• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge'cim merhaba, uzun zamandır takip ediyorum seni. Benzer şekilde çirkin bir boşanma yaşamıştım. Şimdi yeniden evlendim. Mutluyum huzurluyum.

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana naçizane tavsiyem bir süre kafanı dinle. Kendine zaman ayır yaralarını sar. Daha çok yeni boşanman.

İnsanları çirkin göbekli diye sınıflandırmanı sevmediğimi belirtmek isterim. Kimin seni ne kadar mutlu edeceğini ya da kalbinin ne kadar temiz olduğunu bilemezsin. Belki seni baştacı yapacak adam??? Belki de yakışıklı diye birine gideceksin ama sonradan o tipini kaybedecek...

Özetle kalbi güzel bir adam, ömrünün sonuna kadar sohbet edebileceğin seni baş tacı edecek bir adam çıkar inşallah karşıma kendini dinleyip toparlandıktan sonra :)
Önceki yaşıklıydı da naptı çirkin olsun benim olsun
Huyu güzele bir ömür doyulmaz

Sen iflah olmazsın Müge, Allah akıl fikir versin... Tezinden bir koca da versin biraz susturur en azından:halay:

Selam Müge,
Bu doktor ayeni anda başka bir kadınla da görüşmüyor muydu? Baya kızgındin zaten ne demeye bi daha gorustun ki bu da havalara girip görüşmeyi kesen taraf oldu.
Haspamsı..
Bence de kendine vakit ayır , gerçekten en iyisi bir ilişki beklentisi olmadan, bir müddet sadece kendini sevmek , kendin için yaşamak, çalışmak, gezmek,okumak...
Umarım bir gün biriyle de mutlu oluruz ama en önemlisi Allah iç huzurumuzu versin. En önemlisi bu .
Kendine iyi bak :)

Müge'cim merhaba, uzun zamandır takip ediyorum seni. Benzer şekilde çirkin bir boşanma yaşamıştım. Şimdi yeniden evlendim. Mutluyum huzurluyum.

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana naçizane tavsiyem bir süre kafanı dinle. Kendine zaman ayır yaralarını sar. Daha çok yeni boşanman.

İnsanları çirkin göbekli diye sınıflandırmanı sevmediğimi belirtmek isterim. Kimin seni ne kadar mutlu edeceğini ya da kalbinin ne kadar temiz olduğunu bilemezsin. Belki seni baştacı yapacak adam??? Belki de yakışıklı diye birine gideceksin ama sonradan o tipini kaybedecek...

Özetle kalbi güzel bir adam, ömrünün sonuna kadar sohbet edebileceğin seni baş tacı edecek bir adam çıkar inşallah karşıma kendini dinleyip toparlandıktan sonra :)
En yerinde yorum. Süp per:KK66: Katılıyorum.

Mügişşş hoşgeldin fıstığım:KK200:
Ya bir şey sorucam da erkekteki göbeği seven tek kadın ben miyim acaba ey kk? Ben buradayım!! diyen göbek birtek bana mı güven veriyo yani :olamaz: bir de göbek derken ne kadar bir göbekten bahsediyoruz gerçekten görmek isterdim. Sanki burada bu konuda şişirilmiş gibi geldi de bana :KK66:

Ahahaha deli yaaa :)) Göbek sevme göbek!! Göbek seven erkek yok biz neden seviyoruz?? :))

:KK37:
Buarada muge bende herkes gıbı senı merak edıyordum, nerelerdeydın naptın nasılsın ıyı mısın?

Canımmm çok tşk ederim alakaniçinn :KK200:
İyiyim yaaa çok şükür. Kafam baya rahat. Hem çalışmaya başlıyorum inş pazartesi. Gezdim tozdum kafa dağıttım bu sıra :) İyiyim çok şükür.
Sende ne var ne yok? Sen nasılsın?

Sen iflah olmazsın Müge, Allah akıl fikir versin... Tezinden bir koca da versin biraz susturur en azından:halay:

Aşkolsunnn ben çapkınlık yapcam diyorum sen koca diyorsun :)) Bana zengin yakışıklı kaslı tanıdıgın varsa onu paslaaaa koca diye dua etcegıne :)))

Ay kızlar olayı çok yanlış anlattım.. Ben tabiiki insanları göbekli/çirkin şu bu diyerek sınıflandırıp kategorilendirecek sığlıkta biri değilim. Şayet öyle olsaydım onunla hiç görüşmez ilk görüşmede arkama bakmadan kaçardım. Bu işin esprisiydi.Takılıyordum. Verdiğim karardan pişmanlık duymamak adına onun görece olumsuz taraflarına yaptıgım bir göndermeydi :)

