• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

amin canm hayırlısı inşallahh.. doğru diyorsun kardeşş lazımm :) bende isterim kardeşi olmasını .. hayırlısı ilee inşallah.. doktorlar bişi olmaz diyorsa öyledir tabiiki cnm.. ben merakımdan soruyorum :1: tahmini doğum tarihin ney olacakk ?

Hesaplamalarda 27 haziran görünüyor.

ayyyy bahceciden aradılarrr 2 embriyom dondurulmuşşş ... hayırlısı inşallahh... :21:

Allah ikisine de can verir ve kucağına almayı nasip eder inşallah :nazar::nazar:

Hesaplamalarda 27 haziran görünüyor.

Allah ikisine de can verir ve kucağına almayı nasip eder inşallah :nazar::nazar:
AAA altta yazıyormuş pardon :( :)
aminn canımm hayırlısı inşallahh.. dondu bebişlerimiizz.. :46::43: gelsinler anneciklerinni sıcak karnına :emir_bebek:
isim buldunmu canımm.. doğumun sezeryan mı olacak :) ay ne çok sosru soruyorum kendini sorguya çekilmiş gibi hissediyıormusun :18::18:

AAA altta yazıyormuş pardon :( :)
aminn canımm hayırlısı inşallahh.. dondu bebişlerimiizz.. :46::43: gelsinler anneciklerinni sıcak karnına :emir_bebek:
isim buldunmu canımm.. doğumun sezeryan mı olacak :) ay ne çok sosru soruyorum kendini sorguya çekilmiş gibi hissediyıormusun :18::18:

Soru sorabilirsin çekinmeden, nette olduğum sürece yazarım :)
İsim kesin belli değil, nüfus kağıdında görürsem şaşmam :) Eşime bebek şekerine isim yazılmadan önce karar verelim dedim ama hiç bişey demiyor. Erkek olunca onun düşünceleri önemli ama isim koymak çok zor bişeymiş. Eskiden düşündüğüm isimleri şimdi hiç düşünemiyorum.
Doğum büyük ihtimal sezeryan ama normalde olabilir belki, o da belli değil :) Tüp bebek ve yaştan dolayı bebeği riske atmamak için sezeryan öneriyorlar ama normalde olabilir. Kendimi doğum psikolojisine hala hazırlamadım.

Soru sorabilirsin çekinmeden, nette olduğum sürece yazarım :)
İsim kesin belli değil, nüfus kağıdında görürsem şaşmam :) Eşime bebek şekerine isim yazılmadan önce karar verelim dedim ama hiç bişey demiyor. Erkek olunca onun düşünceleri önemli ama isim koymak çok zor bişeymiş. Eskiden düşündüğüm isimleri şimdi hiç düşünemiyorum.
Doğum büyük ihtimal sezeryan ama normalde olabilir belki, o da belli değil :) Tüp bebek ve yaştan dolayı bebeği riske atmamak için sezeryan öneriyorlar ama normalde olabilir. Kendimi doğum psikolojisine hala hazırlamadım.
ehehe bulursun cnm daha var :) Alalh izin verirse bizde aynı şeyleri yaşarsız herhalde. :) hatta ben bazen şimdiden bakıyorum isimleree analmalarına flan :)
Hmm Sağlıklı kucağına allda cnm.. ne diyim genelde tüp bebekleri sezeryana yönelendiriyorlar. ehehe hamileliğinin keyfini çıakr düşünme doğumu. :49::nazar:

Dün Erbil Beyin yanındaydık princimizi gördük. Allahım sen nelere kadirsin o kadar küçük bir varlığın kalbi atıyor. Duymadım ama gördüm çok şükür.

Dün Erbil Beyin yanındaydık princimizi gördük. Allahım sen nelere kadirsin o kadar küçük bir varlığın kalbi atıyor. Duymadım ama gördüm çok şükür.
ayyy ne güzeelll maşallahh,, ağladınmıı gene :54:
düşünsene bir sonraki gidişşinde kalp atşını duyacaksın.:21:. hattta bu sefer neden duymadın cnm?

Nisancim valla bugun tam 10 gun oldu ama hic regl olcak gibi diilim. Normalde zaten 28'inde fln olmam lazim. Hicran bikac gun one alir ilac demisti, bgn de 25'i ama bende tik yok.

Merve's iPhone

Yaso cok sevindim cnm, tek bebis miymis yani? Deger yuksek cikinca ikiz olur mu acaba demistik.

Merve's iPhone

Nisancim valla bugun tam 10 gun oldu ama hic regl olcak gibi diilim. Normalde zaten 28'inde fln olmam lazim. Hicran bikac gun one alir ilac demisti, bgn de 25'i ama bende tik yok.

Merve's iPhone
cnmm belkide normal zamanında gelirr.. :10: yumurta tıoplanalı 3 gün oldu hafif hafif karrnım ağrıyo .gün içinde ara ara .. sendede öyle olmuşmuydu?

Ben de hic oyle olmadi cnm, toplandigi gun gaz sancisi gibi oldu ertesi gun o da gecti, sen mesaj attiktan sonra kasiklarimda sizlama basladi :) temiz kalpli kizsin valla, gelio heralde bnmki

Merve's iPhone

Ben de hic oyle olmadi cnm, toplandigi gun gaz sancisi gibi oldu ertesi gun o da gecti, sen mesaj attiktan sonra kasiklarimda sizlama basladi :) temiz kalpli kizsin valla, gelio heralde bnmki

Merve's iPhone
hadi hayırlısı canımm.. evet temiz kalpli olduğumu söylerler :) bu konuda mütevazi olamıcam
:1: şaka bi yana bana hiç erken gelebilir adetin falan dememişti hicran hn.. hesaplarımı yeniden yapayım barii :):44:

Back
X