Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Merhaba,hayirli olsun.transferden sonrada clexan verir,tabi bazı ilaçlar hastaya göre değişir mutlaka.bende erbil beyin h astasiydim.Ben vitaminler coraspin ve igne kullandım,birde transfer günü ve bir hafta sonrası için pruluton depot igne vermisti (tutunma icin)

Peki sonuc ne oldu.Hamileligin gerceklesti mi?Cok sagol yardimlarin icin

Selam Gulneva,

Ben de Erbil Bey'in hastasiyim.Hayirli olsun oncelikle,Insallah saglikla bebisini kucagina alirsin.Sana bir sorum olucak.Acaba transferden sonra herhangi Bir igne verdi mi Erbil Bey.Verdiyse hangisi.Haftaya transferim olucak ve su an cleanex ignesini yapiyorum.Simdiden tesekkurler
Canım cleaxen iğne ve crinone jeli sağlık ocağından ücretsiz yazdır şimdiden. 15 gün kullanacaksın. Gebelik olursa devam. Ben bantlari da aile hekimime yazdırdim. Şimdiden al.
Allah kucağıni Çifter Çifter doldurur inşallah.

Canım cleaxen iğne ve crinone jeli sağlık ocağından ücretsiz yazdır şimdiden. 15 gün kullanacaksın. Gebelik olursa devam. Ben bantlari da aile hekimime yazdırdim. Şimdiden al.
Allah kucağıni Çifter Çifter doldurur inşallah.
Aminnnnn inşallah canım Rabbim nasip eder

Tebrikler.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Transferden kaç gün sonra belirtiler başladı ve ne tür belirtiler oldu?İnşallah darısı başıma
Bende pek bir belirti olmadı sadece göğüslerin biraz şişmiş ve ağrıyordu.herkeste belirti olmayacagi gibi aynida olmazmis birde net belirti kendini gosteren e kadar kan testini çoktan yaptırmış oluyorsun.Allah razı olsun darisi senin ve isteyen herkesin başına olur inşallah.

Selam arkadaslar,

Erbil Bey'in hastasiyim ve kimyasal gebelik olmus.Acaba neden oluyor bu kimyasal gebelik ve bundan sonraki surec ne ?Bilgisi olan var mi acaba!

Kızlar merhaba. Durumumu daha önce anlatmıştım. 25 yumurtadan sağlıklı 1 yumurtam kaldı. Kalitesi gayet iyi 5. Gün embriyosu. Şimdi gel transfer edelim dedi orada çalışan bir arkadaş. Ben "açıkçası bir kez daha yumurta toplanır diye düşünmüştüm" dediğimde "tabi karar senin o da mantıklı" dedi. Henüz Erbil Bey'le görüşmedim ama kararı bana bırakabilir. Sizce tek embriyo transferi mi mantıklı, yoksa tekrar toplatıp iki tane mi? İlkinde tuttu diyelim, 2. Çocuk istediğimde de elimde embriyo olmicak ama maddi olarak da büyük külfetten kurtulmuş olucam. Çok arada kaldım

Kızlar merhaba. Durumumu daha önce anlatmıştım. 25 yumurtadan sağlıklı 1 yumurtam kaldı. Kalitesi gayet iyi 5. Gün embriyosu. Şimdi gel transfer edelim dedi orada çalışan bir arkadaş. Ben "açıkçası bir kez daha yumurta toplanır diye düşünmüştüm" dediğimde "tabi karar senin o da mantıklı" dedi. Henüz Erbil Bey'le görüşmedim ama kararı bana bırakabilir. Sizce tek embriyo transferi mi mantıklı, yoksa tekrar toplatıp iki tane mi? İlkinde tuttu diyelim, 2. Çocuk istediğimde de elimde embriyo olmicak ama maddi olarak da büyük külfetten kurtulmuş olucam. Çok arada kaldım
Doktorun erbil bey değilmi ? Normalde erbil by havuz yapmak ister....25 toplandı 1 tane mi kaldı sana? Canım sonuçta olmasını istediğimiz şey 1 tane olsun benim olsun düşüncesi ama ben böyle bir durumda bir kere daha toplama y aptirirdim.5 bile toplansa 1 tane bile kalsa elindekiyle birlikte transferde 2 tane olur, şansın ikiye katlanır.tabi karar yine sizin.

