Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

gulferr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
143
76
48
31
Arkadaşlar annem geçen hafta hastaneye gitmişti aşırı terliyor diye. tahlil falan yapmışlar. tahlilleri alınca doktar anneme "kanın çok kötü, ben böyle kan görmedim, ölüyorsun" demiş. annemde hiç bişey demeden çıkmış(çaktırmıyo ama korkmuş sanırım doktor direk öyle diyince), doktorda başka bişey söylememiş. ben sormuştum tahliller nasıl falan diye iyi bişey yok demişti ama sürekli gözleri doluyodu. torununa(kızıma) bakıp bakıp gözlerini siliyodu(ağlıyomuş). ben ısrar edince söyledi. bide yanımda hiç konuşmadan ağladı içim parçalandı ama ona destek olmak için ağlamadım. hemen randevu aldım cuma gunune başka doktordan beraber gidicez ama ben çok korkuyorum. ne olabilir ki neden bi doktor direk oyle desin. ayrıca böyle bişey söyleyipte hastaya açıklama yapılmaz mı ya kafayı yicem. kadında üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo. bide altı ayda bi kontrole gel demişler. ya tamam gelsinde neyin kontrolü bu. madem ölüyo neden kadını altı ay sonra çağırıyon hemen bişeyler yapsana. ya kusura bakmayan nasıl yazdım hiç bilmiyorum dediğim gibi cuma gunu gidicez ama benimde psikolojim bozuldu. kötü bişey söyleyecek diye ödüm kopuyo. acaba başına böyle bişey gelen varmı, doktor neden boyle der, biraz dertleşmeye ihtiyacım var.

***yaşlı ananem var, annem o duyarda ona bişey olur diye kimseye söylemiyo. oyüzden kimseyle konuşamıyorum, annemlede üzülmesin diye konuşamıyorum. içim patlıycak sanki :(

Doktora acayip gıcık oldum, insan psikilojosinden haberi yok bazılarının,otomatiğe bağlamışlar.

Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir

inşallah ya. belki annem yanlış anlamıştır diyorum ama, oda "ölürsün demedi ki, ölüyorsun dedi "diyo.

Ağır hasta olsaydı hemen yatış verirlerdi ya da tedavi planı uygulamaya başlarlardı. Demek ki bi yanlış anlaşılma var

Ruh hastası mıdır nedir, hadi diyelim ki cidden öyle bunun söylenme stili bu değildir en ölümcül durumda olan hasta bile benim bildiğim acil yatışa alınır yine de şuursuz şuursuz konuşulmaz böyle. Çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur. Etkilenmekte çok haklı, kim olsa etkilenir. BİMER'e yazarak o şuursuz doktoru şikayet edin muhakkak.

Anemi var bendede sık sık serumlarla takviye yapılıyor.
Doğum yaparken hep bu kanla Doğuma girerken ölürsün, dediler ölmedim çok şükür.

O bi teşbih, densiz bi adama denk gelmiş sadece. sanırım kanı 5 civarıdır ki böyle bi uyarı yapmışlar.

Kötü bi hastalık olarak değil yani, ailece panik misiniz acaba?

Ağır hasta olsaydı hemen yatış verirlerdi ya da tedavi planı uygulamaya başlarlardı. Demek ki bi yanlış anlaşılma var

bende öyle ümit ediyorum ama internetten baktım biraz yapılcak bişey yoksa eve yollarlar yazıyo. ama o zamanda söylemesi gerekmezmi? hastasın ama tedavisi yok diye

Lökositlerinde ciddi düşüklük görüldüyse doktorun bahsettiği bu olabilir, birçok da nedeni vardır. Araştırılması gerekir. Kan tahlillerine siz baktınız mı sorun hangisinde görünüyor?

Var oyle doktorlar..
Bi prof göğsümdeki kitle için yerinde olsam 1 saat uyumam bu tümörle hemen aldırmalısın demişti bana :KK57:

Ameliyat gününe kadar ne çektiğimi bir ben bilirim bir Yaradan..

Alınan parça temiz çıktığında aynı prof, basit bir kitle, korkulacak birşey yoktu zaten demişti..:KK3:

Böyle patavatsız, şuursuz doktorlarımızda var malesef..

