Mrblar

kimsesiz kimsesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
96
En iyi cevaplar
1
8
1
Arkdaslar merhaba sizlere sorum olacak ayak mantarın evde ne iyi geliyor parmak arasında oldu bugün çok kaşıntı travazol biliyorum başka evde de doğal bilen varmi?ben bir yerde kina duymuştum onu yaktım ama o sadece yakınca rahat sonrasından aynı sorun devam doktora gittim kremler falan vermişti onlarda etki ermiyor

Arkdaslar merhaba sizlere sorum olacak ayak mantarın evde ne iyi geliyor parmak arasında oldu bugün çok kaşıntı travazol biliyorum başka evde de doğal bilen varmi?ben bir yerde kina duymuştum onu yaktım ama o sadece yakınca rahat sonrasından aynı sorun devam doktora gittim kremler falan vermişti onlarda etki ermiyor
Benim ayak mantarım vardı doktor batikonla hep temizle dedi zalaın krem le funit 100 mg antibiyotik kullandım geçti Allah’a şükür sizde alın kullanım yoksa çok çabuk yayılıyor önünü alamazsınız bulaşıcı birde

Kremi sürün akşam çorap giyin gece gündüz bu sıcakta çorap giydim çok ilerledi ama benim çok çoğaldı bide Antalya’ya tatile gittşm orda daha da arttı nemden ayrı havlu ayrı yerde yıkayın kıyafetleri çok çabuk bulaşıyor
Ya Rabbım.sifa versinncnm zor ya vallla tatlida kaşınıyor

Back
X