doktor dedi ki!

inşallah oda var demi şimdi eştede sorun olabiliyor ama inşallah yüzde birde bile şans varken Allahın izni ile olur ya geçen ay bizde doktora gittik ama adetim bitmişti hayırlısı inşallah 1 iki günde adetimin gecikeceğini hesaplarsam eğer hamile değilsem bi beş gün var adetime gecikirse kanda çıkar inşallah....işte bende sizin duruma düşmekten korkuyorum beklemekten ama Allah bağışlasın kaydirigubbakcemile5hayırlısı ya sağlıkla inşallah...

canım inanır mısın benimde ağrı yok bende seviniyorum ağrı yok diye çünkü adet belirtisi ya hani ağğrıyo şişiyo bende çok olur o bir hafta önceden gecikme ile bi 5 gün var işte 2 gün gecikme hesaplıyorum bakalım ya inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşalım dün bide yoruldum biraz kasıklarım çok ağrıdı neden acaba ayy psikolojik ya bişi düşecekmiş gibi hep aklım karnımda inşallah hamişizdir.....:1hug:

hayırlısı canım belli olmaz hayırlı haberllerini bekliyorum...:CüvCüv:

önce idrar testi yaptım silik çıktı şimdide kanda baktırdık 0.2 çıktı offff daha vakit var ama benim artık kan verecek gücüm kalmaadı adeti bekleyeceğim çok üzüldüm yaa hayırlısı ama yinede en uygun zamanı Allah biliyor....:2:

bendede geçen ay öyle olmuştu gögüslerimde hiç agrı olmadı sadece uçlarında hassasiyet olmuştu ama acayip bir sırt agrısı vardı.çok şükür bunda aşırı bir bel agrım yok ama gögüslerim çok agrıyor.şişti.bu adet belirtisi oldugu gibi hamilelik belirtiside cnm.herkeste aynı olmaz ama..mesela adet olacak gibi sancılanırsın ama olmassın öyle.bugun bende öyle oldu sanki adet olacam sandım çok korktum akşam üzeri bi sancı geldi bi sürü agladım .eşime dedim galiba adet oluyorum oda demezmi bence olma aşılama yapamayacagız bu ay para yok.moralim büsbütün mmahfoldu.bu erkekler neden böyle odun arkadlaşlar.bizim hissettiklerimizii hissetmesinler onu geçtim ama neden biziii anlamak için biraz çaba harcamazlarki...insaallah Allahım bana melegimi vermiştirde hiç gerek kalamzzz...buzzz gibii sogudum ya kocamdan tek kelimesiyleee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…