Doğuya atanmış genç,bekar, kadın öğretmen...

karşına birinin çıkmamasından mı rahatsızsın yoksa karşına çıkan kişinin o olup olmadığından mı ? yani canım deki mesela ;Çok soğuk duruyorum yanıma kimse yaklaşmıyor ,doğuda öğretmenim ailemden hiç kopmadım bu yalnızlık beni çok geriyor nasıl giderebilirim yada işte karşıma çıkan erkeklerin o hayatıma girecek mükemmel kişi olup olmadığını nasıl anlayacağım ... konuyu neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. SuUtku kuzu gel bir şey çözücez

iyi bir ogretmen olarak cocuklarin kalbini kazanirsaniz allah da sizi sevindirir. hakkinizda hayirlisi olsun

Ayni evlenme programina dondu dogulu bekar yalnz :)

doguya atandim eşim de dogulu korkacak hicbirsey yok oralarinda hizmete ihtiyaçi var. Ben atanmadsn evliydim zaten de bekar arkadaslarimda bulunduklati yrrden evlendikleri oldu vogu gorev bitti donmediler seversin insl

He o zaman şansına küs annem :) Teyzeler malum kadrolu istiyorlar
Şaka maka ben de öğretmenlik okuyorum, anlıyorum seni. Yarın öteki gün ben de aynı duruma geleceğim sanırım.
Polis bi abla ogluna gelin ariyordu kadrolu ve hemsire vey
He o zaman şansına küs annem :) Teyzeler malum kadrolu istiyorlar
Şaka maka ben de öğretmenlik okuyorum, anlıyorum seni. Yarın öteki gün ben de aynı duruma geleceğim sanırım.
Sozlesmen bitmeden evlenmi istiyorsun

'' doguya atanmış, genç, kadın ögretmen''

evlilik programında kendini tanıtanlar gibi başlık olmuş

1 '' Ama öyle hiçbir şey yapmadan o kişiyi beklemekle de gelecek gibi değil.'' kimse seni tutmuyor harekete geç, armut piş agzıma düş yok öyle birşey

2 ''Tabiki kader, kısmet ama napmalıyım '' önce karşı cinsten birini bulman lazım

3 ''nasıl olur bu işler.'' önce o erkekle tanıştın bu bölüm tamam sonra sen ne istiyorsun o ne istiyor anlaşacaksın konuşacaksın

'' İnsan evleneceği kişiyi nasıl bulur ?'' ilk 3 maddeyi baştan oku

güzel memur arkadaşımız şaka bir tarafa, önce direk evlenmek için bir ilişkiye başlanmaz, belki tanıdıkça sogursun adamdan. iletişime açık ol kendine güven sosyal ol gerisi gelir veya ailene söyle sana buldukları eş adaylarıyla çaya çık karar senin

arkadaşlar kendimi yanlış ifade ettim galiba. öyle koca meraklısıymışım gibi anlaşılmak istemem. Yalnız hissettiğimi ifade etmeye çalıştım. Evlilik de bunun bir başka boyutu.

kucuk yerlerde kurulan arkadasliklar ve yasanilan sicak iliskiler sehirde yoktur.Ben dagin basinda 5 yil kaldim.En guzel,en eglenceli yillarim o zaman gecti.

doğuya atanmış genç bekar kadın öğretmen profiline eh artık bi aşiret ağası talip olur.. benim olacaksın der sen de evleneceğin kişiyi bulmuş olursun.. davullu zurnalı düğün boynuna altın zincir beline altın kemer gırtlağına kadar da bilezik takarlar ooohh misss..
o nasıl başlık o nasıl içerik allah aşkına..

doğuda bir eş bulamazsan batıda hiç bulamazsın,çünkü bir süre sonra batıya geldiğinde çoğu kişinin evli veya yaşının büyük olduğunu göreceksin, tabikii kısmet işi bu ne zaman nerede eşini bulabileceğini biz bilemeyiz ama sen fırsatları değerlendirmeye bak

Ogretmenevinde takilin.oraya sizin gibi yeni atanan ogretmen polisler geliuor.cok boyle evlendi.okuldaki evli bayanlarda kendi eslerinin arkadaslariyla tanistirdi.boyle evlenen cok.sende bakımlı ol kapatma icini.etrafina bak.arkadaslarla takil.kismet nereden gelir bilinmez

paragrafın başı ve sonu öyle alakasız ki hangisine yorum yapsam bilemedim. doğuya atanmanızla, evleneceğiniz kişiyi bulmanız veya bulamamanız arasında bir bağ kuramadım.
Cunki doguya atanan kizlar batida biriyle evlenip es durumuyla dogudan kaciyolar :)

Konuyu okudum kafam karıştı senin yorumu okudum başım dönmeye başladı

en iyisi arkadaş lar aracılıgıyla olan tanıştırmalar

doguda kismet bulmak daha kolaydir cunku atananlar hep genç oluyo.mudurunuz bile size birini bulmaya çalışabilir arkadas ortamlariniz olsun.ilk atanilan yerin ortamı bambaska oluyor alisrisiniz

17 yaşınızda yaşamanız gereken aileden kopma ve kendi ayaklari üzerinde durma durumunu bu kadar geç yaşadığınız için bocaliyorsunuz.

Koskoca meslek sahibi kadinsiniz. Biraz güçlü olun. Sosyal olun. Çevre edinmeyi, eglenmeyi ve mutlu olmayı bilin.

Koca bulma meselesini bilemem. Arayan kolayca bulur.

Amaç koca bulmak değil aşkı bulmaksa, aramakla bulunmaz. O sizi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…