• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yap canım ama böyle biri var mı ki çevrende yani durup dururken bu düşünce aklına gelmemiştir diye düşünüyorum da :)

Yok valla, olsa takılırım zaten. Tamamen kendimi oyalama yöntemi :)))

Ya yakisikli erkek diyorsun da mugiş onlar da sevismekten anlamiyorlar ki. Birak sevismeyi hic bi halttan anladiklari yok. Istisnalar vardir tabi ama o da bizii bulmaz. :KK70:Hele baby face lerden uzak dur. Onlar tam bir robot. Iyyy. :kusmuk:
Ben olsam, amacim sadece sevismek olsa, cirkin ama atesli birini tercih ederdim. :KK8:Bir bakisiyla aklimi başımdan alamayacaksa neye yarar :63: Haa bir de akrep burcu bulursan muhakkak dene :KK8:
mugehatun mugehatun

Ya yakisikli erkek diyorsun da mugiş onlar da sevismekten anlamiyorlar ki. Birak sevismeyi hic bi halttan anladiklari yok. Istisnalar vardir tabi ama o da bizii bulmaz. :KK70:Hele baby face lerden uzak dur. Onlar tam bir robot. Iyyy. :kusmuk:
Ben olsam, amacim sadece sevismek olsa, cirkin ama atesli birini tercih ederdim. :KK8:Bir bakisiyla aklimi başımdan alamayacaksa neye yarar :63: Haa bir de akrep burcu bulursan muhakkak dene :KK8:
mugehatun mugehatun

Hahahah wuhuuu colinimden super sonic tavsiyeler :)) İhtiyacım var ziraa bu konuda pek cahilim :))
Doktor o anlamda eyiydi işte :/ Bu işinde bir kolay anlama yolu yokki yaa.. Keşke bi tuşa bassaydıkta alınlarında "iyi yapar,kötü yapar,kaç kızım kaç" gibi yazılar belirseydi :)) Ne iyi olurdu.

Şu filmlerdeki çapkın yakışıklı hovarda erkeklerden istiyorum :)) Böyle tip arıyorum ya ondan düzgün tipler çıkar karşıma kesin, çünkü MÜGENIN BAHTINA ETSİNLER :))

Ne dicem ya cidden nette takılsammı ya. netten iyi tipler çıkıyo mu? Ay bu konu aklımı kurcalıyo. Bi arkadas netten takıl diye tavsiye verdi. Ay sacmamı olur ki :))

Hahahah wuhuuu colinimden super sonic tavsiyeler :)) İhtiyacım var ziraa bu konuda pek cahilim :))
Doktor o anlamda eyiydi işte :/ Bu işinde bir kolay anlama yolu yokki yaa.. Keşke bi tuşa bassaydıkta alınlarında "iyi yapar,kötü yapar,kaç kızım kaç" gibi yazılar belirseydi :)) Ne iyi olurdu.

Şu filmlerdeki çapkın yakışıklı hovarda erkeklerden istiyorum :)) Böyle tip arıyorum ya ondan düzgün tipler çıkar karşıma kesin, çünkü MÜGENIN BAHTINA ETSİNLER :))

Ne dicem ya cidden nette takılsammı ya. netten iyi tipler çıkıyo mu? Ay bu konu aklımı kurcalıyo. Bi arkadas netten takıl diye tavsiye verdi. Ay sacmamı olur ki :))
Kocasiyla nette tanismis biri olarak sana hayir desem sacma mi olur bilemedim :KK70:
Gerci biz donanimhaberden tanistik. Dikkatli olmak lazim mugem. Biz hemen aşik olabilen varliklariz malesef. :KK43: Nette de ne bilim simdi guvenilir adam bulmak zor. Yaa bu isler zor kizim. Hemen tanistim bir iki bulustum hadi sevisek olmuyo. Bunun sapigi var manyagi var şantajcisi var. Ulan yine bdv daki konular geldi aklima muge öff. Sen bana bakma :KK70:Dur ben sana bi ara özelden bi kac tüyo yazcam musait bi zamanda. :confused:

Sevgili Mune Mune ,
Amacım -kendimce bir derdimi- paylaşmak, fikir edinmek,objektif yorumlar görmek.Bunu yaparken esprili bir dil kullanmam mı sıkıntı?Ayrıca Bu konuyu (doktor civanım) açarkende gerçekten buraya açmam gerektiğinin farkında olarak açmadım. Dertleri neye göre kategorize ediyorsunuz hiç bir fikrim yok. Bdv nin giriş yazısında "hiçbir şey olmadı ama siz yazmak istediniz,olsun yazın" gibi bir ibare var. Elbetteki derdimi daha çok paylaşım alabileceğim bölümlerde paylaşmak istemem doğal. Nitekim bu bir daha söylüyorum benim için dert. Sizin için dert kategorisine aldatılmak,boşanmak,kvalideye laf sokmak giriyorsa bilemiyorum.
Ayrıca bu konu başka, o konu bambaşkaydı. Burda girizgah yaptım diye ayrıca konu açmam yasak mıydı? Onu da bilmiyordum.Yasaksa gayet gereksiz bir yasak bana kalırsa.Çünkü ikisi bambaşka konular ve ben burda konuya girerek daha az geri dönüş alacağımı biliyorum.Ayrıca üyelere getiren konu açma sınırlamasıda yok?
Velhasıl, anlam veremediğim bir tepki görüyorum ve bu forum kurallarından ötürü mü gerçekten bilemiyorum.
Bu konuyuda kapat sana zahmet. Ben sizin gönlünüz neyde mutmain oluyor çözene kadar konu açmam. Seninde şakacıklı uyarılar yapmana gerek kalmaz.

Kuzumm konu açmışsın ben şimdi görüyorum:(( uzun zamandır yoktun. Araya fanfiniler girince unutuluyoruz tabi. Konuyu baştan sona soluksuz okudum. Doktor seni iyi muayene edememiş anlaşılan. O zmn napıyoruz başka doktorlar mühendislere hay hay diyoruz. Bi elektriklenme olmayınca o işte olmuyo yaa. İnternettekilerede ne kdr güveniceksin. Belki çalıştıgın yerde çıkar bileyler. Bu arada yarın iş başı yapıyomussun. Allah utandırmasın cnm

Back
X