- Konu Sahibi umutlardunyasi
Arkadaslar aranizda dogusa yatagi yapacak olanlar varmi? Sizce gereklimi? Insan yatak odasinda yata yata sikili gibi geliyor bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
himm... olabilir :)
annemler suan turkiyede ama ekim ayinda donecekelr, onlarada bir sorayim gelince. ablamda var burada oda su an tatilde ama yakinda donecek.
birde burada akrabalarda falan hic bebek sekeri falan gormedim. genelde burada eve gelindiginde biskuvi ve lokum veriyorlar. aslinda bebek sekerleri yapmayi vermeyi cok istiyorum ama, gormemisin cocugu oldu yeni adetler falan cikariyorlar derler diye korkuyorum.
Ben evleneli yaklasik 9 sene oldu, ve 5-6 senedirde cocuk sahibi olmayi deniyorum, birkac tane dustu falan, tup bebekte denedik.
Bilmiyorumki etrafimdakiler yuzunden sanirim istedigim cogu seyi belkide yapamayacagim..
kızlar ben 29+6dayım lohusa yatağım için çeyizimden 4 takım dantelli nevresim takımımı ayarladık çünkü bizde 40 gün yatılır annenin karnı bezle sarılır odasında sadece bebeğine bakar hiç bişi yapmaz başka ben lohusa yatağı dışında bi cibinlik ısmarladım yatak örtümle uyumlu ve oda içinde süslemeler düşünüyorum ama henüz karar vermeedim çokmu abartı olur babannemin ve annemin lohusa yatağının resimlerini gördüm çok abartılı geldi ama kendim için bişeye karar vermedim henüz
Tesekkurler destekler icin
Bilmiyorumki insallah o gunleri geliriz ve herseyi yaptirabilirim :)
ben iskandinavyadayim ve buradada o sekilde suslemeli seyler bulamam, ama amerika sayfalarina baktim ve hersey var heryerede yolluyorlar. yaptirirsam amerikadan ismarlarim herhalde (babyshowerler oluyorya amerikada, onlarin urunlerinden bahsediyorum) :)