Arkadaşlar cidden kafayı yemek üzereyim yaklaşık 10 ay geçti ameliyatımın üzerinden ve ucu o kadar uzun ki insan içine çıktığımda rahatsız olmuş gibi bakanlardan merakla bakanlardan bıktım artık. korkunç bir burun 5 ay boyunca bi iş yerinde insanlarla muhatap olmak zorunda kaldığım bi yerde çalıştım ve her gün neredeyse burnumdan dolayı konuştuğum onca insan vardı ki gizlice dalga geçeni güleni ve soranları yüzüme bile vuran vardı. dayanamıyorum şuan dışarıya çıkamaz oldum ailemle çok tartışıyorum ve babam yaptırmamı istemiyor cidden halimden hiç anlamıyor. doktorun kendisiyle konuşamıyorum tabii asistanıyla görüştüm 1 yıl beklemem gerektiğini söyledi şuan aralık ayını bekliyorum ama revizyon ameliyatından bile ümidim yok ve yapmaktan kaçınacak gibi geliyor. başka doktorlar buldum revizyon ameliyatında burun ucu uzunluğuna yer veren ve aşırı güzel hale getiren bi doktor var ama çok para istedi diye annem karşı geliyor elimde o miktar var sadece 30bin lazım ama ailem destek olmuyor ve asla başkasına yaptırmama izin vermezler illada bu doktorun düzeltecek ve az para almak zorunda diyorlar ne yapmam lazım lütfen akıl verin cidden her gece ağlamaktan tükendim yks sınavına hazırlanıyorum ayrıca odaklanamıyorum ya