Doktor anlar mı?

Çok çekinerek sizlere bir şey sormak istiyorum. Üç hafta sonra idrar yolumdan ameliyat olacağım. Biliyorum idrar yolu ayrı o bölge ayrı. Ama doktor bana bakire misin diye sordu evet dedim. Oysaki değilim. Evli olmadığım ve burası küçük bir yer olduğu için çekindim utandım söyleyemedim. Yani ameliyat esnasında anlaşılır mı bu durum? Baya bi utandım😑😖
Saglıgından da mı onemlı arkadasım belki ameliyatı etkıleyecek o bakireyim lafı ha yaptıgın seyın arkasında dur doktorlaeım görevi kim bakire kim değil diye fişlemek değil onun ustune de degıl bence de

DOKTOR ANLAR MI?????

Hayır adam 6 yıl tıp okuyor, belki daha fazla, insanın kemik sayısını ve isimlerini, kaslarının ismini ve işlemini, dokusunu, hücresini, sinirini cartını curtunu öğreniyor, biliyor, 0.1 mm kalınlığındaki et parçasını mı ayırt edemeyecek?.... Neyse, doğruyu anlatıp söyle, söylemediysen daha. Anlayışla karşılar.

annenızın yanında bakıre mısın dıye soran bır doktor bence cok komık :KK70:
hanımefendı kızınızı muayene edıcem lutfen dısarı alalım sızı demesı gerekmıyor muydu ?
bırının yanında bunu soran bırının yanında boyle muayeneden edındıgı bılgıyı aılesının yanında da konusur

ben o doktoru sevmedım. doktorluk sadece bakıp gecmek degıl . bazı seylerın usulu vardır . verdıgınız yanlıs bılgı onemlı ve sızı bu durumda bıraktıgına utansın

Aslında doktorlar mümkün olduğunca yanında birini kabul etmiyorlar muayene sırasında. Yani bana öyle olmuştu. Annem ile birlikte girmiştik doktor annemi dışarıya çıkarıp muayenesini yaptı. Sizin şanssızlığınız olmuş bu konuda

Doktor ameliyattan cikip, hani sen bakireydin???? Hiiiii? Demez herhalde😂

Back
X