Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

İnşallaaaahh...

Yanlız acayip midem bulanıyor yaa,baş dönmesi ve ateş bastı.İki tane antibiyotik yarım saat arayla içtim.Kahvaltı yapmamıştım,azıcık ekmek attım ağzıma öyle içtim.Sabahta bir sürü içeceğim ilaç var,içemiyorum şimdi kalan ilaçları yaa

İnşallaaaahh...

Yanlız acayip midem bulanıyor yaa,baş dönmesi ve ateş bastı.İki tane antibiyotik yarım saat arayla içtim.Kahvaltı yapmamıştım,azıcık ekmek attım ağzıma öyle içtim.Sabahta bir sürü içeceğim ilaç var,içemiyorum şimdi kalan ilaçları yaa :KK43:
Şimdiden hayırlı olsun Yumoş ların bende önümüzdeki ay başlıcam stres yapıyorum şimdiden

Kızlar nasılsınız embiryo lariniz nasıl siz cyclo yü kullandınız mi kaç gün sonra regl oldunuz

2 sini 5. güne mi getirmeye çalışıyorlardı üzülme 1 tane var elinde

1 tanesi zaten olmamıştı,ilk gün 2 tanesi kaliteli demişti.3. gün aradığında dondurulduğunu anlamamıştım zaten.Oda gitti,5. Güne ulaşan bir tane var sanıyordum.Meğer 3. Gün dondurulan iyi durumdaymış zaten.Bölünmesi falan hiç anlamadığım şeyler.
İşte bugün arayınca anladım sonunda...

1 tanesi zaten olmamıştı,ilk gün 2 tanesi kaliteli demişti.3. gün aradığında dondurulduğunu anlamamıştım zaten.Oda gitti,5. Güne ulaşan bir tane var sanıyordum.Meğer 3. Gün dondurulan iyi durumdaymış zaten.Bölünmesi falan hiç anlamadığım şeyler.
İşte bugün arayınca anladım sonunda...
Bence canını sıkma hamilelik için tek yumurta yeter pozitif düşün

Az önce aradılar.Bugün 5. Gün,olmamış.Yani toplanan 3 yumurtanın 1 tanesi donduruldu,3. Günde.Çok canım sıkıldı :KK61:
Canını sıkma canım sonuçta dondurulan emriyon var ikinci üçüncü gün dondurursun farketmez benim uc emriyomda ikinci gün donduruldu hep..

Bizde erbil beyle tedavimize devam ediyoruz. sanırım herşey yolunda giderse kii inşallah öyle olur aralık ayında transferim olucak. Beklemedeyim

Ya bilmiyordum,bu benim 2.tedavim olacak ilkinde de yuksekmis ama oyle birsey demedi ilk tedavimde gerizekali drlar,bilmiyorum rabbim ins nasip.eder yoksa bidaha denemeyecegim sıkıldım bunaldim artik, kibrisa gitmek cok istedik biz,bahceci kibris klinigine oyuzden basladik,ama dr gerek yok oraya gitmenize tesaduf basladik burayada,olumsuz olursa ki ins olmaz,kibrisa gidecegim,
Evet vitamin ve troit ilaci kullaniyorum,

Canim hic canini sikma ve daha ikinci denemenmis henuz, yumurta donasyonu dusunmek icin daha cok erken! Erbil Bey'le ilk denememde bende de hic bolunme olmadi 13 yumurta toplanmasina ragmen. 2.denememde uzun protokol uygulandi ve tam 2 adet iyi kalitede blastokist (5.gun embriyosu) elde edildi. Yani her denemede farkli sonuclar cikabiliyor.

Ben yaptirdim. Rahim transfer gunuyle uyumlu cikti. Ama sonrasinda gebelik elde edemedim. Ama yaptirmanizi tavsiye ederim, bazi kisilerde transfer gunu farkli cikabiliyormus.
Bende yaptırdım hatta soruyu sorduğumda henüz sonucum çıkmamıştı ama aradılar benimki de uyumlu çıkmış ama nekdr gerekli bi test onu anlayamadım. O yüzden sordum yaptırıp hamile kalan var mı diye ama malesef siz kalmamışsınız. Sizde problem neydi?

