merhaba karakedi nerde ve hangi doktora yaptırdın söylersen sevinirim evlenmişsin tebrik ederim cinsel anlamda bir sorun yaşıyormusunuz
istanbulda zeynep kamilde ameliyat oldum. doktorum prof. dr. ateş kareteke. çok tebrübeli ve işini çok iyi bilen bir doktor. arama motoruna adını yazarsan iletişim bilgilerine ulaşabilirsin. eşimle cinsel ilişkide hiç sorun yaşamıyorum. allaha şükür kendini normal hissetmek çok güzel bir şeymiş.
Sevgili su merhaba;
Özelden mesaj atmıştım sanırım ulaşmamış, ameliyatınla ilgili bilgi almak istiyorum, benimde doğuştan rahimim yok, 1.5 ay öncede vajinamın olmadığını öğrendim.. Vajinaplastın bir kaç yöntemi var mış..internet araştırdıklarıma göre,,Yaklaşık bir ay önce Prof. Dr. Faruk Buyru'ya gittim bacaktan alınacak parça ile vajen oluşturulacak dedi..4-5 ay sonra ameliyet olmayı düşünüyorum..Ameliyatlarla ilgili araştırmaların nedir..
Benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar;
Bu tür amliyatları olanlar varmı aranızda..yada çevrenizde.. ameliyat sonrası durumu anlatırmısınız..
Teşekkürler
merhaba canım bende ameliyat oldum vajinam yoktu 2000 yılında oldum 2005 te evlendim şuan 5.5 yıllık evliyim hiç problem yok fakat benm sadece vajinam yoktu rahim tüpler ve yumurtalıklar tamamdı ben izmirde oldum ameliyatı ve kasıktan parça ile ameliyat sonrası zor oldu benm için çocuktum ve evlenesiye kadar bi alet kullandım psikolojik olarak yıkıldım ama şuan hiç bi problem yok cinsel hayatımızda doktarda eşimde normal bi kadından hiçbir farkın olmadığını sölüyor senin yaşın kaç?
Merhaba aras35;
Ben 18 yaşında rahimim olmadığını öğrendim şuan 29 yaşındayım..bu süreçte yine doktora gittim fakat vajina ile ilgili herhangi birşey söylememişlerdi, sadece rahmimim olmadığını söylediler..Evlenmeye karar verdiğimde tekrar gitmek istedim vajinamında olmadığını şubat ayında öğrendim..psikolojim alt üst oldu seninde dediğin gibi..Teyid amaçlı Çapa tıpta Faruk Buyru'ya gittim deriden alınacak parça ile vajen yapılacak dedi..sonrasında araştırma yapmak istedim ameliyat şeklini öğrendiğimde ürktüm açıkçası, sonrasında izler kalıyor, onun haricinde bir kaç dezavantajınıda okudum..şuanki kararım periton zarından vajen ameliyatı olmak..bu sitede de okuduğum kadarı ile bir kişi olmuş onunla irtibat kuramadım maalesef..Senin geçirmiş olduğun ameliyatın ne gibi avantajları ve dezavantajları sana? Ayrıca aras'cım senin vajina kanalın hiç mi yoktu yoksa belirli bir oran kadarmı vardı?
canım ben 14 yaşındaydım ameliyat olduğumda yani o an için hangi yöntemin daha iyi olduğunu bilmem mümkün değil di çünkü acil oldum karın ağrısından dolayı. evlenicen kişi biliyomu durumunu sunun için soruyorum yani sanırım hemem evlenirsen benim yaşadığım ameliyat sonrası sıkıntıları yaşamazsın benim için o dönem çok zordu o aleti kullanmak zorunda kaldım evlenesiye kadar Allahıma bi şükür şuan hiç bir problemim yok yalan gibi geliyo herşey neler yaşadım ALLAH kimseye yaşatmasın.şuan sadece çocuk problemimiz var olmuyo ama işte rabbimin takdiri benden dolayı değil eşim azospermi..sende umutsuzluğa kapılma artık nelere çare var doktoruna güveniyorsan o şekilde ol ameliyatını..
kızlar bakıyorumda beni unuttunuz yokmu arkadaşınız akrabanız tanıdığınız birileri benim gib i olan kızlar ameliyat olmak istiyorum ama hangi, yöntemle olacağım kararsızım bana destek olun lütfen
merhaba cnm ben 2000 yılında oldum vajinam yoktu sadece yukarıda da yazmıştm sanırım benim kalçadan parça ile oldu ameliyatım sonrası zorlu geçti tabi küçüktüm birde o yüzden..sonra 2005 te evlendim cinsel açıdan hiç problemim yok fark yok yani. ama farklı sorunlarımız var eşim azospermia benimde ayrıca rahim çift o yüzden tüp bebek tedaviye başladık herşey iyi gitti eşimde sperm bulundu ve bugün transferim oldu :) 14 gün sonra sonuç belli olacak sabırsızlıkla bekliyoruz
Çok sevindim Aras'cım :)) hayırlısı olur inşallahh..Daha güzel haberlerini bekliyoruz..Bende, Gürkan Uncu'ya gittim periton zarından ameliyat olmak için, fakat olmadan geri döndüm.. Biraz daha araştırma yapmaya karar verdim..
nisanur çeşitli sendromlarda oluyo genelde bu durum sana da öyle bir tanı koyuldumu. ayrıca vajinanın alt 1/3lük kısmı var değilmi,bunun için ameliyatlar var evet.rahat ilişki yasanması için.ayrıca böyle olan cok meşhur bir pop yıldızı da var türkiyede. ismini vermeyim şimdi de. tıp fakültesindeyken o kadının öyle oldugunu duyan herkes cok şarırır...
merhaba çanım neden geri döndün mantıklı gelmedi mi bana açık açık yazarsan çok sevinirim
Merhaba Nisanur;,
Mantık çok fazla aramadım..en nihayetinde sonuç önemli olan..ve bu ameliyatı sadece kendisi yapıyor..Bu ameliyatı olan kişiler ile de iletişim kurmak zor.. sanş daha doğrusu..9 kişi bu ameliyatı olmuş, son 5 tanesinin başarılı olduğunu söyledi..Bu sebeple kendi kontrolünde hastaları ile iletişim kurmak istedim..Hiçbir şekilde söz konusu olmadığını söyledi.. Yaptığı yöntemi tavsiye ediyor, ama benim için önemli olan hastaların sonuçları..eminim senin içinde öyledir. Sıradan bir ameliyat değil çünkü..Bağırsaktan yapılan ameliyata olumlu bakmıyordum fakat bu ameliyatı olan kişiler ile iletişim kurdukça olumlu bakmaya başladım.. Bu sebeplede araştırmaya devam etmek istiyorum..
evet çanım banada aynılarını söyledi gürkana ameliyat olan bir arkadaşım var hatta burayada üye kendisi o çok memnun onun içib bende gitmek istiyorum artı kadın doğumçu nerde ne olaçağını daha iyi bilir
Sen muayene oldunmu gürkan uncu'ya..Arkadaşım dediğin su isimli arkadaşın sanırım..Forumda iletişim kuramadım kendisi ile.. başka anıdıkların varmı senin.. yada bizim durumumuzda olupta ameliyat olan..
evet canım geçen ay ordaydım muayene oldum, evet arkadaşım su başka tanıdğım bağırssaktan olan iki arkadaşım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?