Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

Ya kuzum.bak tek doktorun lafoyla hareket etmeyin kucukken ben kanim koyulasmismi.ne olmus ölur gibi birsey soylemislerdi hatirliyorum annem evde aglamisti...

Ben buyudum gecen sene doktora gittim doktor ben anlamam kan hastaliklarina goturun kanser olabilir kan degerlerim dusukmus vs...sok olduk...sonuc..b12 vitamin eksikligi...

Icini ferah tut korkma dur bakim baska tahlillerde alsin annenede destek.ver insan korkar cunki gucli olun
Merhaba, özelden mesaj yazmak istedim ama yazamadim.
Babamada kani koyu oldugunu söylüyorlar. Hatta kemoterapi falan diyorlar. Siz nasil kan degerlerinizi düsürdünüz?

Babamada kani koyu oldugunu söylüyorlar. Hatta kemoterapi falan diyorlar. Siz nasil kan degerlerinizi düsürdünüz?
Cok gecmis olsun ben kucukken olmustu bende karaciger yaglanmasi vardi hatirladigim bu ama artik ileri safhadamiydi orayi bilmiyorum (ki karaciger yaglanmasi cogu kilolu insanda olur ozamanlarda kiloluydum annem evde aglamisti doktorlar ölümden bahsedince ) sunu da hatirladim simdi üre demislerdi ...üre varmis hayalmeyal hatirliyorum ...nedir nerede olur bilmiyorum, inananin baska birsey hatirlamiyorum uzerinden cok zaman gecti ama anneme bir sorayim aksam belki o hatirlar...

valla bildiğim kadarıyla annem kan değerlerini düşürmek için bişey yapmadı. sizede çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin

arkadaşlar bu gün gittiğimiz doktor bu tahlillerde hiç bişey yok dedi. durumu anlatıncada biraz şakacı bir arkadaşmış, hepimiz ölücez ama bu tahlillerde ölecek bişey yok dedi. ayrıca aşırı terleme için tiroit bezi çok mu çalışıyo az mı çalışıyo diye kana bakmak gerekirmiş diğer doktor ona bakmamış. sadece onun için kan ver dedi anneme.

*** ayrıca yorum yapan herkese çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız yoksa ben kafayı yerdim heralde. hepinizden allah razı olsun.

arkadaşlar bu gün gittiğimiz doktor bu tahlillerde hiç bişey yok dedi. durumu anlatıncada biraz şakacı bir arkadaşmış, hepimiz ölücez ama bu tahlillerde ölecek bişey yok dedi. ayrıca aşırı terleme için tiroit bezi çok mu çalışıyo az mı çalışıyo diye kana bakmak gerekirmiş diğer doktor ona bakmamış. sadece onun için kan ver dedi anneme.

*** ayrıca yorum yapan herkese çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız yoksa ben kafayı yerdim heralde. hepinizden allah razı olsun.
İyi hadi çok şükür, :KK24: geçmişler olsun birdaha da gelmesin oyle doktor:duduk:

Ben de obur doktorun sakaci oldugunu dusunmustum zaten. Denk geliyor bazen boyle :))

Geçmiş olsun fakat aynı hastahaneye ve aynı doktora gitmek zorunda değilsiniz.

Başka bir hastahane ve doktora gidip tekrar aynı tetkikleri yapıp sonucu alcaginiz zaman X gittiğimiz hastanede böyle bir şey söyledi bize ve cok tedirgin olduk bize daha açıklayıcı ve çözüm yoluyla anlatır mısınız diye konuşabilirsiniz

En Büyük KK

Back
X