Aşkolsunnn ben çapkınlık yapcam diyorum sen koca diyorsun :)) Bana zengin yakışıklı kaslı tanıdıgın varsa onu paslaaaa koca diye dua etcegıne :)))
Allah iyiliğini versin... Varlıklı çevrede büyümüş biri olarak, para için bir erkeğe gidiyorsan üzülürsün. Evlenmeyeceğim para yiyeceğim dersen erkekler sandığından daha akıllı, hele varlıklı olanlar extra temkinlidir. Yedirir elbet ama karşılığını senden fazlasıyla alır hem duygusal hem de fiziksel olarak, üstelik her an kapının önüne koyulmayı göze alman gerek... Zengin koca isteyen kadınları çözemiyorum... Zengin yakışıklı kaslı tanıdığım var ama seni üzer...

Allah iyiliğini versin... Varlıklı çevrede büyümüş biri olarak, para için bir erkeğe gidiyorsan üzülürsün. Evlenmeyeceğim para yiyeceğim dersen erkekler sandığından daha akıllı, hele varlıklı olanlar extra temkinlidir. Yedirir elbet ama karşılığını senden fazlasıyla alır hem duygusal hem de fiziksel olarak, üstelik her an kapının önüne koyulmayı göze alman gerek... Zengin koca isteyen kadınları çözemiyorum... Zengin yakışıklı kaslı tanıdığım var ama seni üzer...

Ya ahahah, lütfen bunları ciddi yazmadım de ?
İnan bana beni zengin yakışıklı kaslı bir erkek üzemez. Bu saatten sonra, asla.
Göbeklilere bir şans vereyim :)))

bunu biraz daha açsana :)
Buraya mı yazayım özele mi bilemedim şimdi herkes yararlanmasın :D senin için demedim onu yani üye demiş ki zengin erkek kullanır atar öyle bir şey yok yani bazı kadınlar öyle değil hemen kullanıp atamazlar zenginler buna da zeka ve zerafet birleşimi denir yani bence :) ayrıca böyle kullanımlar sinir ediyor beni bir kadın da bir adamı kullanıp atamaz mı atar hatta adamda gönül yarası olur :D

Buraya mı yazayım özele mi bilemedim şimdi herkes yararlanmasın :KK70: senin için demedim onu yani üye demiş ki zengin erkek kullanır atar öyle bir şey yok yani bazı kadınlar öyle değil hemen kullanıp atamazlar zenginler buna da zeka ve zerafet birleşimi denir yani bence :) ayrıca böyle kullanımlar sinir ediyor beni bir kadın da bir adamı kullanıp atamaz mı atar hatta adamda gönül yarası olur :KK70:

Hah işte benimde gelmek istediğim nokta buydu. Ondan açtırdım yoksa üzerime alınmadım zaten :))
Biz kadınlar bile, bir erkeği kullanıp atamıyoruz(!) Nerde kaldı erkekler öyle düşüncek? Değil mi ya..

Hah işte benimde gelmek istediğim nokta buydu. Ondan açtırdım yoksa üzerime alınmadım zaten :))
Biz kadınlar bile, bir erkeği kullanıp atamıyoruz(!) Nerde kaldı erkekler öyle düşüncek? Değil mi ya..
Aynen ya ama bak şu namus muhabbetleri için demiyorum da kadınlar biraz daha duygusal ya kullanıp atmak ondan zor yani şimdi sevdiğini değil sevmediğini kullanıp atacaksın da çoğu kadın sevmediği adama tahammül edemiyor o da var :D

Aynen ya ama bak şu namus muhabbetleri için demiyorum da kadınlar biraz daha duygusal ya kullanıp atmak ondan zor yani şimdi sevdiğini değil sevmediğini kullanıp atacaksın da çoğu kadın sevmediği adama tahammül edemiyor o da var :KK70:

Haklısın biz duygusal anlamda dezavantajlıyız :/
Ama ben kendimi çok fazla yakışıklı bir adamı kullanıp atma potansiyelinde görüyorum şu sıralar ahahaha
Ne dicem? İnternet nasıl bu anlamda? yaaani, internetten olur mu?

Haklısın biz duygusal anlamda dezavantajlıyız :/
Ama ben kendimi çok fazla yakışıklı bir adamı kullanıp atma potansiyelinde görüyorum şu sıralar ahahaha
Yap canım ama böyle biri var mı ki çevrende yani durup dururken bu düşünce aklına gelmemiştir diye düşünüyorum da :)

Back
X