Doktor arkadaş var mı akciğer röntgeni yorumlayabilecek olan :(

hkn_ays_ask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
530
437
103
35
merhabalar,
Bugün anneme akciğer röntgeni çektirdik doktor bir şey yok ancak boğazından kan geldiğini söylediğin için akciğer tomografisi de istiyorum röntgende görünmeyen bir şey var mı diye dedi
Bana da tomografi sonucu için sen gelebilirsin annenin gelmesine gerek yok dedi.
Böyle bi cümle kurması da beni ürküttü.
Annem de tutturdu çektirmicem bi şey yok işte diye:/
Röntgeni alıp bi kaç hastaneye uğradım tam bilgi alabilmek için onlar da hasta olmadan olmaz parmak izi alıyoruz dediler.

Yorumlayabilecek bi arkadaş var mı fotoğrafını yüklesem

O cumlede urkecek bir sey yok.
Halsiz gorunenlere, yaslilara falan cogu doktor bu kolayligi sagliyor zaten.
Standart adeta.

Yorumlama yapamam bilgim yok malesef.

Bu sorulari doktorunuza sorun. Burasi bu tur saglik sorulari icin guvenilir bir kaynak degil.
Burasi cok saglik konusu gordu, ve yorumlar tam bir fiyasko. Simdi bir rontgen filmimiz eksikti, kimbilir ne atip tutarlar bu fotografa... :)
Ayrica yetiskin ve akli basinda bir hastanin kendi saglik durumu hakkinda tam bilgi almaya hakki var. Ne demek sen gel, annen gelmese de olur. Esas annenizin gitmesi lazim.

O cumlede urkecek bir sey yok.
Halsiz gorunenlere, yaslilara falan cogu doktor bu kolayligi sagliyor zaten.
Standart adeta.

Yorumlama yapamam bilgim yok malesef.

Doğru söylüyorsunuz ama bende pimpirikli bir insan olunca o cümleden ürktüm bilgi de alamadım son çare dedim belki röntgenci veya doktor arkadaşlar vardır :/
Anksiyete var bende bayanlar şuan kafamda sadece bu konu var :/

Anneniz yasliysa ve anlamiyosa siz ilgileniyosaniz yorulmasin anlamindadir herkese boyleler.
Umarim birsey cikmaz uzulmeyin.

burda içim rahatlasın diye paylaştınız.
ama burası içe kurt düşürmek için kullanılır genelde.
Allah korusun bir iki üzücü yorum yaparlar canınız sıkılır.
Allah şifa versin bebişim inşallah bişiciği yoktur.

Röntgeni buradan nasıl yorumlansın ki. Zaten röntgende gözüken bir şey olsa tomografi çektirmezdi. Anneiz yorulmasın hasta diye demiştir. Yaşlıysa. Bana da bir çok dr. babam için söyledi. Amca hasta, yaşı bir daha yorulmasın dedi. Ben gittim hep. Zaten muayene etmiyor bir şey yapmıyor. Ciddi bir şey yoktur inşAllah.

İnşallah canım, âmin teşekkür ederim

İşte röntgen üzerine bir de tomografi isteyince kafama takıldı canım, inşallah sizin dediğiniz gibidir yorumlarla içim rahatladı biraz sağolun. Ben yine abartmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…