- 13 Mayıs 2022
- 20
- 14
- 3
- 37
- Konu Sahibi kelebek bebek
-
Merhaba bende ora ile görüşüyorum bilgilerimizi paylaşabilirizMerhaba arkadaşlar. kıbrısta doğuş tüp bebek merkezi ile görüşüyorum tüp bebek tedavisi yapacağım. daha önce yaptırıp memnun kalan var mı ?banada yardımcı olur musunuz
Merhabalar halen tedaviye devam ediyor musunuzmerhaba siz kiminle iletişimdesinz ? hangi tedavi için gröüşüyorsunuz
Devam ediyormusunuzKıbrısta iyi bi hastane kaç euro ödeme yaptınız 3500 mi
Ben miracle hospital kibrista birinci denememde hamile kaldi şuan 6 haftalik hamileyimDevam eden varmı acaba merak ediyorum bende araştırıyorum bu hastaneyi sonuç alan varmı
Fiyatı ne kadardi neler yapıldı kusura bakmayın çok soru soruyorumBen miracle hospital kibrista birinci denememde hamile kaldi şuan 6 haftalik hamileyim
3500 euroFiyatı ne kadardi neler yapıldı kusura bakmayın çok soru soruyorum
Bizde sprem donasyonu yaptırcaz fakat doktorumuz taze transfer yapacak rahim dinlendirmeden falan bahsetmediSperm donasynu yaptirdim ben
Yumurta toplandi
Rahim dinlendirildi bir ay transfr oldum
Pozitif cikti snucum
Gtmedn önce türkiyede tahlil oldum tahlil snuclarinı attim
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın3500 euro
Ödedik
600 euroda emriyo dondurmaya verdik
Rahim dinlendirme herkeste olan bişey degilBizde sprem donasyonu yaptırcaz fakat doktorumuz taze transfer yapacak rahim dinlendirmeden falan bahsetmedi
Kaç yumurta toplanmıştı benim 2. Denemem tekrar tutmaz diye korkuyorumRahim dinlendirme herkeste olan bişey degil
Cok ağrisi olan kişilerde
Düşük tehlikesi olan kişilerde hemen transfr olmaz
Anne/adayi dinlendirilir akabinde normal gördüğü adette transfr olur.
Benim çok ağrim oldu yumurtadan snra /
AminnnAmin insallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
12 tane toplandı 5i orta kaliteKaç yumurta toplanmıştı benim 2. Denemem tekrar tutmaz diye korkuyorum
Sağlık sorununuz varmı ndn tutmadı birinciKaç yumurta toplanmıştı benim 2. Denemem tekrar tutmaz diye korkuyorum
Anladım12 tane toplandı 5i orta kalite
Diqerleri iyi kalite dendi
5tane dondurduk
2tane transfr ettirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?