Doktor Bulmak Ne Zor Şeymiş :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ymd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ymd

Oğlum.. kızım.. canlarım...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.362
12
108
Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendim ve inanılmaz derecede mutluyum.
Ancak hangi doktora gideceğim konusunda bir türlü karar veremiyorum. Kalite yönünde A sınıfı olan iyi hastanelerin genelde sigorta ile anlaşmaları yok. Bazı doktorları çok öven olmuş ancak doktorun çalıştığı hastane berbat oluyor. Ben Anadolu Yakası Maltepe'de oturuyorum ve SGK ile anlaşması olan hem hastanenin hem de doktorunun iyi olduğu bir yer arıyorum ama bulamıyorum

Bu konuda bir öneriniz olursa yazabilir misiniz...
Sizler hangi doktora gidiyorsunuz, hangi hastanede.. Hastane ve doktor nasıl. Fiyatlar nasıl.

Allah hepimize kolaylık versin inşallah.

cnm ben esenler avicenna hastanesinde meral arısala gittim çokda memnun kaldım sen nerde oturuyorsun ki onu belirt herkes ona göre yazsın.

:)

Benimki Anadolu Yakası maalesef.

Gülen tıp merkezi Cenk Demir kendi doktorum.. Bülent Kars da orda tavsiye ederim Cevizlide yerleri .. 72 tl ödeme yapıyorum bu muayene bir kontrol ..Akşam 1 e kadar ordalar öğleden sonraları geliyor. Tavsiye ederm.. Erkek doktoru sıkıntısı yaşarsan canım Nevin hanım var. O da çok iyi bir doktor dur..

Gittiğim hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesinin de olmasını istiyorum Allah korusun ama her ihtimale karşı.

Göztepe Medical Park Hastanesi'ne giden var mı acaba? SGK'lı muayene ücreti nedir?

Ben de Gülen Tıp a gidiyorum. Yeri Cevizlide minibüs caddesi üzerinde. Benim de doktorum Cenk Demir. Çok memnunum. Hem Cenk Bey hem Bülent Bey süper doktorlar. Hamile değilim, kadın hastalıklarından bir rahatsızlığım vardı onun için gitmiştim Dr. Cenk Bey'e. Hala da kontrole gitmem gerekiyor bir süre daha. Bildiğim kadarıyla Dr. Cenk Bey, Bülent Bey ile birlikte doğumları Kozyatağındaki Central Hospital'de yaptırıyorlar. Yenidoğan ünitesi var orada da. Yani tam teşekküllü bir hastane.
Benim bir tanıdığım ameliyat olmuştu, Central Hospitalda kaldı 2 gece. Odalarından, bakımdan, yatan hasta kat hizmetlerinden falan memnun kalmıştı.
Yalnız doğum fiyatlarını falan bilmiyorum. Yine de güvenebileceğin donanımlı iyi bir doktor arıyorsan Gülen Tıptan Dr. Cenk Bey veya Dr. Bülent Beyi tavsiye ederim.

ya kesinlikle ama kesinlikle Hospitalium hastanesini tavsiye etmiyorum. çamlıca hospitaliumda dogum yaptım 5 bucuk ay once. herseyiyle iğrençti rezaletti. şikayet maili bile attım kimse cevap dahi vermedi.
yatış yaptıgım oda da tuvalet bozukmus ıgrenc bı koku vardı. fıyat farkı almadan suit oda veriyoruz dedıler camı kapanmayan bır oda verdıler 2 gun dondum. eşim oturma grubundakı kırlentlerı dızdı camın önüne ruzgar gelmesin diye.
sezeryanla dogum yaptım ne ustumu gıydırdıler ne yuruttuler tum gun bırılerının odaya gelmesını bekledım. gece 10da cop almaya gelen kadın ustumu gıydırdı annemde yuruttu tuvalete kaldırdı beni. aklınıza ne gelıyosa hersey berbattı. bebegım kuvezde kaldı dogru durut bılgı vermedıler. sut sagma makınası aparatını sattılar 7-8 defa yanlıs baskasının kullandıgı parcaları getırdıler. geceleri defalarca aradık ama 1 kez bıle makınayı odaya getırmedıler. sadece farklı farklı aparatlar getırıp durdular 2 gun boyunca sadece 3-4 defa sut sagabıldım oysa en gec 2 saatte bır sagmalısınız demıslerdı. bebegımın esyalarını ıade ederken baskasının kıyafetı karısmıs cantamıza. benımde kaybolan esyalarım var. ilaç vermelerı ıcın bıle defalarca arıyoduk. ya korkunc bı yer. isteyen ozel mesaj atsın adımı soyadımı tum bılgılerımı de verırım.
zaten aratırsanız google dan busuru sıkayet var hastanenın tum subelerı ıcın. rezil bir yer.

Çok teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.

kiwix uyarın için ayrıca teşekkürler çünkü bahsettiğin hastane düşündüğüm yerler arasındaydı.

Medipol Hastanesini de öneren yakınlarım var. İnşallah en doğru kararı verebilirim.

Ymd Merhaba,
Kardeşimin arkadaşı Medical Park Göztepe'de doğum yaptı. Kardeşim Ataşehir'deki Kadıköy Şifa Hastanesi'nde yapacak inşallah hayırlısıyla. Şu ana kadar memnun. Bir arkadaşım da Acıbadem Acıbadem de yaptı. Başka 2 tanıdık da Kadıköy Şifa'da yaptılar. Bu saydıklarımın hepsi de memnun kaldılar. Hastaneler ilgili ve temizdi. Yenidoğan yoğun bakımına sahip olma gibi önemli bir özellikleri de var.
Allah bir avazda kurtarsın, herkes bebeklerine sağlıkla kavuşsun inşallah.

bende 14 haftalık gebeyim.hpspitalium şişli hastanesine gittim.kadın doğum uzmanı mustafa beye.gitmez olaydım.2 saniye bebeğe baktı.cinsiyetini öğrenebilirmiyim dediğimde bana söylemediği laf kalmadı.cinsiyetini öğrenmek yerine kocanı koluna tak sahile git.çocuğun olduğuna şükredeceğine hastane hastane dolanma.bunun gibi bir sürü şey.senin gibi meraklı hamileler syesinde para kazanıyoruz işte.gibi laflarla dalga geçti.hamile bir kadının psikolojisini düşünmeden benim tertemiz duygularımla dalga geçti.kesinlikle gitmeyin arkadaşlar.bilginze.şuan kadın doğum uzmanı ali beyin yerine bakıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…