Doktor dis gebelik tahmin ediyor

Arya_0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
242
74
28
Kizlar degerlerim iki günde bir artiyor gebeligin bugün 3 haftasina girdim ve sali günü beta 1400 dü bugün randevuma gittim doktor göremedi ve hemen kötü konusdu dis gebelik gibi gibi seyler söyledi ve tekrar kan verdim öglen yine gitcem sizce kötü birsey varmidir yoksa daha cok mu erken keseyi görmek icin b

Gebeliğin 3.haftası derken daha gecikme bile olmadı mı? Eğer öyleyse çok erken ki kese için

Gebeliğin 3.haftası derken daha gecikme bile olmadı mı? Eğer öyleyse çok erken ki kese için
Regl 1 gün kala test yaptim22.02 regl olmaliydim ve o günden sonra 2 günde bir doktor yanina cagiriyor sali günü zor 1400 oldu beta bugünde adam yok görünmiyor dis gebelik diyor olabilir sizce erken mi daha tekrar kan verdim bugün

Adet günü üzerinden 3 hafta geçtiyse aşağı yukarı 7-8 haftalık oluyor o zaman normalde kesenin görünmesi lazım arada bi geç döllenme de oluyor ama onu kaç gün farkeder onu bilmiyorum.

Adet günü üzerinden 3 hafta geçtiyse aşağı yukarı 7-8 haftalık oluyor o zaman normalde kesenin görünmesi lazım arada bi geç döllenme de oluyor ama onu kaç gün farkeder onu bilmiyorum.
Adet günümün gecikmesinden 17 günü olmus sizce kötü mü

kesenin görünmüş olması lazımdı ama geç döllenme olabilir ayrıca göbek bölgesinde kilonuz varsa da bazen karından göremiyormuş doktorlar. Vajinal bakıldı mı?

Beta 1400 müş ama daha…
1000 civarı minimum görünmeye başlar ama herkeste o değerde görünmez değeriniz biraz daha artarsa görünebilir belki düzenli artış oluyor mu betada? İki günde bir yüzde kaç artarak böyle oldu?
Dış gebelikte genelde düzenli artıp sonra biraz düşüyor sonra tekrar artıyor öyle değişik bir seyri oluyor betanın

Iki günde 1 artiyor
12 iyle ögeendim 200 sonra 400 sonra 1400 bugün yine kan verdim

Iki günde 1 artiyor
12 iyle ögeendim 200 sonra 400 sonra 1400 bugün yine kan verdim
Benimde regl gecikmem 5 günü fln geçmişti kanda beta HCG verdim 1700 dedi ve keseyi göremedi dış gebelik dediler ve malesef tüpe yerleşmisti ameliyatla tüpün içindeki parcaları temizlediler şuan dusunuyorum ama reglm 5 gün gecikmisti acaba benimki kaç haftalıkmıştı ? Hesaplayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…