Doğuya atanmış genç,bekar, kadın öğretmen...

snasnah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
4
1
1
32
Herkese iyi akşamlar.Ara ara takip ediyordum üye olmak şimdiye kısmetmiş. Ben öğretmenim arkadaşlar yeni atandım.Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için bu hayat çok yabancı benim için. Bir şehirde yalnız olmak.. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Dışardan bakıldığında soğuk bi tipimdir zaten. Şimdiye kadar ciddi, doğru dürüst bi ilişkim de olmadı. Artık hayatımı düzene koymuşken bir şeyler olsun , birisi çıksın gelsin istiyorum. Ama öyle hiçbir şey yapmadan o kişiyi beklemekle de gelecek gibi değil.Tabiki kader, kısmet ama napmalıyım nasıl olur bu işler. İnsan evleneceği kişiyi nasıl bulur ?

Başlık ve içerik biraz farklı olsa da ,zamanında sizinle aynı şeyleri yaşamış biri olarak sabır diliyorum (eş bulma konusunu hariç tutarak). İnsan her seye alışıyor, mesleğinizi sevince daha da kolay oluyor.

Mrb

Köy değildir inş.Köyde zor bulur insan.

Doguda bekar asker cok .Genelde ögretmen istiyor cogu gazinolara gidin .Belki beyendiginiz olur hayırlı kısmetler.

arkadaşlar kendimi yanlış ifade ettim galiba. öyle koca meraklısıymışım gibi anlaşılmak istemem. Yalnız hissettiğimi ifade etmeye çalıştım. Evlilik de bunun bir başka boyutu.

Tarifi varsa ben de istiyorum bana da verin hemen yapıveriyim.

Hocam annenizi alışana kadar yanınıza alsanız? Pat diye ayrı düşmüşsünüz sanırım ondan yalnızlık sarmış içinizi. Alışana kadar annenizle yaşayın. Bakarsınız bir kısmet de çıkar

Zaten o insan karsina ckar elbet bir gun herkz evlenecek karsisna dogru insan ckacaktr zatn o insan kndni belli eder canm sabret kadern bi yerlerde seni bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…