Doktor Arıyorum !! acil

melek_emir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
5
0
86
İstanbul
şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim kan testi sonucunda öğrendim hala doktora gitmedim , bundan 3 ay önce bebeğimi düşürdüm erdem hastanesine gidiyordum doktor ihmali olabileceğini düşünüyorum şimdi hangi hastaneye gidebilirim bilmiyorum.Sultanbeyli saygı hastanesinde bi doktor önerdiler nihan hnm die bilgisi olan varmı?Yada bana doktor konusunda yardım edecek birileri ne olur bebeim hızla büyüyor tekrar aynı acıyı da yaşamak istemiyorum...!

medipol hastahanesini tavsiye ediyorum oradaki hangi doktora gidersen git hem doktor olarak hem insan olrak hepsi çok iyidir,hem doktor kadar hastahaneni,nde iyi olmasi çok önemlidir.

bende erdeme gidiyordum ama sonra bostancıda central hospitale gitmeye başladım neslihan pakkal doktorun adı ayrıca ssk muane ücreti 15 ytl ve çok iyi ilgileniyorlar tavsiye ederim ben baya araştırdım aylarca doktorsuzdum sabit bir doktorum yoktu ama uzun zamandır buraya gidiyorum.

canım ben 3.5 ay önce hisar hastanesinde doğum yaptım.dr um filiz topuz.iyi bir dr.bana göre tabi.tavsiye ederim.:teytey:

bende aylardır hastane araştırıyorum ve en sonunda ümraniyedeki hospitaliuma karar verdim.fiyatlarıda çok uygun.doktor ferda uygur özalp hanım.ssk ile anlaşmalı hastane.ama maddiyat önemli değil dersen sana kendi doktorumu önericem şifa hastanesi kadiköy de dr.pınar kumru.ben ona gidemiyorum malesef ssk ile anlaşması yok hastanenin.

bende aylardır hastane araştırıyorum ve en sonunda ümraniyedeki hospitaliuma karar verdim.fiyatlarıda çok uygun.doktor ferda uygur özalp hanım.ssk ile anlaşmalı hastane.ama maddiyat önemli değil dersen sana kendi doktorumu önericem şifa hastanesi kadiköy de dr.pınar kumru.ben ona gidemiyorum malesef ssk ile anlaşması yok hastanenin.

çok teşekkür ederim cnm bende medicana ya gitmeye karar verdim sibel açıkalın die bi doktor çok iyiymiş cuma günü randevum var bakalım nası geçicek muayne ücretleride çok düşük şifa hast.biliorum ama çok pahalı gerçekten :( yine de saol:1hug:

ben pendık ozkan hastanesınde medet yılmaza gıdıodum cok ıyı bı doktor cok tecrubelı ve dıkkatlı kesınkle onerırım ozel muyanesınde fıyatıda cok uygun ustelıken gelısmıs cıhazlarla 4 boyutlu ultrason dopler falan 50 tl dusunursen tlı var

selena iyi demişsin de boş olmuş bu biraz.. gitmeyelim ok ama niye ? niye tavsiye etmediğinden de bahsedersen iyi olur...

gebeliğim 6 haftayı geçmişti. sağ tarafımda çok şiddetli ağrı vardı. gittim beta hcg testi yapmadı. haftaya gene gel dedi. 2 gün sonra sağ taraftaki tüp patladı iç kanama sonra zeynepkamile beni ambülansla götürdülerhayati risk var dendi ve ameliyata alındım tüpümü aldılar. 6 haftalığı geçince bırakın kesenin gözükmesini kalp atışları dinleniomuş. çok üzgünüm:(

şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim kan testi sonucunda öğrendim hala doktora gitmedim , bundan 3 ay önce bebeğimi düşürdüm erdem hastanesine gidiyordum doktor ihmali olabileceğini düşünüyorum şimdi hangi hastaneye gidebilirim bilmiyorum.Sultanbeyli saygı hastanesinde bi doktor önerdiler nihan hnm die bilgisi olan varmı?Yada bana doktor konusunda yardım edecek birileri ne olur bebeim hızla büyüyor tekrar aynı acıyı da yaşamak istemiyorum...!

canım merhaba bende yeni hamileiğimi öğrendim kan tahlilinde 4 haftalık benimkide bende doktro arıyorum kan tahlili değerin nedir yazarmısın vede kendini nasıl hissediyorsun

söylediğiniz dr ile bir bilgim yok ama size ters olmazsa dr çok iyi olsun isterseniz kartal da dragos şifada uzm dr tahir tosyalı var çok iyi

Back
X