Doguruyorum nolur yardim

Sabah gitmis hastaneye nerden biliosumuz acilmasi olmadigini???

Yorum yapma olsun bitsin arkdaşım Siz gibi sahtelerle mi ugrasicam yazmaya bile değmezsiniz. Güzel yorum yapanlara yaziorum zaten Hadi bakın isinize

Canım vucudunu dinle seni yönlendirir zaten bol bol yürümelisin başını ıslatma kış ayındayız vucuduna duş aldır ağrı şiddetlendiğinde dur geçince yürü nefes alış verişine dikkat et baskın ne alemde

Belki de bilmiyordur sizin bu sormasını istediklerinizi ve buraya bu yüzden yazmıştır. Siz de o sürece geleceksiniz bakın hamilesiniz , insan yadırgadığını yaşamadan ölmezmiş söylediklerimize dikkat edelim. Kınamayalım

Nerden bildiniz açılması olmadığını? Telefon başından pek bi bilgi sahibisiniz. Başlığa bakın, yazdıklarını okuyun. Gereksiz duyar kasmayın.

Kinamiyorm suan 2.cocuguma hamileyim ve ben neyin ne oldugunu bildigim icin buraya yazip vakit kaybettigi icin sinirlendim ama asla ve aslaaaaaa degmezmis gayet iyi hanimefendinin cocugunu flan dusundugu yok bos laf yapmaya vakit gecirmeye calisiyo

Açılınnnn ben ebeyim hemen doğurtmaya geliyorum

Bizim gibi sahteGercekten yazik sizin agriniz filan yok belli caniniz atraksiyon istemis
Gaz sancısı da kilitleniyorum kimildayamiyorum elime telefon alamıyorum hanımefendi neler yazmış. Ciddi birşey yok tabiki hamdolsun bir avazda kurtulsun

İşte bunu anlamak için onun aklına gelmiyorsa siz ne kadar sıklıkta sancın var diye sorarsınız.
Aman bırakın ya Bunlar anneyim diye geçinir Sanki kendileri sadece anne oluyo kendileri sadece hamile dünya onların etrafında dönsün en iyisni kendileri bilir. cevap bile vermiyecegm çünkü bitmezler Böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…