Bende ayni durumdayim.erbil beyin hastasiyim.gecen ay 9 yumurtadan sadece 1 i 3.gün donduruldu.bu ay yine 9 yumurtadan sadece 1 i 3.gun donduruldu.suan 2 embriyo ve bir sürü borcumuz var.ayrica 2. Toplamada esime tesa uygulandi.nadip bu ay eylul basinda transferim var.Allah emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikarmasin.

Doktorun erbil bey değilmi ? Normalde erbil by havuz yapmak ister....25 toplandı 1 tane mi kaldı sana? Canım sonuçta olmasını istediğimiz şey 1 tane olsun benim olsun düşüncesi ama ben böyle bir durumda bir kere daha toplama y aptirirdim.5 bile toplansa 1 tane bile kalsa elindekiyle birlikte transferde 2 tane olur, şansın ikiye katlanır.tabi karar yine sizin.
Erbil Bey gel transfer edelim dedi aslında. Havuz isteyen ben oldum. 2. Çocuk da isterim çünkü. Eninde sonunda tekrar yumurta toplatıcam diye düşündüm. İki tane mi transfer edilmişti sana? İkiz olursa nasıl olur onu da bilemiyorum gerçi. Çok çok zordur eminim.

Son düzenleme:
Bende ayni durumdayim.erbil beyin hastasiyim.gecen ay 9 yumurtadan sadece 1 i 3.gün donduruldu.bu ay yine 9 yumurtadan sadece 1 i 3.gun donduruldu.suan 2 embriyo ve bir sürü borcumuz var.ayrica 2. Toplamada esime tesa uygulandi.nadip bu ay eylul basinda transferim var.Allah emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikarmasin.
Amin canım inşallah. Benim 1 tanesi 5. Günü gördü. Sana havuz yapalım diyen Erbil Bey mi oldu? Bana aslında transfer edelim dendi ama havuz mantıklı gibi geliyor. En geç salı gününe karar ver dedi ve bana bıraktı. Karar vermem lazım. Direk transfer olursa çok az masraf yapmış olucaz ama pişman olmak istemiyorum. Çok zor bi karar. İkisi de transfer edilecek mi sana?

Erbil Bey gel transfer edelim dedi aslında. Havuz isteyen ben oldum. 2. Çocuk da isterim çünkü. Eninde sonunda tekrar yumurta toplatıcam diye düşündüm. İki tane mi transfer edilmişti sana? İkiz olursa nasıl olur onu da bilemiyorum gerçi. Çok çok zordur eminim.
Evet bana 2 tane transfer edildi biri tuttu.aslında insanlar daha çok 2 embriyoyu ikiz için değilde şans ikiye katlansin diye tercih ediyor,tabi ikiz olursa da süper olur.ayrıca tek transferle ikizi olanda çok.:halay:

Önce 1tane tutup olsun da ikinciyi sonra düşünüp tüp yaptırırsın.yaşın ileriyse ama tekrar başlayabilirsin

Önce 1tane tutup olsun da ikinciyi sonra düşünüp tüp yaptırırsın.yaşın ileriyse ama tekrar başlayabilirsin
33 yaşındayım. Karar vermek çok zor gerçekten ama iki tane transfer edilse şansım artar diye düşündüm. Daha sonrasında yumurtalarım bu kadar genç olmaz diye de korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı tabi ki ama yumurta toplatırsam kaybedicek bi şeyim yok gibi geliyor ama olmazsa neden iki taneyle denemedim diye pişman olabilirim.

Back
X