- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
- Konu Sahibi merhametli
- #6.421
Tesekkürler sizde durum nedir acaba inş hersey gönlünüzce olmuşturBelli bir süresi olduğunu sanmıyorum. Eğer ihtiyaç duyarsa tekrar ister ama yeterli olacaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkürler sizde durum nedir acaba inş hersey gönlünüzce olmuşturBelli bir süresi olduğunu sanmıyorum. Eğer ihtiyaç duyarsa tekrar ister ama yeterli olacaktır.
Tedaviniz hayirli olsun.1 yıl geçmişse tekrar ister diye dusunuyorum.rahim filmi tedavi başlangıcı için çok önemli çünkü.amin inş rahim filmi için 1 yıl olmuştur acaba belli süresi var mı
Bizim transfer oldu. Sonuç bekliyoruz. 4 Ekimde test yapılıcak. İnşallah olumlu olur. Heyecanla bekliyoruz.Tesekkürler sizde durum nedir acaba inş hersey gönlünüzce olmuştur
Inş güzel sonuçlarını alırız az kaldıBizim transfer oldu. Sonuç bekliyoruz. 4 Ekimde test yapılıcak. İnşallah olumlu olur. Heyecanla bekliyoruz.
Evet inşallahInş güzel sonuçlarını alırız az kaldı![]()
test yaptırdınız mı? merak ettim sonucunuzu inşallah güzel haberler verirsiniz.Evet inşallah
Şu anda testin sonucunu bekliyoruz. Birazdan belli olur.test yaptırdınız mı? merak ettim sonucunuzu inşallah güzel haberler verirsiniz.
belli oldu mu sonuç heyecanla bekliyoruz :)Şu anda testin sonucunu bekliyoruz. Birazdan belli olur.
Evet. Pozitif çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.belli oldu mu sonuç heyecanla bekliyoruz :)
Hayırlı olsun içimden pozitif alacağınız geçiyordu zaten.. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. bu sonucu bekliyordum tebrik ederim.Evet. Pozitif çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Kalbiniz temizmişHayırlı olsun içimden pozitif alacağınız geçiyordu zaten.. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. bu sonucu bekliyordum tebrik ederim.
Cokkkk sevindim hemde çok cnmHayırlı olsun içimden pozitif alacağınız geçiyordu zaten.. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. bu sonucu bekliyordum tebrik ederim.
Çokk sevindim hemde çok darısı tüm isteyenlereAmin inşallah çok teşekkür ederim. Kalbiniz temizmiş![]()
Amin inşallah. Mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekküe ederimÇokk sevindim hemde çok darısı tüm isteyenlere![]()
Tebrik ederim Allah devamını da getirsin inşallah.Amin inşallah. Mutluluğumu paylaştığınız için çok teşekküe ederim![]()
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet. Pozitif çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.
Erbil Hoca'yı görünce rahatlayacağınızı düşünüyorum. Pozitif olmaya çalışın.Yarın erbil hocayla görüşmeye gidecegiz yine karamsarlık çöktü içime malum amh 0.14 olunca galiba karamsar oluyorsun![]()
İnşallah olabilirimErbil Hoca'yı görünce rahatlayacağınızı düşünüyorum. Pozitif olmaya çalışın.
Gittinizmi görüşmeye umarım iyi geçmiştir.İnşallah olabilirim![]()