- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi LiveY0urLife
-
Eşiniz neden ağlatıyo sizi onu anlamadımTeşekkürler cevap icin. Sabahtan ağlaya ağlaya hastaneye gittim Eşim sabahtan beri ağlatıyor beni Hastaneye yatmadım iyce stres oldum annemin yanına geldim. Millet güle oynaya gider bizimkide okula çocuk yolluyor sanki. Sabahtan beri ağlıyorum
Canım arkadaşım.Ben açılması var ve ya yok demedim kendisinin sorduğu soruya cevap verdim bildiğim kadarıyla. Hamile doğum yapacak bir kadını terslemek gibi bir vicdanım da yok. Açılması olduğunu düşünsem, canım istersen tekrar bir kontrole git belki açılman olmuştur sancı sıklığın nedir diye sorardım. Üslup önemli.Nerden bildiniz açılması olmadığını? Telefon başından pek bi bilgi sahibisiniz. Başlığa bakın, yazdıklarını okuyun. Gereksiz duyar kasmayın.
Daha once dogum yapmadim Allah yardimciniz olsun tek diyebilecegim ben eve donmeye cesaret edemezdim. Evet takip ettigim doktorlardan goruyorum sancilar yeni baslamisti hastamizi ege yolladik sancilar sıklasınca geri gelmek uzere vb paylasimlar yapiyolar hep ama birden dogumun cok hizli ilerlemesi ihtimali de olabilir bence. En guvenlisi yine hastane ortami diye dusunuyorum. Ben olsam 2 gun surecek olsada doktorun hemsirenin yaninda cekmek isterdim sancimiSabah 9 da biraz su gelişiyle hastaneye gittim ama Ultrasonda su yeterli dendi. Nst de duzenli Sancim çıktı. Hafiften hissediyordum. Yatış verdi, istemedim eve geldim. Şuan o sıvı hala geliyo, arada şeffaf Yapışkan geliyor arada sıvı. Belimde geçmek bilmeyen şiddetli bi ağrı, Ayağa kalktıgımda dizlerim bağı çözülüyor yürüyemiyorum yürürken kaşıklarım ağrıyor. Yatınca sadece belim. Napmam lazim. 12 saattir böyle ağrı çekiyorum
Hi hi benim üslubum çirkin Onlarınki çok guzel çünkü onlar en ii anneBaşlığa “doğuruyorum yardım edin” yazarsan herkes endişelenir doğal olarak. Şu üslubun çirkinliğine bak
Zaten banlasınlar beni ya Bu kadar egolu kibirli mahlukların içinde olmaktansa BENI NOLUR BANLAYIN kurtulayım şu embesillerdenSeni bi banlasınlar önce sonra derdine çare ararız.
Hiçbiri yermek için yazmadı. Sizi ve bebeği düşünerek endişelendiler. İnsanları anneliğinden vurmak kimsenin haddine değilHi hi benim üslubum çirkin Onlarınki çok guzel çünkü onlar en ii annehiçbirinden birşey olmaz ne anne Ne eşine eş olur böyleleri düşman başına Mi diyim bende neyse birşey demiyorum herşey ortada çok bilmiş anneler
Ya allah aşkına şu konu sahibinin üslubuna bakın bir, üslup yerlerde. var bi değişiklik. Mesajları tuhaf. Hâla elinde telefon laf saydırıyor. Sonra da “irkidişlir yirdim idin”Eşiniz neden ağlatıyo sizi onu anlamadım
Canım arkadaşım.Ben açılması var ve ya yok demedim kendisinin sorduğu soruya cevap verdim bildiğim kadarıyla. Hamile doğum yapacak bir kadını terslemek gibi bir vicdanım da yok. Açılması olduğunu düşünsem, canım istersen tekrar bir kontrole git belki açılman olmuştur sancı sıklığın nedir diye sorardım. Üslup önemli.
O yüzden ben herkese iyi akşamlar deyip kaçıyorum kuzum seni de kaçırayımYa allah aşkına şu konu sahibinin üslubuna bakın bir, üslup yerlerde. var bi değişiklik. Mesajları tuhaf. Hâla elinde telefon laf saydırıyor. Sonra da “irkidişlir yirdim idin”
Tedavi red yapıp eve gelmişsiniz ne yapmanız lazım tabi ki tekrar hastaneye gitmeniz lazım.Doktorlar pandemide zevkine yatış vermiyor ayrica eşinizin sizi aglatmasinin acısını burda böyle cikaramazsinizSabah 9 da biraz su gelişiyle hastaneye gittim ama Ultrasonda su yeterli dendi. Nst de duzenli Sancim çıktı. Hafiften hissediyordum. Yatış verdi, istemedim eve geldim. Şuan o sıvı hala geliyo, arada şeffaf Yapışkan geliyor arada sıvı. Belimde geçmek bilmeyen şiddetli bi ağrı, Ayağa kalktıgımda dizlerim bağı çözülüyor yürüyemiyorum yürürken kaşıklarım ağrıyor. Yatınca sadece belim. Napmam lazim. 12 saattir böyle ağrı çekiyorum
Endişelenmek vardır endişelenmek vardır INSAN gibi yorum yapacaklar o zaman Insani şekilde ama biz aynı dilden konuşmuyoruz. Annelikten vurana annelikten vurulur HADDI bakiimHiçbiri yermek için yazmadı. Sizi ve bebeği düşünerek endişelendiler. İnsanları anneliğinden vurmak kimsenin haddine değil
Sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorumAy neyse bidaha girmicem böyle Ucuz bi yere Sizi ucuzlugunuzla çok bildiğini sanıp cahilliginizle bas başa bırakıp gidiyorum 🖐 Eşlerinize ve çocuklarınıza Ömür boyu Sabır diliyorum allahtanVay o çocukların hâline acıdım şimdi yavrucaklara bak. Ama işte insan annesini seçemiyor Neyse Gorusmemek üzere ucuzluk pazarı Baayyy
Allah herkese sağlıklı ve kolay doğumu nasip etsin inşaallah, keşke herkes hiç anlamadan doğursa, bizim bir abla vardı annemlerle samimi, kadın normal doğumla 5 kgBen doğum sancısı çekerken gıkım çıkmıyordu. Devlet hastanesinde doğurdum, bağırıyorum diye azar yedim. Normal zamanda parçalardım onları, ama ağzımı açamadım, o kadar sancı çekiyordum. 18 saatte doğdu çocuğum. Konu sahibine maşallah, hem sancısı var, hem eşi ile kavga etmiş, hem de gelmiş milletle kavga etmiş burada. Vayyy beee.
Tam yanıbaşımda 20 yaşında kadın, 3.çocuğu çatır çatır doğurdu gık demedi.Allah herkese sağlıklı ve kolay doğumu nasip etsin inşaallah, keşke herkes hiç anlamadan doğursa, bizim bir abla vardı annemlerle samimi, kadın normal doğumla 5 kgbebek dünyaya getirdi, doğurur doğurmaz hastane merdivenlerini 3'er 5'er inerek eşine müjdesini de kendi verdi, ben 2,700 gram kuş yavrusunu sezaryenle doğurabildim, ki canım da hiç tatlı değildir ama olmadı sorun çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?