Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Transferin 10. gununden merhaba :) ya benim tum belirtilerim yok oldu birden ya :( hiçbi yerim agrımıo test gunu yaklastıkca umutsuzluğa kapılıyorum sanki :( bir korku sardı içimi :(

Transferin 10. gununden merhaba :) ya benim tum belirtilerim yok oldu birden ya :KK43: hiçbi yerim agrımıo test gunu yaklastıkca umutsuzluğa kapılıyorum sanki :KK43: bir korku sardı içimi :KK43:
Can'ım benim de adet Ağrı'm devam ediyor 5 dk bi yokluyor feci bi şekilde sonra kayboluyor.galiba benimki gerçekten adet Ağrı'sı:(

yaa sasırdık kaldık valla :( teste de az kaldı benim korkularım artıo agladım dun durup dururken tutmadı galiba dıye :(:( herseyin hayırlısı

biraz once selen hanımın bi videosunu ızledim. bizim bu yasadıgımız adet sancıları gibi belirtiler aslında kullandığımız ilaclardan oluyormus. gebelik belirtileri 6. haftada baslıyormus. o zaman fazla takmaya gerek yok sevgıcım :)

biraz once selen hanımın bi videosunu ızledim. bizim bu yasadıgımız adet sancıları gibi belirtiler aslında kullandığımız ilaclardan oluyormus. gebelik belirtileri 6. haftada baslıyormus. o zaman fazla takmaya gerek yok sevgıcım :)
Ay iyi bari oturup ağlayacaktım :) bi ağrı giriyor sol tarafıma adet Ağrı'sı gibi 5dk sürüyor.sonra kayboluyor.canı isteyince rahatsız ediyor beni:)

sevgi bonus üzmeyin bebişleri herkezin belirtileri farklıdır ama adet ağrım çok olmuştu benimde sizin 5 gün emriyosu idrar testi yapın çift çizgiyi görüp gitme en güzeli ama pozitif olup tek cizgi görende var her ihtimale karşı kan testine kadar umut vardır..ççook iyi dayandınız canlar ben her tüp bebek denememde idrardan bakmışımdır ve kesin sonuç verdi bana..benim minişim 3 gün emriyosuydu..9 gün 98 çıkmıştı kanda ve 7 günü akşam çift cizgiyi görmüştüm silikte olsa 11 gün 240 çıkmıştı 13 günde 560 varsa idrardan mutlaka çıkar sizinde..

sevgi bonus üzmeyin bebişleri herkezin belirtileri farklıdır ama adet ağrım çok olmuştu benimde sizin 5 gün emriyosu idrar testi yapın çift çizgiyi görüp gitme en güzeli ama pozitif olup tek cizgi görende var her ihtimale karşı kan testine kadar umut vardır..ççook iyi dayandınız canlar ben her tüp bebek denememde idrardan bakmışımdır ve kesin sonuç verdi bana..benim minişim 3 gün emriyosuydu..9 gün 98 çıkmıştı kanda ve 7 günü akşam çift cizgiyi görmüştüm silikte olsa 11 gün 240 çıkmıştı 13 günde 560 varsa idrardan mutlaka çıkar sizinde..
Masallah arkadasim hayirla saglikla kucagina alirsin insallah darisi basimiza bizde alalim bu haberi yaaa insallah

Cesaretimi toplayıp idrar testi yapamıyorum Can'ım tabi korkunun evele faydası yok:) inşallah bizde pozitif sonucu alırız

ya arkadaslar benim 7. gun iğnem vardı vurdurduktan sonra adet olacakmış gibi agrılarım oldu ve goguslerim sisti . bugun ise hiçbideyim yok yumusadı gögüslerim :( normalde de siser soner ve adet olurum boyle bısey yasayan var mıdır acaba :( adet olmak istemiyorrrruuumm :( :(

ya arkadaslar benim 7. gun iğnem vardı vurdurduktan sonra adet olacakmış gibi agrılarım oldu ve goguslerim sisti . bugun ise hiçbideyim yok yumusadı gögüslerim :KK43: normalde de siser soner ve adet olurum boyle bısey yasayan var mıdır acaba :KK43: adet olmak istemiyorrrruuumm :KK43: :KK43:
Canım ilacalari bırakmadan adet olamasin benim göğüs uçlarımda ağrı vardı şuan bile bazen gogus hasasiyetim ara ara bir var bazen geciyor olmuyor..

Back
X