- Konu Sahibi merhametli
- #6.941
Benimde 7.günüm bugün sende birgün sonraSenin kaçıncı günün? Bende sinirle yaptım zaten.Korkuyordum,moralimi bozmak istemiyordum,hayatıma devam ediyorum ne güzel diye :)
İnşallah pozitiftir seninde canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7.günüm bugün sende birgün sonraSenin kaçıncı günün? Bende sinirle yaptım zaten.Korkuyordum,moralimi bozmak istemiyordum,hayatıma devam ediyorum ne güzel diye :)
İkinci çizgiyi bem göremedim. Çıkmış mi Ayy çok sevindim vallaSenin kaçıncı günün? Bende sinirle yaptım zaten.Korkuyordum,moralimi bozmak istemiyordum,hayatıma devam ediyorum ne güzel diye :)
Ay çok iyi olur nasıl kuralım numaraları nasıl ekleyelim kizlar erbil beyin face de grubu da var özel Hicran a söyleyin ekliyorArkadaslar erbil beyin hastası olanlar whatsap grubu kursak ya. Ordan daha rahat iletişim kurariz. Ne dersiniz
İkinci çizgiyi bem göremedim. Çıkmış mi Ayy çok sevindim valla
Arkadaslar erbil beyin hastası olanlar whatsap grubu kursak ya. Ordan daha rahat iletişim kurariz. Ne dersiniz
Aynen o vitaminleri bende kullanıyorum transfer günümü bekliyorum ve bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca bu vitaminler hep kullanılıyor ve bu vitaminler cok pahali bilmiyorum nasıl olcak bende pco Var 5 gün embriyoşu 2 tane var 6.gün bir tane var
face grubunun adı nedirAy çok iyi olur nasıl kuralım numaraları nasıl ekleyelim kizlar erbil beyin face de grubu da var özel Hicran a söyleyin ekliyor
Bulamazsınız hicran a söyleyin ekler o kapalı grup cunkuface grubunun adı nedir
Selam canım İnan şu anda o kadar mutluyum ki hayırlı olsun inşallah. Ben gayet net çift çizgiyi görüyorum yani . Bugün aldığım ikinci hamilelik haberi Çok sevindim çokkkk.Eki Görüntüle 1966142
Bugün transferimin 8. Günü ve kardeşimin zoruyla test yaptım kızlar.Durum şimdilik bu :)
Selam canım İnan şu anda o kadar mutluyum ki hayırlı olsun inşallah. Ben gayet net çift çizgiyi görüyorum yani . Bugün aldığım ikinci hamilelik haberi Çok sevindim çokkkk.
Beni de bi heyecan sardı pazartesi başlıyorum bende.
Gözün aydın:) hadi hayırlı olsun cnm :)Eki Görüntüle 1966142
Bugün transferimin 8. Günü ve kardeşimin zoruyla test yaptım kızlar.Durum şimdilik bu :)
Gözün aydın:) hadi hayırlı olsun cnm :)
Evet her aşama çok heyecanlı kandan sonrada kese, kalp atışı bekleniyor, güzel haberlerini bekliyoruz :)Teşekkür ederiiimm.Ama kan testini yapmadan inanamayacağım galiba...
Gordumkiii hehehe canim gozun aydin ama yarinda yap at bize :))Eki Görüntüle 1966142
Çift çizgiyi görmüşsün tebrikler bende transferin 8 günden itibaren yapmıştım idrar testi ve çift çizgi çıkmıştı ve hamileydim üç gün bekledim 10 gün kan tahlili ne gittim şimdi minigim kucağımda çok şükür kan testine git canım kesin hamissin..