- 30 Ekim 2013
- 20.463
- 57.141
- 798
- Konu Sahibi merhametli
- #6.441
Yok henüz yoldayimGittinizmi görüşmeye umarım iyi geçmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok henüz yoldayimGittinizmi görüşmeye umarım iyi geçmiştir.
Benden de istedi şeker yüklemesi ve şekerim düşük çıktı spor ve diyet önerdiCtesi bende erbil bey ile görüştüm vitaminler verdi ve 2 ay sonrası için çağırdı. Birde şeker yükleme istedi acaba sizden de istedi mi yani rutin mi?
Bende aralıkta baslayacagiz dedi şeker yüklemesi troid hastası olduğum için başka tahlil erde istedi sizde nasıl plan cizdiCtesi bende erbil bey ile görüştüm vitaminler verdi ve 2 ay sonrası için çağırdı. Birde şeker yükleme istedi acaba sizden de istedi mi yani rutin mi?
Gerçekten öyle oldu sanki sorunumuz yokta öylesine gitmişiz gibi davrandı:) hatta amh testi ile falan uğraşmadı :)Erbil Hoca'yı görünce rahatlayacağınızı düşünüyorum. Pozitif olmaya çalışın.
Ama aynı dönem inşallah olumlu güzel sonuçlarla döneriz:)Merhaba evet bendede troıd var vitamin ve şeker yüklemesi istedi aralık ayı dedi doktor
Aynen inşAma aynı dönem inşallah olumlu güzel sonuçlarla döneriz:)
Evet benden de istemişti. Sanırım herkesten istiyor.Ctesi bende erbil bey ile görüştüm vitaminler verdi ve 2 ay sonrası için çağırdı. Birde şeker yükleme istedi acaba sizden de istedi mi yani rutin mi?
Çok sevindim. Biz sorunlarımızı fazla büyütüyoruz sanırım. Duygusal davranıyoruzGerçekten öyle oldu sanki sorunumuz yokta öylesine gitmişiz gibi davrandı:) hatta amh testi ile falan uğraşmadı :)
Galiba ama çok rahatladım sanki hiç problemim yokmuş gibi hissediyorum :)Çok sevindim. Biz sorunlarımızı fazla büyütüyoruz sanırım. Duygusal davranıyoruzErbil Bey daha olunlu bir bakış açısı kazanmamızı sağlıyor.
Bize yapmadılar. Başarısız denemeler olursa yapılıyormuş çünkü maliyetliymiş.Era testi yaptıran varmi
Evet 1000 euro Allah yardımcımız olsunBize yapmadılar. Başarısız denemeler olursa yapılıyormuş çünkü maliyetliymiş.
Benden tahlil istemişti ama ne zaman hatırlamıyorum. İnan ne sıklıkla gittim onu da hatırlayamıyorum. Yardımcı olamadım ama umduğum kadar sık gitmedim yumurta toplamadan önce.Kızlar slm umarım iyisiniZDir ben istanbuldan dışından gelicem ve çalışıyorum tüp bebek işlemi için kaçkez gidiliyor doktora benim aralıkta vitamin kullanıyorum birde normal endokrolonojiden tahlil yaptırıp gitmiştim hsg de vardı gecen seneden şu an için bi tahlil vs istemedi acaba işleme başlamadan öncemi isteyecek?
Hergün yada 2 günde bir degilmi yaniBenden tahlil istemişti ama ne zaman hatırlamıyorum. İnan ne sıklıkla gittim onu da hatırlayamıyorum. Yardımcı olamadım ama umduğum kadar sık gitmedim yumurta toplamadan önce.
Hayır canım. O kadar sık gitmiyorsun.Hergün yada 2 günde bir degilmi yani