- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Yap canım ama böyle biri var mı ki çevrende yani durup dururken bu düşünce aklına gelmemiştir diye düşünüyorum da :)
Yok valla, olsa takılırım zaten. Tamamen kendimi oyalama yöntemi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım ama böyle biri var mı ki çevrende yani durup dururken bu düşünce aklına gelmemiştir diye düşünüyorum da :)
Ya yakisikli erkek diyorsun da mugiş onlar da sevismekten anlamiyorlar ki. Birak sevismeyi hic bi halttan anladiklari yok. Istisnalar vardir tabi ama o da bizii bulmaz.Hele baby face lerden uzak dur. Onlar tam bir robot. Iyyy.
Ben olsam, amacim sadece sevismek olsa, cirkin ama atesli birini tercih ederdim.Bir bakisiyla aklimi başımdan alamayacaksa neye yarar
Haa bir de akrep burcu bulursan muhakkak dene
mugehatun
Kocasiyla nette tanismis biri olarak sana hayir desem sacma mi olur bilemedimHahahah wuhuuu colinimden super sonic tavsiyeler :)) İhtiyacım var ziraa bu konuda pek cahilim :))
Doktor o anlamda eyiydi işte :/ Bu işinde bir kolay anlama yolu yokki yaa.. Keşke bi tuşa bassaydıkta alınlarında "iyi yapar,kötü yapar,kaç kızım kaç" gibi yazılar belirseydi :)) Ne iyi olurdu.
Şu filmlerdeki çapkın yakışıklı hovarda erkeklerden istiyorum :)) Böyle tip arıyorum ya ondan düzgün tipler çıkar karşıma kesin, çünkü MÜGENIN BAHTINA ETSİNLER :))
Ne dicem ya cidden nette takılsammı ya. netten iyi tipler çıkıyo mu? Ay bu konu aklımı kurcalıyo. Bi arkadas netten takıl diye tavsiye verdi. Ay sacmamı olur ki :))