Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Merak ettim sorununuz neydi acaba bende de adet öncesinde oluyor ben arastirmistim önceden kalan adet kalintisi diye

Valla benim vitaminlere başlamadan önce adetim komple kahverengi oluyordu.Kistten dolayı diyordum.Uzun süre yasmin kullandım,ondan sonra zaten iyice azalmıştı.2 gün sürmüyordu bile...
Son zamanlarda acaba menopoza mı giriyorum diye düşünmeye de başladım.Ama adetim az olmasına rağmen düzenli...

Anladım cnm, denenebilir dendiğine göre demekki çok az oluyor

Adet oldum,Hicran'a yazdım,yarın çağırdı bakalım.Ama benim çok kafam karışık...

Valla benim vitaminlere başlamadan önce adetim komple kahverengi oluyordu.Kistten dolayı diyordum.Uzun süre yasmin kullandım,ondan sonra zaten iyice azalmıştı.2 gün sürmüyordu bile...
Son zamanlarda acaba menopoza mı giriyorum diye düşünmeye de başladım.Ama adetim az olmasına rağmen düzenli...

Neden hayırdır

Neden canim

Hidrosalpenks.Tüpten rahime bi sıvı geçişi var ve bu sıvı embriyonun tutunması engelleyen bir sıvıymış.Ama denenebilir diyerek başlamıştık...
selam canım,
bende seni merak ediyordum ne oldu diye ? hakkında hayırlısı olsun. bizim çıktığımız bu yol uzun ve meşakatli bir yol. zor hastalar olduğumuzdan hiç birşeyi bence aceleye getirmemiz lazım. bence erbil bey neyi uygun görüyorsa o yolda ilerle. tabiki seninde içinin rahat etmesi önemli ama bu sıvıdan dolayı ameliyat olup tadaviye başlayanların çoğu olumlu sonucu almışlar. öyle okudum bazı başlıklarda. geç olsun ama kucağın sonunda dolu olsun :anne:

CNim.sen bu amyliyati nerede olmustun ?

selam canım,
bende seni merak ediyordum ne oldu diye ? hakkında hayırlısı olsun. bizim çıktığımız bu yol uzun ve meşakatli bir yol. zor hastalar olduğumuzdan hiç birşeyi bence aceleye getirmemiz lazım. bence erbil bey neyi uygun görüyorsa o yolda ilerle. tabiki seninde içinin rahat etmesi önemli ama bu sıvıdan dolayı ameliyat olup tadaviye başlayanların çoğu olumlu sonucu almışlar. öyle okudum bazı başlıklarda. geç olsun ama kucağın sonunda dolu olsun :anne:

Amiinn,bu yolda emek veren herkesin kucağı dolu olur inşallah.Burada sürekli dertleştiğim,konuşmasakta dikkatimi çekip takip ettiğim kişilerin pozitifle mutlu olduğunu görünce,bende onlarla mutlu oluyorum,kendim hamileymişim gibi...

Ve yine bantlara başladık bakalım biz :) Ama yine bir sıkıntı olursa hemen haber ver dedi.Çok şımardık dedi,ısrarla hazırlığa devam ettiğimiz için :)

Kısmet...

Eger tuplerde sizinti varsa olabilirsin demisti ama ne olur bilemiyorum baya tuzluymus orda olmam ben ya

Bende öyle diyorum ama sonrasında da bir sorun çıkmasından da korkuyorum.İstediği gibi olmazda bir daha sıkıntı çekmek zorunda kalırsam diye...
Nerde olurum,kabul ederler mi bilemiyorum...

Bende az önce oldum söyledim yarın gel dedi birde ben aralıkta görüşmeye gitmistim vitaminler ocak in ortasında bitmisti ben bir daha icilmicek zannediyordum bugün sans eseri Hicran a sordum gittim aynı vitaminleri yine aldım 1 ay ara boşluk oldu içmedigim Hicran sorun olmaz dedi

Bende az önce oldum söyledim yarın gel dedi birde ben aralıkta görüşmeye gitmistim vitaminler ocak in ortasında bitmisti ben bir daha icilmicek zannediyordum bugün sans eseri Hicran a sordum gittim aynı vitaminleri yine aldım 1 ay ara boşluk oldu içmedigim Hicran sorun olmaz dedi

Vitaminleri hiç sorma,ilk aldığımda düzgün kullandım,sonra devam dedi hicran,2.ye aldım,hiç düzenli kullanamadım,transfere hazırlıkta hatırlatınca yine bi asıldım vitaminlere,birde şeker için ilaç vermişti,onu hele hiiiç kullanmıyordum,1 hafta geçmeden iptal olunca antibiyotiğe başladım,zaten midem bulanıyodu,yine bıraktım.O d vitamini hapı bir türlü bitmedi aylardır :)

Kaç tane kullanıyorsunuz vitamin? Birde ne zaman içiyorsun?

