Doktor çok kızdı çookkk buyrun bayanlar:((((

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
32
48 le hamile kaldım şu an 58 kiloyum az önce doktordan geldim çok kızdı dikkat etmiyorsun dedi fazla kilo almışsın bundan sonra sadece ayda 1 kilo alman lazım dedi ben dikkat etmeme rağmen yinede kilo alıyorum cevizi çok tüketiyorum hergün bir avuç o kilo yapar mı acaba ayyy moralim çok bozuldu stresten iştahım bile kapandı:KK43:((Bu arada boyun 1 58 Sizde durumlar nasıl bayanlar birbirimize yardımcı olalım nasıl beslenmeli neler yapmalıyız sağlıklı gebelik için herkes fikirlerini söylerse birbirimize yardımcı olabiliriz...

Bende 50 ile hamile kaldım şuan 65 im :KK17: doktorum başlarda bana da kızıyordu sonra aman senden önemlimi kuzum ye gitsin dedi Çünkü bebişin kilosuda maşallah 1 hafta önde :KK76: ama ekmek Tatlı kesinlikle az ye dedi zaten kilo yapanlar ekmek ve tatlı hamurişi ben çook ekmek yiyorum 1 ekmek gidiyor:eek:

merhaba bende ilk kontrolümde 56 kiloydum dün dr a gittim 64 olmuşum :KK12: doktorum bidahaki kontrolde böyle kilo almaya devam edersen diyetisyene yönlendirmem gerekicek dedi daha 21 haftalık hamileyim 8 kilo almışım aşırı fazla dikkat etmen lazım dedi bide bebeğim aşağıdaymış ama rahim duvarım kalın olduğu için korkulacak bi durum yok şimdilik kanaman olursa hemen gel dedi bu gün tahlil göstermeye gidicem daha fzla kilo almadan diyetisyene başlasammı diye düşünüyorum yoksa kendim dikkat etsem işe yararmı acaba:anneadayı:

ahhh ahh ne yapacağız kızlar bende 17. haftadayım 6 kilo aldım, hamurişini ben de çok kaçırıyorum dikkat etmem lazım

Bende 29 haftadayim 7 kilo aldim dk iyi dedi ama yinede dikkat etmeye calisiyorum ekmeği bende fazla tuketiyorum malesef birde tatlilar 57 ile basladim suan 64 kiloyum dogana kadR 70-72 olurum heralde ama bebisim masallah çok iyi dedi1750gr olmus

Bende 29 haftadayim 7 kilo aldim dk iyi dedi ama yinede dikkat etmeye calisiyorum ekmeği bende fazla tuketiyorum malesef birde tatlilar 57 ile basladim suan 64 kiloyum dogana kadR 70-72 olurum heralde ama bebisim masallah çok iyi dedi1750gr olmus

sen iyisin maşallah canım keşke ben de biraz hakim olabilsem kendime. önceden hiç böyle iştahım yoktu yemek yiyemezdim, şimdi sürekli yemek yeme düşüncesi içindeyim

sen iyisin maşallah canım keşke ben de biraz hakim olabilsem kendime. önceden hiç böyle iştahım yoktu yemek yiyemezdim, şimdi sürekli yemek yeme düşüncesi içindeyim
:)))))))))))malesef bende de var o duygu sürekli birseyler yemek hatta bazen doyma hissine ulasmak icin baya yiyorum yememe gore az bile aldim

bende varım hamişlerr.17+3 oldum 6 kilo aldım.ilk 3 ay 4 kilo almıştım ama 1 ayda 2 kilo aldım o_O doktor bişey demiyo ama bana çok geliyo.52 ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum.böyle giderse 70 i falan bulur :KK14:

bende varım hamişlerr.17+3 oldum 6 kilo aldım.ilk 3 ay 4 kilo almıştım ama 1 ayda 2 kilo aldım o_O doktor bişey demiyo ama bana çok geliyo.52 ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum.böyle giderse 70 i falan bulur :KK14:

70 iyi bence daha fazla almasak iyidir :110::110::anneadayı::anneadayı:

kızlar hepinizin mesajlarını okudum ben 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 oldumuşumm anormalmi acaba doktorum bişey demedi ama sizin yorumları okuyunca ben niye kilo almadım diye sordum kendı kendime :)