Korkutma amaciyla soylemis olabilir. Mesela diyabetik teyzeler diyetine dikkat etmeyince bak teyzecim gozlerin kor oluyor bobreklerin iflas ediyor diyoruz. Yoksa anlamiyorlar.
Onun gibi bir durum mu var

Arkadaşlar annem geçen hafta hastaneye gitmişti aşırı terliyor diye. tahlil falan yapmışlar. tahlilleri alınca doktar anneme "kanın çok kötü, ben böyle kan görmedim, ölüyorsun" demiş. annemde hiç bişey demeden çıkmış(çaktırmıyo ama korkmuş sanırım doktor direk öyle diyince), doktorda başka bişey söylememiş. ben sormuştum tahliller nasıl falan diye iyi bişey yok demişti ama sürekli gözleri doluyodu. torununa(kızıma) bakıp bakıp gözlerini siliyodu(ağlıyomuş). ben ısrar edince söyledi. bide yanımda hiç konuşmadan ağladı içim parçalandı ama ona destek olmak için ağlamadım. hemen randevu aldım cuma gunune başka doktordan beraber gidicez ama ben çok korkuyorum. ne olabilir ki neden bi doktor direk oyle desin. ayrıca böyle bişey söyleyipte hastaya açıklama yapılmaz mı ya kafayı yicem. kadında üzülüyo ama belli etmemeye çalışıyo. bide altı ayda bi kontrole gel demişler. ya tamam gelsinde neyin kontrolü bu. madem ölüyo neden kadını altı ay sonra çağırıyon hemen bişeyler yapsana. ya kusura bakmayan nasıl yazdım hiç bilmiyorum dediğim gibi cuma gunu gidicez ama benimde psikolojim bozuldu. kötü bişey söyleyecek diye ödüm kopuyo. acaba başına böyle bişey gelen varmı, doktor neden boyle der, biraz dertleşmeye ihtiyacım var.

***yaşlı ananem var, annem o duyarda ona bişey olur diye kimseye söylemiyo. oyüzden kimseyle konuşamıyorum, annemlede üzülmesin diye konuşamıyorum. içim patlıycak sanki :KK43:
O nasıl doktormuş canım bir ilacı olur takibi tedavisi olur. Kan sonucun şöyle şöyle dikkat etmelisin bunları bunları yapıcaz falan demeli. Kan sonuçları elinizde mi? Merak ettim açıkçası? Az çok siz bile anlarsınız. Çok geçmiş olsun. Hiç modunuzu düşürmeyin. Ciddi bişey bile çıkmayacaktır

Bence kesinlikle yanlış anlaşılma olmuş. Öyle bir kan tahlili Yok yani ölüyorsun dedirtecek. Hatta aklıma gelen annen panik halde gittiyse neyim var falan diye doktor da kendince espri mi yapmış acaba. Sonra güldü De annen kaçırdı belki.

Yada annen sana blöf yapıyor. Ama hiçbir şekilde tek bir tahlile bakıp da "ölüyorsun" dedirtecek bir tahlil Yok ona emin olun.

İsterseniz ismi kapatıp tahlillerin resmini atın bir

Kendince mübalağa yapmış sanırım doktor. Kan değerleri düşükse böyle söylemiş olabilir. Gerçekten böyle bir durum olsaydı altı ay sonra kontrole gel demez, hemen tedaviye başlardı ya da başka bir uzmana yönlendirirdi. İlaç filan yazmamış mı ya da teşhis yok mu? Anneniz sormamış mı "doktor böyle diyorsun ama sebebi ne?" diye. Cuma günü beraberinde gidin, sıkıntı neredeymiş öğrenin. Dilerim ciddi bir şey yoktur, geçmiş olsun.

Ruh hastası mıdır nedir, hadi diyelim ki cidden öyle bunun söylenme stili bu değildir en ölümcül durumda olan hasta bile benim bildiğim acil yatışa alınır yine de şuursuz şuursuz konuşulmaz böyle. Çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir şey yoktur. Etkilenmekte çok haklı, kim olsa etkilenir. BİMER'e yazarak o şuursuz doktoru şikayet edin muhakkak.
çok teşekkürler bende şikayet edicem zaten kadın 5 gün bana söylemedi yazık korkmuş. kanser tedavisinde bile en önemli şey moralken bi doktor nasıl böyle yapar anlamıyorum

Ne manyaklar var ya... Geçmiş olsun bence hayat tarzını değiştirmesi için söylenmiş korkutma sözüdür, başka doktora gidin mutlaka güven olmaz öyle manyaklara.

Anemi var bendede sık sık serumlarla takviye yapılıyor.
Doğum yaparken hep bu kanla Doğuma girerken ölürsün, dediler ölmedim çok şükür.

O bi teşbih, densiz bi adama denk gelmiş sadece. sanırım kanı 5 civarıdır ki böyle bi uyarı yapmışlar.

Kötü bi hastalık olarak değil yani, ailece panik misiniz acaba?
ben panik yapan bi insan ddeğilim ama ölüyosun lafını duyunca bende panikledim.
ayrıca inşallah dediğiniz gibidir

Back
X