MrbHerkese iyi akşamlar.Ara ara takip ediyordum üye olmak şimdiye kısmetmiş. Ben öğretmenim arkadaşlar yeni atandım.Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için bu hayat çok yabancı benim için. Bir şehirde yalnız olmak.. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Dışardan bakıldığında soğuk bi tipimdir zaten. Şimdiye kadar ciddi, doğru dürüst bi ilişkim de olmadı. Artık hayatımı düzene koymuşken bir şeyler olsun , birisi çıksın gelsin istiyorum. Ama öyle hiçbir şey yapmadan o kişiyi beklemekle de gelecek gibi değil.Tabiki kader, kısmet ama napmalıyım nasıl olur bu işler. İnsan evleneceği kişiyi nasıl bulur ?
evet .doğu batı fark etmez haklısınız . konu o değil ya. konu yalnızlık ...paragrafın başı ve sonu öyle alakasız ki hangisine yorum yapsam bilemedim. doğuya atanmanızla, evleneceğiniz kişiyi bulmanız veya bulamamanız arasında bir bağ kuramadım.
kadrolu değilBaşlığa istinaden ben de diyecektim ki, ideal gelin adayı
Genç, bekar ve kadrolu üçü bir arada
He o zaman şansına küs annem :) Teyzeler malum kadrolu istiyorlarkadrolu değil
Doguda bekar asker cok .Genelde ögretmen istiyor cogu gazinolara gidin .Belki beyendiginiz olur hayırlı kısmetler.Herkese iyi akşamlar.Ara ara takip ediyordum üye olmak şimdiye kısmetmiş. Ben öğretmenim arkadaşlar yeni atandım.Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için bu hayat çok yabancı benim için. Bir şehirde yalnız olmak.. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Dışardan bakıldığında soğuk bi tipimdir zaten. Şimdiye kadar ciddi, doğru dürüst bi ilişkim de olmadı. Artık hayatımı düzene koymuşken bir şeyler olsun , birisi çıksın gelsin istiyorum. Ama öyle hiçbir şey yapmadan o kişiyi beklemekle de gelecek gibi değil.Tabiki kader, kısmet ama napmalıyım nasıl olur bu işler. İnsan evleneceği kişiyi nasıl bulur ?
He o zaman şansına küs annem :) Teyzeler malum kadrolu istiyorlar
Şaka maka ben de öğretmenlik okuyorum, anlıyorum seni. Yarın öteki gün ben de aynı duruma geleceğim sanırım.
Ne sandın?Hahahah şaka yapıyorsun
Kadrolu mu diye de mi soruyorlar artık
oo o ne ki atanamayacaksa söyle beklemeyelim diyeni duyduk. atanamayacaksa almayacaz diyolar yani daha ne olsunHahahah şaka yapıyorsun
Kadrolu mu diye de mi soruyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?