Gercekten cok merak ediyorum kizlar yanlis anlamayin o yuzden soruyorum hamileyken okadar kilo almayi nasil becerdiniz.. ben kizimda okadar yememe ragmen zar zor pekmez yiye yiye sekiz kilo aldim..ooglumda suan 17 haftalik hala kilo almadim.60 la kizima hamile kaldım 68 ile dogum yaptim kizim 3 aylikken 65 kilo ile ogluma hamile kaldim hala 65 im :/

Gercekten cok merak ediyorum kizlar yanlis anlamayin o yuzden soruyorum hamileyken okadar kilo almayi nasil becerdiniz.. ben kizimda okadar yememe ragmen zar zor pekmez yiye yiye sekiz kilo aldim..ooglumda suan 17 haftalik hala kilo almadim.60 la kizima hamile kaldım 68 ile dogum yaptim kizim 3 aylikken 65 kilo ile ogluma hamile kaldim hala 65 im :/

Valla ben normalde çok az yemek yiyen biriydim yani kendimi zorlasam da yiyemiyodum ama bebeğim beslenemiyo diye zorladım kendimi ve şu an iştah aldı başını gidiyo otururken bile canım hep birşeyler istiyo durduramıyorum kendimi :KK43:(((

Valla ben normalde çok az yemek yiyen biriydim yani kendimi zorlasam da yiyemiyodum ama bebeğim beslenemiyo diye zorladım kendimi ve şu an iştah aldı başını gidiyo otururken bile canım hep birşeyler istiyo durduramıyorum kendimi :KK43:(((
O duygu bi bana gelmiyo canim ya kizimi zar zor uc kilo dogurdum bakalim oglum daha zayif dogacak sanirim sabah kahvalti yapiyorum sonra aksama kadar canim bise yemek istemiyo bulantilarim kusmalarim gecti coktan ama tiksinme var hala once canim cekiyo snra tiksiniyorum.. :KK43:

cok guldum kizlar sizinkilerde kilomu.ben her hamileligimde 30 kilo aliyorum saka gibi nasil oluyor bende anlamiyorum .minyon tipliyim boyum 1.55.ilk hamilelige 46 basladim 75 civari dogurdum ikincide 49 basladim yine 75 bitirdim belki daha gecmistirim.simdi 51 kiloyum ucuncuyu istiyorum olursa kilomu buraya yazari.

merhaba bende ilk kontrolümde 56 kiloydum dün dr a gittim 64 olmuşum :KK12: doktorum bidahaki kontrolde böyle kilo almaya devam edersen diyetisyene yönlendirmem gerekicek dedi daha 21 haftalık hamileyim 8 kilo almışım aşırı fazla dikkat etmen lazım dedi bide bebeğim aşağıdaymış ama rahim duvarım kalın olduğu için korkulacak bi durum yok şimdilik kanaman olursa hemen gel dedi bu gün tahlil göstermeye gidicem daha fzla kilo almadan diyetisyene başlasammı diye düşünüyorum yoksa kendim dikkat etsem işe yararmı acaba:anneadayı:
biz hemen hemen aynıyız sanırım kilo alma konusunda 60la başladım şuan 68 20. haftam doktor çok kilo alıyorsun diyor ama napim ki hamileyken kilo vereceğime inancım yok almamak için daha dikkatli olabilirim ancak :emir_bebek:

ben öyle kilo aldırcak şeyler çok yemiyorum.hamurişi,tatlıdır felan haftada bir anca.abur cubur hiç yemiyorum.ama çok meyve ve kırmızı et yiyorum.görüntüde kilo almış gibi durmuyorum ama göbeğim az çıktı mesela kimse anlamıyo.bide etrafımdan da gördüğüm kadarıyla zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyor.zaten kilolu olanlar çok az kilo alıyor dengeliyo işte

