- Konu Sahibi merhametli
-
Kızlar adeti ilk günü başladınız mı ilaçlarınıza?coraspin estrofem???bi de bana banttan hiç bahsetmedi hoca??acaba estrofem+bant olur mu?marvettin çok sevindim senin adına gelişmelerden haberdar et:))) 13gün boyunca kullanacağın ilaç var mı?acaba dondurulmuş embriyo protokolü aynı mı?
Adetin 2. günü gidildiğinde başlanıyor. Ben estrofem yani ilaç değil, climarafort isimli östrojen bant kullandım. Kullanımı ile ilgili doktorumuz tablo veriyor. Kaç gün kaç tane, kaç günde bir değiştiriliyor falan diye. Coraspine ve jele 14. gün kontrolden sonra başlamıştım. Gebelik aşısı için kan vermiştim. 3 günlük embriyolar olduğu için 14. günden sonraki 3. gün embriyolar çözüldü. Aynı gün gebelik aşısı oldum. 5. gün için 2 gün daha bekledim ve transferim yapıldı. Transferden sonrada cleaxsen kan sulandırıcı iğne kullandım. Pıhtılaşma için genetik test yaptırmıştım öncesinde, heterojen taşıyıcıyım. Herkese kan sulandırıcı iğne veriyorlar mı bilmiyorum.
Sağol tatlım. Aynen öyle hormonlar tavan yaptı.hımm . Alalh sağlıkla kucapğına lamayı nasip etsin. 2 taneden şüphelndik ama :) bu ufaklıkk yeterince hormonlarını zıplatmış herhalde
aa alttanmı muayene ediliyo:26:
Kızlar adeti ilk günü başladınız mı ilaçlarınıza?coraspin estrofem???bi de bana banttan hiç bahsetmedi hoca??acaba estrofem+bant olur mu?marvettin çok sevindim senin adına gelişmelerden haberdar et:))) 13gün boyunca kullanacağın ilaç var mı?acaba dondurulmuş embriyo protokolü aynı mı?
Mervem çok sevindim canım benim. İnş hayırlı olur. Sana bir sır vereyim Erbil bey umut yoksa eğer bu kadar umutlu konuşmaz. Güven bana olacak tabii rabbim münasip görürse. Heyecanla 15 ni bekliycem canım. Tabi bunla bitmiyor 12 - 15 gün iğneyla geçen bir bekleyiş var ama inan bana göz açıp kapayana kadar geçiyor.Kizlar gittim bugun Erbil'e, mayisin 13'unde muayeneye cagirdi, 15'inde de transfer yapilacakmis. Kaliteli iki adet embriyon var, bu embriyolardan cok umutluyum dedi, insallaaahhh dedigi gibi de olsun. Coraspine ve bant verdi bu arada kullanmam icin. Gelismeler bunlar.
Merve's iPhone
teşekkürler canım. gebelik aşısını herkese yapıyorlarmı.?
Yasemincim ben şehirdışından geldiğim için 1.gün orada olamam ki((bide ben gelmeden dedim napcam die bana adetin 1.gününden itibaren coraspin+elevit+estrofem(artarak kullanıyorum)kullanıp 13.gün orada olmamı söylediler inşallahhh hakkımızda hayırlısı olur vallahi kızlar çok korkuyorum (((
Mervem çok sevindim canım benim. İnş hayırlı olur. Sana bir sır vereyim Erbil bey umut yoksa eğer bu kadar umutlu konuşmaz. Güven bana olacak tabii rabbim münasip görürse. Heyecanla 15 ni bekliycem canım. Tabi bunla bitmiyor 12 - 15 gün iğneyla geçen bir bekleyiş var ama inan bana göz açıp kapayana kadar geçiyor.
hımmmGebelik aşısını önceden sordum ve istedim. Gebelik şansını azda olsa artırıyor diye biliyorum. 600 tl idi. Herkese yapılıyor mu bilmiyorum.
ayy maşallah mervişşşşşş :) Allah hayırlısıyla tedavini sonlandırsın inşallah.. sonrada gebelik takipleri başlasıınnnKizlar gittim bugun Erbil'e, mayisin 13'unde muayeneye cagirdi, 15'inde de transfer yapilacakmis. Kaliteli iki adet embriyon var, bu embriyolardan cok umutluyum dedi, insallaaahhh dedigi gibi de olsun. Coraspine ve bant verdi bu arada kullanmam icin. Gelismeler bunlar.
Merve's iPhone
hakkımızda hayırlsı canımm.. bende seninle aynı durumdayım çok korkuyoruumm. bazenn çok umutlanıyorumm işte bazende içime korku geliyo.. hormonlarım hamile olmadan tavan yaptı durup duruken ağlıyorumYasemincim ben şehirdışından geldiğim için 1.gün orada olamam ki((bide ben gelmeden dedim napcam die bana adetin 1.gününden itibaren coraspin+elevit+estrofem(artarak kullanıyorum)kullanıp 13.gün orada olmamı söylediler inşallahhh hakkımızda hayırlısı olur vallahi kızlar çok korkuyorum (((
ayy sormaa canım ya vitaminlerden zaten şiştimm :) ee reglimi bekliyorum göğüslerim baloonnCanım benim bende senin gibiyim yaaa(((elimde değil sakinleşemiyorumda elime ne yeşillik geçerse yiyorum rahime yararı olur die:)))artık resmen otluyorum:)))ama şunu öğrendim embriyolarına strese girebiliyomuş bizim yüzümüzden o yüzden sürekli uyucam ben transferden sonra:)))
hee evet sen birde uzaktan geliceksinn.Ya boşverrrr sen en iyisi evinde ol en azından gelen giden olmaz/)))şahsen ben gerilirdim:))))transfer öncesi 4-5 çeşit yemek yap koy dolaba canım ben şehir dışı hastasıyım tüm lokantalara yakın bi yer bulcam napim:)))aman olsunda ben razıyımmm:)))
Elfida gelmiyo galiba buuraya..:26: hayırlısı hepimiz için .. sen bayaa uzaktan geliyormuşşsuunn.Ben Iğdır'dan gelcem canımmm:)))evet bence de istiyorsa gelsin yapsın nolcakkk:)))olmadı sende dışardan söylersin))seninle elfidanın aynı tarihlerde ikimizide heyecanla bekliyorum yaaaa:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?