece belim. Napmam lazim. 12 saattir böyle ağrı çekiyorum
Gaz sancısı da kilitleniyorum kimildayamiyorum elime telefon alamıyorum hanımefendi neler yazmış. Ciddi birşey yok tabiki hamdolsun bir avazda kurtulsunBizim gibi sahteGercekten yazik sizin agriniz filan yok belli caniniz atraksiyon istemis
Seni bi banlasınlar önce sonra derdine çare ararız.Acilmam olsaydi doktor zorunlu yatırırdı. Yok dendi Salak salak duyar kascak Beyinsizler yazmasın postuma
Aman bırakın ya Bunlar anneyim diye geçinir Sanki kendileri sadece anne oluyo kendileri sadece hamile dünya onların etrafında dönsün en iyisni kendileri bilir.İşte bunu anlamak için onun aklına gelmiyorsa siz ne kadar sıklıkta sancın var diye sorarsınız.
Aman yok bolesine hic bisi sorulmaz bununla mi ugrasicam benİşte bunu anlamak için onun aklına gelmiyorsa siz ne kadar sıklıkta sancın var diye sorarsınız.
Başlığa “doğuruyorum yardım edin” yazarsan herkes endişelenir doğal olarak. Şu üslubun çirkinliğine bakAcilmam olsaydi doktor zorunlu yatırırdı. Yok dendi Salak salak duyar kascak Beyinsizler yazmasın postuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?