Doğuştan Kalça çikikliği olan birisi normal dogum yapabilir mi?

Free madam

Bir adam var,hergün yeniden aşık olduğum. .
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
215
116
23
Arkadaslar merhaba,dogumuma iki hafta kadar bi sure kaldi.dogdugumbzaman kalca cikikligim varmisbtek tarafli ama ameliyat olmadan duzeltilmis.ama simdi bile arada sirada ani hareket yaptigimda kalcamda bi zorlanma oluyo bes on saniye sonra yavda pozisyon degistirdihimde geciyor.doktorum bu hafta cati muayenesi yapacak.ona gore dogum sekline karar verecegiz tabiki.ama sizlere de sormak istiyorum.aranizda ya da cevrenizde bu sekilde normal dogum yapan oldu mu.olduysa olay nasil gelisti zorlandi mi dogum sirasinda?
Simdiden tesekkurler...

Doktorunuza bunu mutlaka soyleyin. En dogru karari o versin.

Var çevremde biri normal doğum yaptı ama bacağını tam açamadığı için çok zorlanmış.

Ben doktora sorduğumda o geçmiş gitmiş gelmişsiniz 30 yaşına bir sıkıntı yok dedi

Ama ben başka sebeplerle Sezeryan oldum bilmiyorum o nedenle Doktorla paylaş durumu mutlaka

Doktorunuza bunu mutlaka soyleyin. En dogru karari o versin.
Doktorumla paylastim.ozel hastane oldugu icin normal yapma sansim olsa da beni sezeryana yonlerdirirler diye endise ediyorum.doktoruma dedigim zaman cati muayenesini yapalim duruma gore konusuruz dedi bana

Doktorumla paylastim.ozel hastane oldugu icin normal yapma sansim olsa da beni sezeryana yonlerdirirler diye endise ediyorum.doktoruma dedigim zaman cati muayenesini yapalim duruma gore konusuruz dedi bana

Ben ozelde dogum yaptim, normal dogum icin son dk kadar ugrasti.

Ay bir arkadaşımda bel fıtığı olmasına rağmen doktoru normal doğum önermişti,
Bence birkaç doktordan fikir almakta fayda var böyle durumlarda.
Kişisel olarak ben risk alınmaması taraftarıyım.

Merhaba bende seninle aynı durumdayım doğuştan kalça cikikligim vardi ama çocukken tedavi edildi. Şu an 22 haftalık hamileyim ve kalçamda çok ağrı oluyor. Ben doktoruma sorduğumda normal doğumda şekilden şekile girenler oluyor o esnada o yüzden kalçanda problem yaşayıp riske atmayalım sezeryan düşünelim istersen, son haftalarda tekrar karar veririz demişti. Sen nasıl dogum yaptın merak ettim. Problem oldu mu?

Canım benim doğumdan kalça çıkıkligi vardı ameliyat falan oldum düzeldi. Normal doğum yaptım

Merhaba bana ulaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…