• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mugehatun mugehatun bende seni merak ediyordum mugiş,
yaş farkınız da vardı sanırım ?
adam göbeğini boşverde boşluktan ilgi isteğinden olabilir mi şuan ki yaşadığın duygular ?

Mügecim öncelikle yeni bir ilişki için erken merken değil valla, seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda boşandık benim içimde son bir iki aydır kelebekler uçmaya başladı mesela. Herkesin nadasta kalma (tabire gel) süresi farklıdır tabi ama ben öyle sırf boşandın diye sanki hayatının travmasıymış gibi davranmayı yıllarca yalnız kalmayı doğru bulmuyorum.

Öte yandan kalbinde şüphe uyandıran insanlardan uzak dur. Kafamı kurcaladı bu adam benim, baştan falso vermişti zaten başkalarıyla görüşerek şimdi de yangından mal kaçırıyor baksana. Next de geç

mihiii ah bu biz :) Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko

O varya ohooo.. Sürüyle kız bulur buluşcak sevişcek. Kız biz afedersın kadın mılleti olarak aptalız ya. Hem çirkin hem göbekli ama komik ve ilgili diye göbeğine bile okeyi veriyoruz hemen.Ama onlar bize öyle mi? Göbek olsa ne zaman eriyecek bu göbek diye bakıyolar. Kıç olsa squatları kassana diye yalvarıyolar. Sanki kendileri überkaslı. Bir baklava dilimi öpmek, bir adonis okşamak bizimde hakkımız hahahaha
:KK53: :KK53: iki ilgiye dibimiz düşüyo valla haklısın.
Millette baklava adonis, bize denk gelen şekerpare :KK53:

O varya ohooo.. Sürüyle kız bulur buluşcak sevişcek. Kız biz afedersın kadın mılleti olarak aptalız ya. Hem çirkin hem göbekli ama komik ve ilgili diye göbeğine bile okeyi veriyoruz hemen.Ama onlar bize öyle mi? Göbek olsa ne zaman eriyecek bu göbek diye bakıyolar. Kıç olsa squatları kassana diye yalvarıyolar. Sanki kendileri überkaslı. Bir baklava dilimi öpmek, bir adonis okşamak bizimde hakkımız hahahaha

orta hallice bir kadınım müge, ex kocada öyle yakışıklı fln değildi, hatta baya baya kaba bir adamdı.
bana yanaşmazdı, ağzından beni beğendiğini çok çok az duymuşumdur,

Dünya güzeli de olsan, odunun biri gelir tüm özelliklerini unutturur, kendinden şüphe eder hale gelirsin.

Ay kankitoda oluruz aşk ol :) :KK200: tşk ederimm
Kk ile idare et deme bak gün aşırı konu açarım :))
Genel konular çok monoton ya da can sıkıcı. Ya gerginlik tavan yapıyor ya da tat vermiyor. Aç sen konu her gün, renk gelir işte fena mı? Senin konular 5 çayı muhabbeti gibi, keyifli oluyor takip etmek:KK39:

Sadece kalp yetmez, tipi de duzgun olsun. Hem cirkin hem gobekli... cik cik. Bulursun daha iyisini elbette.

Mügişşş hoşgeldin fıstığım:KK200:
Ya bir şey sorucam da erkekteki göbeği seven tek kadın ben miyim acaba ey kk? Ben buradayım!! diyen göbek birtek bana mı güven veriyo yani :olamaz: bir de göbek derken ne kadar bir göbekten bahsediyoruz gerçekten görmek isterdim. Sanki burada bu konuda şişirilmiş gibi geldi de bana :KK66:

Genel konular çok monoton ya da can sıkıcı. Ya gerginlik tavan yapıyor ya da tat vermiyor. Aç sen konu her gün, renk gelir işte fena mı? Senin konular 5 çayı muhabbeti gibi, keyifli oluyor takip etmek:KK39:
Ay evet ya şöyle kız muhabbetli konuları özler olduk bıktık saçma sapan kavgalardan

Sanki ipek ongun romanı okur gibi mügüşün konuları

Bencede suanda ıhtıyacın olan tek sey kellı fellı bırıyle cıddı bır ılıskıde olmak , bırde gobeklıymıs :oha:

Ay evet ya şöyle kız muhabbetli konuları özler olduk bıktık saçma sapan kavgalardan

Sanki ipek ongun romanı okur gibi mügüşün konuları
Ya evet bak belki de bu yüzden seviyorum Müge'nin konularını. İpek Ongun'u lisede okurdum, Kız grubumuz vardı, toplaşır kaynatırdık, kıkırdardık bolca. Müge'nin konularında o tat var, lise yıllarıma götürüyor beni :)

Buarada muge bende herkes gıbı senı merak edıyordum, nerelerdeydın naptın nasılsın ıyı mısın?

Herkese iyi yıllar Kk kankilerim.
Müge yeni yıldada konu açmalara doymuyordu :))
Bu sefer sizden bir akıl istiyorum, özellikle beni tanıyan kankitolarımdan.
Doktoru hatırladınız? Hani şu saçmaladığından hayatımdan uzaklaştırdığım doktor. Bir süredir tekrar görüşüyorduk onunla.Fakat ciddi bir şekilde değil,öylesine takılıyorduk.Bilirsiniz...
yılbaşından önce bana böyle takılmayalım, adam gibi sevgili olalım dedi ama ben istemedim. Reddettim. Bir sürü gerekçem vardı. Haklı gerekçeler. O da bana postayı koydu :) Böyle takılmak istemediğini, zaten uzak oldugumuzu, ciddi bişiyler dusundugunu falan filan.Neyse. Kısacası görüşmeyi kesti adam.
Benim umrumda değildi tabi de(!), yavastan yavastan sanki bir pişmanlık peydah olur gibi oldu :))
Eeee??Ne diyorsun müge dediğinizi duyar gibiyim.
İyi yaptım dimi be.Birilerinden bunu duymaya ihtiyacım var sanırım. Hayatımın bu dönemi ciddili şeylere gerek yok dimi.
Kaslı,zeki, yakışıklı gönül eğlendireceği birini bulur Müge değil miğğğ ?? :)) Hem gayet çirkindi zaten doktorcum:)) Hemde göbekli :/
Müge'cim merhaba, uzun zamandır takip ediyorum seni. Benzer şekilde çirkin bir boşanma yaşamıştım. Şimdi yeniden evlendim. Mutluyum huzurluyum.

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana naçizane tavsiyem bir süre kafanı dinle. Kendine zaman ayır yaralarını sar. Daha çok yeni boşanman.

İnsanları çirkin göbekli diye sınıflandırmanı sevmediğimi belirtmek isterim. Kimin seni ne kadar mutlu edeceğini ya da kalbinin ne kadar temiz olduğunu bilemezsin. Belki seni baştacı yapacak adam??? Belki de yakışıklı diye birine gideceksin ama sonradan o tipini kaybedecek...

Özetle kalbi güzel bir adam, ömrünün sonuna kadar sohbet edebileceğin seni baş tacı edecek bir adam çıkar inşallah karşıma kendini dinleyip toparlandıktan sonra :)

Ahahhaha ya konu taşınmış ama ban şart mıydı güzel müdürem, tamam sustum saygılar:oops:

Ahahhaha ya konu taşınmış ama ban şart mıydı güzel müdürem, tamam sustum saygılar:oops:
Konu dışı uyarısı aldı, bdvye açılmaması gereken konulara uygulanan prosedür ama tabii daha önce de konu dışı uyarısı olunca sistem kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.
Kız kıza sohbetleriniz için İlişkiler Duygular kısmı daha uygun.

Back
X