Rahim kucuklugu, rezerv de biraz az sanirim. Gerci her defasinda 11-13 yumurta toplanip 5.gune giden guzel embriyolar olusuyor ama mesela 3.denememde hic bolunme olmamisti :( Bu 5.denemem. Neden guzel embriyolar tutmuyor diye ERA istemisti Erbil Bey. Gunu uyumlu cikinca bosuna yaptirmis olduk ama bakilmasi iyi oldu bence. Bana acGh de yapildi, embriyolarin genetiginde de bir sorun yok. Yasim 33. Olmuyor bir turlu! :(

Bende yaptırdım hatta soruyu sorduğumda henüz sonucum çıkmamıştı ama aradılar benimki de uyumlu çıkmış ama nekdr gerekli bi test onu anlayamadım. O yüzden sordum yaptırıp hamile kalan var mı diye ama malesef siz kalmamışsınız. Sizde problem neydi?
Sizin kacinci deneme ve sizdeki sorun ne?

Sizin kacinci deneme ve sizdeki sorun ne?
Biz ilk başta eşimden kaynaklı diye biliyoduk. Varikosel ameliyatı oldu morfoloji hareketlilik sorunu vardı. Embryolarmız kaliteli olmasına rağmen 2 tedavimde de negatif sonuçlandı. İlki ilk başta olumluydu sonra kimyasal gebelik oldu. 3. Tedavimde doktorumu deişmek istedim bendeki sorunlar da Erbil beye geçmemle gün yüzüne çıktı. Anti tpo yüksek çıktı gizli şeker çıktı. Pıhtılaşma bağışıklık sistemi çok şükür iyi çıktı. Şuan transfere doğru gidiyorum. 30 yaşındayım.

Biz ilk başta eşimden kaynaklı diye biliyoduk. Varikosel ameliyatı oldu morfoloji hareketlilik sorunu vardı. Embryolarmız kaliteli olmasına rağmen 2 tedavimde de negatif sonuçlandı. İlki ilk başta olumluydu sonra kimyasal gebelik oldu. 3. Tedavimde doktorumu deişmek istedim bendeki sorunlar da Erbil beye geçmemle gün yüzüne çıktı. Anti tpo yüksek çıktı gizli şeker çıktı. Pıhtılaşma bağışıklık sistemi çok şükür iyi çıktı. Şuan transfere doğru gidiyorum. 30 yaşındayım.
Bence seker ve anti tpo yuksekligi cok ciddi sorunlar degil. Benim de anti tpo yuksek, Hashimato var ama onu yazmadim bile. Pgt testi yapildi mi embriyolara?

Bence seker ve anti tpo yuksekligi cok ciddi sorunlar degil. Benim de anti tpo yuksek, Hashimato var ama onu yazmadim bile. Pgt testi yapildi mi embriyolara?
İlk iki deneme başka doktordydı o zaman hiç bi test yapılmadan yapmıştık iki transferi de. 3 için Erbil beye geçtiğimde istedi bütün herşeyi. 23 gün önce yapıldı Era. Sonuç uyumlu çıktı işte. Kromozomlara da bakıldı cgh yapıldı 2 embriyo gitti sağlıklı geldi çok şükür. Şuan adetimi bekliyorum polip vardı histereskopi yapılcak o alıncak sonra da nasipse transfer.

Umarim bu transfer olumlu gecer. Polip tutunmasini cok etkiler diye duymustum, o giderse insallah bu sefer olur diye dusunuyorum. Bana da cgh yapildi, 2 embriyo saglikli gelmisti, hatta biri A-grade, yuksek enerjili, Necati Bey tutma ihtimali yuzde 80 demisti, sadece 2 ay once tek olarak o transfer edildi ama tutmadi. Diger embriyo da tutmazsa ben de doktorumu degistirmeyi istiyorum. Erbil Bey cok iyi ama artik 3 kere basarisizliktan sonra farkli birsey denemek lazim bence. Bir de yurtdisindan transfer gunu gelip 2 gun sonra dondum o yuzden de transfere hazirlik asamasina biraz iletisim sorunu oldu, bazi sorularima dogru durust cevap alamamistim. Genel olarak Bahceci'den memnumum, ozellikle labaratuvari cok iyi. Yeni deneme yaparsam Guvenc Bey, Mustafa Bey ya da Artun Hm. diye dusunuyorum. Tavsiyesi olan var mi acaba?

Back
X