Vitaminleri hiç sorma,ilk aldığımda düzgün kullandım,sonra devam dedi hicran,2.ye aldım,hiç düzenli kullanamadım,transfere hazırlıkta hatırlatınca yine bi asıldım vitaminlere,birde şeker için ilaç vermişti,onu hele hiiiç kullanmıyordum,1 hafta geçmeden iptal olunca antibiyotiğe başladım,zaten midem bulanıyodu,yine bıraktım.O d vitamini hapı bir türlü bitmedi aylardır :)

İşte bende 1 ay içip 1 ay icmemiş oldum şimdi yine başladım ben trioid var ama ilerlememiş o yüzden selenyum verdi doğum kontrol hapı 2 ay içtim selenyum u zaten hamile kalsam da doğum yapsam da kullanmak zorundayım omega gibu bir şey verdi balık hapı deleux muydu neydi öyle bir ilaç elevit denilen bir ilaç bana demediler doktor bırak diyene kadar kullanacagimi yoksa ben kullanırdim

Benim vitaminlerden midem bulanmiyor da o dogum kontrol hapları beni mahvetti mide bulantısından çok kötü Karnım agriyordu artık yuzumde killanmalari daha da artırdı goguslerim çok kötü sisti ağrıdı

Benim vitaminlerden midem bulanmiyor da o dogum kontrol hapları beni mahvetti mide bulantısından çok kötü Karnım agriyordu artık yuzumde killanmalari daha da artırdı goguslerim çok kötü sisti ağrıdı

Hangisinden kullandın doğum kontrol hapı?

Benim benexol b12,elevit multivitamin,omepa-q10,bide solgar d vitaminim var.Ne zaman içeceğime karar veremiyorum :)

Eczacı arkadaşım b12 yi sabah iç,folik asiti öğlen,yatmadan bikaç saat önce omegayı,yatarkende d vit.
Şeker ilacınıda kahvaltı yaparken arada iç dediler,kahvaltı yapamıyorum onun yüzündende,suyu içtim mi bitiyor yeme isteği.Şimdi coraspin var birde,onuda sabah içersin dediler,akşam vitaminler zaten fazla olur,üstüste gelmesin dedi...

Hangisinden kullandın doğum kontrol hapı?

Benim benexol b12,elevit multivitamin,omepa-q10,bide solgar d vitaminim var.Ne zaman içeceğime karar veremiyorum :)

Eczacı arkadaşım b12 yi sabah iç,folik asiti öğlen,yatmadan bikaç saat önce omegayı,yatarkende d vit.
Şeker ilacınıda kahvaltı yaparken arada iç dediler,kahvaltı yapamıyorum onun yüzündende,suyu içtim mi bitiyor yeme isteği.Şimdi coraspin var birde,onuda sabah içersin dediler,akşam vitaminler zaten fazla olur,üstüste gelmesin dedi...
Aynen çoğu vitamini miz aynı o şeker ilacı senin mideni bulandiriyordur başka bir doktor bana vermisti kullanmıştım çok fena mide bulantişi ve wc ye gidiyordum glifordu sanırım doğum kontrol hapı gineraydi vitaminler çok aciktirdigi için ben akşam yatmadan 1 2 saat önce içiyorum sadece selenyum u sabah kahvaltidan sonra içiyorum

kızlar cd56 testini araştırıyorum döllenme sorunu oldu 3 tedvimde doğal yolla da hiç olmadı döllenmede belki cd56 testi yol gösterir bana

kızlar cd56 testini araştırıyorum döllenme sorunu oldu 3 tedvimde doğal yolla da hiç olmadı döllenmede belki cd56 testi yol gösterir bana
ben yaptırdım cnm yüksek çıktı, 3. tedavimde serum kullandım ama negatif oldu bu kez yine kullanılcak bakalım hayırlısı..

Back
X