- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
iyi bir ogretmen olarak cocuklarin kalbini kazanirsaniz allah da sizi sevindirir. hakkinizda hayirlisi olsunHerkese iyi akşamlar.Ara ara takip ediyordum üye olmak şimdiye kısmetmiş. Ben öğretmenim arkadaşlar yeni atandım.Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için bu hayat çok yabancı benim için. Bir şehirde yalnız olmak.. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Dışardan bakıldığında soğuk bi tipimdir zaten. Şimdiye kadar ciddi, doğru dürüst bi ilişkim de olmadı. Artık hayatımı düzene koymuşken bir şeyler olsun , birisi çıksın gelsin istiyorum. Ama öyle hiçbir şey yapmadan o kişiyi beklemekle de gelecek gibi değil.Tabiki kader, kısmet ama napmalıyım nasıl olur bu işler. İnsan evleneceği kişiyi nasıl bulur ?
Polis bi abla ogluna gelin ariyordu kadrolu ve hemsire veyHe o zaman şansına küs annem :) Teyzeler malum kadrolu istiyorlar
Şaka maka ben de öğretmenlik okuyorum, anlıyorum seni. Yarın öteki gün ben de aynı duruma geleceğim sanırım.
Sozlesmen bitmeden evlenmi istiyorsunHe o zaman şansına küs annem :) Teyzeler malum kadrolu istiyorlar
Şaka maka ben de öğretmenlik okuyorum, anlıyorum seni. Yarın öteki gün ben de aynı duruma geleceğim sanırım.
arkadaşlar kendimi yanlış ifade ettim galiba. öyle koca meraklısıymışım gibi anlaşılmak istemem. Yalnız hissettiğimi ifade etmeye çalıştım. Evlilik de bunun bir başka boyutu.
Herkese iyi akşamlar.Ara ara takip ediyordum üye olmak şimdiye kısmetmiş. Ben öğretmenim arkadaşlar yeni atandım.Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için bu hayat çok yabancı benim için. Bir şehirde yalnız olmak.. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Dışardan bakıldığında soğuk bi tipimdir zaten. Şimdiye kadar ciddi, doğru dürüst bi ilişkim de olmadı. Artık hayatımı düzene koymuşken bir şeyler olsun , birisi çıksın gelsin istiyorum. Ama öyle hiçbir şey yapmadan o kişiyi beklemekle de gelecek gibi değil.Tabiki kader, kısmet ama napmalıyım nasıl olur bu işler. İnsan evleneceği kişiyi nasıl bulur ?
Cunki doguya atanan kizlar batida biriyle evlenip es durumuyla dogudan kaciyolar :)paragrafın başı ve sonu öyle alakasız ki hangisine yorum yapsam bilemedim. doğuya atanmanızla, evleneceğiniz kişiyi bulmanız veya bulamamanız arasında bir bağ kuramadım.
Konuyu okudum kafam karıştı senin yorumu okudum başım dönmeye başladıkarşına birinin çıkmamasından mı rahatsızsın yoksa karşına çıkan kişinin o olup olmadığından mı ? yani canım deki mesela ;Çok soğuk duruyorum yanıma kimse yaklaşmıyor ,doğuda öğretmenim ailemden hiç kopmadım bu yalnızlık beni çok geriyor nasıl giderebilirim yada işte karşıma çıkan erkeklerin o hayatıma girecek mükemmel kişi olup olmadığını nasıl anlayacağım ... konuyu neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.SuUtku kuzu gel bir şey çözücez
yani?Cunki doguya atanan kizlar batida biriyle evlenip es durumuyla dogudan kaciyolar :)
doguda kismet bulmak daha kolaydir cunku atananlar hep genç oluyo.mudurunuz bile size birini bulmaya çalışabilir arkadas ortamlariniz olsun.ilk atanilan yerin ortamı bambaska oluyor alisrisinizHerkese iyi akşamlar.Ara ara takip ediyordum üye olmak şimdiye kısmetmiş. Ben öğretmenim arkadaşlar yeni atandım.Üniversiteyi de ailemin yanında okuduğum için bu hayat çok yabancı benim için. Bir şehirde yalnız olmak.. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Dışardan bakıldığında soğuk bi tipimdir zaten. Şimdiye kadar ciddi, doğru dürüst bi ilişkim de olmadı. Artık hayatımı düzene koymuşken bir şeyler olsun , birisi çıksın gelsin istiyorum. Ama öyle hiçbir şey yapmadan o kişiyi beklemekle de gelecek gibi değil.Tabiki kader, kısmet ama napmalıyım nasıl olur bu işler. İnsan evleneceği kişiyi nasıl bulur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?