70 iyi bence daha fazla almasak iyidir :110::110::anneadayı::anneadayı:
çok iyimser oldu bu sayı bende farkettim :eek: ama bundan sonra dikkat edersek bence bu hedefe ulaşırız.mesela ben iki haftadır sabit kilodayım.akşamları yemeyi azalttım çok etkisi oldu.sadece yoğurt ve meyve yiyorum yatarkende süt içiyorum hiç şişmiyorum.sabah ve gündüz güzel yiyorum almam gereken kaloriyi alıyorum ,akşam hafif takılıyorum.sende dene bak çok faydasını görürsün.birde keçiboynuzu pekmezi içiyorum akşam hem iştahımı kapatıyo hemde tatlı isteğimi kesiyo

kızlar hepinizin mesajlarını okudum ben 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 oldumuşumm anormalmi acaba doktorum bişey demedi ama sizin yorumları okuyunca ben niye kilo almadım diye sordum kendı kendime :)

biraz az kilo almışsın ama endişe edilecek bir durum yok bence. ben hiç mide bulantısı koku hassasiyeti tiksinme durumu yaşamadığım için sürekli yiyorum ve kilo alıyorum. normalin dışında olan bizleriz sen gayet iyisin canım.

bulantı tiksinme olmayınca iştah da biranda açılınca alınıyor bu kadar kilo. ben de yıllardır 50 kilodaydım altına indim ama üstüne çıkamadım hiç, hamilelikte birden iştahım açıldı, çok şaşırıyorum halime ama iyiki bulantılarım olmadı diye de dua ediyorum, kilo versem kendimi toparlayamazdım bünyem çok zayıf çünkü

çok iyimser oldu bu sayı bende farkettim :eek: ama bundan sonra dikkat edersek bence bu hedefe ulaşırız.mesela ben iki haftadır sabit kilodayım.akşamları yemeyi azalttım çok etkisi oldu.sadece yoğurt ve meyve yiyorum yatarkende süt içiyorum hiç şişmiyorum.sabah ve gündüz güzel yiyorum almam gereken kaloriyi alıyorum ,akşam hafif takılıyorum.sende dene bak çok faydasını görürsün.birde keçiboynuzu pekmezi içiyorum akşam hem iştahımı kapatıyo hemde tatlı isteğimi kesiyo

ben de sabah kahvaltımı çok düzenli yapasam da öğlen yemeğimi güzel yiyorum çalıştığım için ara öğün şansım yok pek, saat 5te işten çıkıyorum eve gelince yemek yapacak dermanım bile olmuyor çok acıkmış oluyorum. Hızlı şeyler yapıp yiyoruz hemen çok acıktığım için de çok yiyorum ve ona rağmen 2 saat ancak dayanabiliyorum. sonra da meyve yiyorum. Aslında abur cubur tatlı filan yemiyorum gün boyu ama nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum ben de anlamadım. Su fazla içemiyorum bir de bağırsaklarım çalışmıyor kabız oluyorum sürekli, onun da kiloya etkisi oluyor.2 haftada 1 kilo aldım hep bugüne kadar böyle devam ederse çok normal diyorum ama son aylar daha hızlı kilo alacağımızı düşününce en azından 1-2 ay dikkat edeyim fazla almayayım diyorum.

ben de sabah kahvaltımı çok düzenli yapasam da öğlen yemeğimi güzel yiyorum çalıştığım için ara öğün şansım yok pek, saat 5te işten çıkıyorum eve gelince yemek yapacak dermanım bile olmuyor çok acıkmış oluyorum. Hızlı şeyler yapıp yiyoruz hemen çok acıktığım için de çok yiyorum ve ona rağmen 2 saat ancak dayanabiliyorum. sonra da meyve yiyorum. Aslında abur cubur tatlı filan yemiyorum gün boyu ama nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum ben de anlamadım. Su fazla içemiyorum bir de bağırsaklarım çalışmıyor kabız oluyorum sürekli, onun da kiloya etkisi oluyor.2 haftada 1 kilo aldım hep bugüne kadar böyle devam ederse çok normal diyorum ama son aylar daha hızlı kilo alacağımızı düşününce en azından 1-2 ay dikkat edeyim fazla almayayım diyorum.
ben ara öğün yapıyorum o yüzden çok yemiyorum heralde.ama çok kaçırdığım dönem 1 ayda 2 kilo aldım hemen farkediyo tartıda.frenledm bende.su 2 lt içiyorum ben günlük.ama geçen gün cips çekti canım ki normal zamanda da yiyen biri değilim öyle birden çekti.zararlı diye bi iki alır nefsimi köreltirim dedim ,bi baktım paket bitmiş :KK59: arada kaçıyo napalım canım bebek istiyo :) ama ikimizinde dert etcek bi durumu yok canım bende kendimi bildim bileli 50-51 kiloyum hep hiç üstüne çıkmadım o yüzden rahatım çabuk veririrz doğumdan sonra.

X