canım benim

sana güzel haberlerimi vermeyi inanki çok isterdimm
o kadar üzgünüm ki..sadece merak ettiğini bildiğim için girdim yoksa hiç tadım yok
bugün buradaki doktoruma gittim.kalp atışlarını duymak için erken olduğunu söyledi.ultrasona aldı keseye baktı kese duruyodu hatta büyüme vardı tam 5 haftalık dedi..((oysa bana transfer olalı tam 6 hafta olmuştu))neyse ultrason fotoğrafınıda verdi 11 gün sonra gel dedi........buraya kadar bişey yokk
eve geldim ankaradaki doktorumu aradım..bana kalp atışlarının şimdiye kadar duyulması gerektiğini bi aksilik olduğunu söyledi.hatta sen normal yoldan hamile kalmadın tüp bebek seninki doktoruna söyledin mi bunu gibi biraz ters şeyler söyledi.söylemiştim burdaki doktoruma herşeyi anlattım ama ne yapsın adam en az 7 haftalık bebeğin kalp atışları duyulur dedi...hatta bize verdiği tarihin erken bile olduğunu söyledi..((((.hulusi bey bana dediki sen kesin düşük yaparsın hiç umutlu değilim bu gebelikten büyük ihtimalle boş gebelik seninki..eğer kanaman olursa üzülme )))dedi.hatta bu hafta kanaman kesin olur dedi..istediği gibi gelişme yokmuş

(
ben ne yapacam şimdi..bugün o kadar çok ağladımki..üstelik şimdiye kadar iyi gitti herşey bi sıkıntım olmadı

( bebeğimi kaybetmek istemiyorumm....