Şampuan ve Saç Kremleri doktor ,dermatolog tavsiyeli saç bakım ürünü,şampuan

ephesusdyg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
44
4
18
35
İzmir
doktor ,dermatolog tavsiyeli saç bakım ürünü,şampuan arıyorum,bitkisel içerikli,saçlarımı kurtaracak tavsiyeler bekliyorum,röfle ve balyaj saçlarımı mahvetti,acil yardım bekliyorum

doktor ,dermatolog tavsiyeli saç bakım ürünü,şampuan arıyorum,bitkisel içerikli,saçlarımı kurtaracak tavsiyeler bekliyorum,röfle ve balyaj saçlarımı mahvetti,acil yardım bekliyorum

bu konuda 1 yıldan beri çok takıntılı biri olarak sana otacı argan şampuanını öneriyorum. içinde hiç bir zararlı madde yok. yanında serum, bakım yağı da alabilirsin. argan yağı organik ve sertifikalı. açıkçası en güvendiğim markadır otacı. saçlarım kırılmıyorsa onun sayesindedir. kesinlikle tavsiye ederim. 250ml 20tl olarak vardı watsonsda. bu ay indirim vardı sanırım 16ya aldım

teşekkür ederim,deneyeyim, 2 yıldır bir siyah bir sarı derken saçlarım berbat bi hal aldı,kısacık kestirdim ama hala mat ,kırık ...çok bakımsız görünüyorlar (

teşekkür ederim,deneyeyim, 2 yıldır bir siyah bir sarı derken saçlarım berbat bi hal aldı,kısacık kestirdim ama hala mat ,kırık ...çok bakımsız görünüyorlar (

Bence bir dene eminim iyi gelecektir. Arganin saça olan faydalarini biliyoruz. Eger sacin kotuyse yaninda sampuana ek serum al bence :) haftada bir kere de argan yagi ile ya da badem yagi ile bakim yap saçına

Bence bir dene eminim iyi gelecektir. Arganin saça olan faydalarini biliyoruz. Eger sacin kotuyse yaninda sampuana ek serum al bence :) haftada bir kere de argan yagi ile ya da badem yagi ile bakim yap saçına

argan yağım var ama sentetik olduğundan bir işe yaramadı ( ama bu işi ciddiye almaya başladım bundan sonra doğal ürünlere yöneleceğim ne gerekiyorsa alıp en kısa zamanda sağlıkla parlatıcam saçlarımı

O zaman otacinin kendi sitesinden bak orada sentetik olmadigi yaziyor. Gönlün rahat kullanabilirsin :)

[/COLOR]
O zaman otacinin kendi sitesinden bak orada sentetik olmadigi yaziyor. Gönlün rahat kullanabilirsin :)

gittim yakındaki eczaneleri dolaştım,birinde otacı ince telli ve kalın telli saçlar için olan vardı,diğer bir eczanede tüm seriler var,sitede birde organicum ile ilgili yazılar okudum,o hiç bi eczanede yok ,başka bir eczane de revigen önerdi ,bide başka bir marka saç maskesi bioblastı sanırım tam hatırlamıyorum bio lu bişeydi ama:44: fiyatı 56 tl. kararsız kaldım .sanırım otacı ince telli yada arganlıyı alıcam,son gittiğim eczanede pazartesi cilt ve saç analizi yapılacakmış,kart verdiler pazartesi gel baktır ona göre alırsın dediler ,pazartesiyi bekliycem

evet sonucunu bekle bakalım canim o zaman :) arganli olani tüm sac tipleri icin uygun bu arada

evet sonucunu bekle bakalım canim o zaman :) arganli olani tüm sac tipleri icin uygun bu arada

evet,gittim baktırdımmmm,saç derim sağlıklıymış,hiç bir problem yok dedi,saç uçları boyanmaktan yıpranmış,vichyden şampuan önerdi, toparlaması için ,bide evigen ve bepanten ampul...vichy almadım,çünkü çokta ihtiyacım yokmuş,dünde agoraya yolum düştü,gratisin önünden geçerken daldım içeri :)) argan şampuanını aldım üstelik indirimliydiii,aynı zamanda 10 bitkili saç kremini aldım,bide down under naturalsın leave in conditioner ını aldım,şimdilik bunlar yeterli diye düşünüyorum ,bakalım kullanayım biraz nasıl olacak :))

o ampüller saçına çok iyi gelecek canım kesinlikle kullan :) gratiste argan şampuanı ne kadara düşmüş bu arada ? bence saçına iyi gelecek kullandıktan sonra sonucunu yazarsın :)

o ampüller saçına çok iyi gelecek canım kesinlikle kullan :) gratiste argan şampuanı ne kadara düşmüş bu arada ? bence saçına iyi gelecek kullandıktan sonra sonucunu yazarsın :)

argan şampuanı 15.50 den aldım,ilk kullanışta çok beğendim,saçlarım ışıl ışıl oldu,annem bile hemen farketti değişikliği,bakalım uzun vadede saçlarımın kırıklarına,kuruluğuna çare olacakmı,ampulleride almayı düşünüyorum biran önce :))

evet argan hemen etki ediyor daha ilk yıkamada. biraz az köpürüyor ama bu iyi bir şey. içinde gerçekten kimyasal olmadığını gösterir. bir de canım 10 bitki özlü saç kreminden memnun kaldın mı. ben de onu denemeyi düşünüyordum çünkü. onlar da şu an 15den 11e düşmüş watsonsda haberin olsun :)

hmm ,ben 10 bitkiliyi 13,50 den almıştım,sürünce yoğun bir bitki kokusu var ama duruladıktan sonra kaybolup gidiyor rahatsız edici değil,zaten ben severim defne ,mersin vs. tarzı kokuları ,ben şimdilik memnunum ,parlaklık konusunda onunda etki ettiğini düşünüyorum,elimdeki argan yağı bitinceotacının argan yağını yada serumunu almayı düşünüyorum ayrıca ,sayende otacıyla tanışmış oldum ,teşekkür ederim canımm,gerçekten memnunum.

argan yağı için kitoko markasını tavsiye edebilirim 4 5 damlası bile çok fark ediyor saçta. şampuan olarak da down under naturals'ın argan serisi şampuan saç kremi ve maskesi muhteşem bu ürünler sayesinde saçlarım artık uzamaya başladı uçları eskisi gibi kırılmıyor hemen taranıyor. ben de 5 yıl sarı saç, ardından sarıdan bakıra dönmüştüm bir 5 yılda bakır kullanmıştım saçlarımın halini sen düşün. şimdi kendi rengine boyattım ve sağlıkla uzatıyorum tavsiye ederim.

ne demek canım memnun kalmana çok sevindim :) ben 10 bitli özlü şampuanı kullandım saçımın rengini açmıştı kokusunu da çok sevmiştim. bir de saç kremini deniyim :) ama şampuanda argan favorim :)

ne demek canım memnun kalmana çok sevindim :) ben 10 bitli özlü şampuanı kullandım saçımın rengini açmıştı kokusunu da çok sevmiştim. bir de saç kremini deniyim :) ama şampuanda argan favorim :)

şampuanıyla aynı kokuyor zaten ,bende bugün ampul aldım,ama piyasada evigen yok bende bepantenle bemiks aldım karıştırdım sürdüm ,bekletiyorum şuanda . 2 saat bekletip yıkıycam,yeterli olur sanırım...

bana doktor saçımın seyrek olduğu yerlere sürmem için şu karışımı vermişti. 50cc badem yağı, 5 adet evigen ampül, 5 adet bepanthne ampül, 5 adet devit3 ampülü eczane karıştırdı. ben bunu saç uçlarıma da sürüyorum. kırıklara iyi geliyor. sen de saç uçlarına da sür :)

evet ,bana da saç uçlarına sürmemi önerdi saç ve cilt uzmanı olan bayan ,ayrıca sitede diplere sürünce çok fazla yağlanmaya neden olduğunu okudum,badem yağınıda okudum bi kaç yazıda ,sen ne kadar bekletiyorsun saçında karışımı? badem yağıda alıyım bari :))

doktor 2 saat bekletip yıka dedi. o diplere sürmemi istedi. ve şu an minik minik saçlarım çıkıyor hatta uzadılar bile 3-4cm oldular. yani bu karışım kesinlikle saç çıkartıyor. baktım bitecek gibi değil ben uçlarına da sürmeye başladım denemek için ve iyi geldi :) saçımda hiç yağlanma olmadı. normalde 3günde bir banyo yapardım yine aynı şekilde yapıyorum :)

hmm,benim saçlarımda seyrekleşme yok ,dökülenlerin yerine sürekli yenileri çıkıyor,benim problemim sağlıklı şekilde uzamıyor saçlarım ,omuzlarımdan inince cılızlaşmaya başlıyor,eminim bu karışım daha sağlıklı uzamasına yardımcı olacak,bende 2 saat bekleteyim ozaman,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım :)) herşeyin fazlası zarar.Bana direkt uçlara sür dedi kadın ,dibe gerek yok dedi,o yüzden diplere yedirmiyorum ben ama uçlara bolca sürdüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…