- Konu Sahibi merhametli
- #6.781
tşkler cnm, benim 2 düşüğüm oldu o yüzden yapıldı ama negatiflerde de yapılıyor sanırımBu test sadece negatifleri görenlerde mi yapılıyor canım... bundan sonrasında tutunur bebiş sana canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkler cnm, benim 2 düşüğüm oldu o yüzden yapıldı ama negatiflerde de yapılıyor sanırımBu test sadece negatifleri görenlerde mi yapılıyor canım... bundan sonrasında tutunur bebiş sana canım inşallah
merhaba herkese benim de tůplerimde hasar ve birinde sızıntı vardi .memorial de histeroskopi ve loparoskopi olduktan sonra ki biri kapatıldi. sonra erbil beyle tedaviye basladik ilki olunsuz olunca tekrar erbil bey laporiskopi ameliyati yapti. ve ikinci denemede hamileyimHim anladimbenim tupler tikali da eger sisme varsa ameyliyat lazim bahccecu eminim pahalidir sorsyim istedim
Insallah bebeisine saglikla kavusursun canim :) ameyliyat ucretleri ne kadar dimerhaba herkese benim de tůplerimde hasar ve birinde sızıntı vardi .memorial de histeroskopi ve loparoskopi olduktan sonra ki biri kapatıldi. sonra erbil beyle tedaviye basladik ilki olunsuz olunca tekrar erbil bey laporiskopi ameliyati yapti. ve ikinci denemede hamileyimsizin yasadıklarınizi yasamis biri olarak vazgecmeyin erbil bey iyi bir doktor. inancinizi kaybetmeyin umarim siz de mutlu olursunuz kalbim sizinle.
![]()
saol canım . nişantasinda erbil bey özel bir hastanede yaptigi laporaskopi 5bin di.Insallah bebeisine saglikla kavusursun canim :) ameyliyat ucretleri ne kadar di
Biliyorum tedaviye baslayacagim benimde tupler kapali da ondan merak ettim baya tuzluymussaol canım . nişantasinda erbil bey özel bir hastanede yaptigi laporaskopi 5bin di.
evet oldukca yüksek ama erbil beyle tedavi olacaksan ona ameliyat olmani tavsiye ederim ben ayni ameliyati ikinci kez gormek istedigi icin oldum.Biliyorum tedaviye baslayacagim benimde tupler kapali da ondan merak ettim baya tuzluymus
Simdilik 150o0 tl butcem var tabi era testide icindeevet oldukca yüksek ama erbil beyle tedavi olacaksan ona ameliyat olmani tavsiye ederim ben ayni ameliyati ikinci kez gormek istedigi icin oldum.
era istedi mi doktor. para bir sekilde bulunur. biz kredi cektik hala ödüyoruz. olumlu düsünüp karar veri baslamak lazim. evet cok maliyetli ama para unutuluyor.Simdilik 150o0 tl butcem var tabi era testide icindebilmiyorum ne olacak
era istedi mi doktor. para bir sekilde bulunur. biz kredi cektik hala ödüyoruz. olumlu düsünüp karar veri baslamak lazim. evet cok maliyetli ama para unutuluyor.
testlerin hepsini hatirlamiyorum. ama rahip filmim ve once ki ameliyat görüntüleri görünce tüplere yogunlastik .ikinci deneme de hamile kaldim. evet cok yogun ve cok soru sorulmasini sevmiyor ama ne yaptigini biliyor bence. ben de biraz tedirgin olmustum ama basarisindan dolayi yogun sanirim . orda nir doktor daha vardi adini unuttum ondan da bahsediyorlardi erkek hatirlarsam yazarim.Sizin kacinci tedavinizdi? Bende erbil bey konusunda kararsizim.bazi yorumlar okuyorum.5 dakika icinde apar topar muayneden cikariliyorsunuz.soru sorulmuyor.cok kalabalik diye.ilk basta ne gibi tahliller istedi.yazabilirmisin? Benim 4.deneme olucak![]()
testlerin hepsini hatirlamiyorum. ama rahip filmim ve once ki ameliyat görüntüleri görünce tüplere yogunlastik .ikinci deneme de hamile kaldim. evet cok yogun ve cok soru sorulmasini sevmiyor ama ne yaptigini biliyor bence. ben de biraz tedirgin olmustum ama basarisindan dolayi yogun sanirim . orda nir doktor daha vardi adini unuttum ondan da bahsediyorlardi erkek hatirlarsam yazarim.
evet onu duydum iyi diye ama netten.yani birebir tanimiyorum.gerçi erbil beyi de netten bulup gitmistim.Guvenc karlikaya olabilirmi
merhaba herkese benim de tůplerimde hasar ve birinde sızıntı vardi .memorial de histeroskopi ve loparoskopi olduktan sonra ki biri kapatıldi. sonra erbil beyle tedaviye basladik ilki olunsuz olunca tekrar erbil bey laporiskopi ameliyati yapti. ve ikinci denemede hamileyimsizin yasadıklarınizi yasamis biri olarak vazgecmeyin erbil bey iyi bir doktor. inancinizi kaybetmeyin umarim siz de mutlu olursunuz kalbim sizinle.
![]()
evet oldukca yüksek ama erbil beyle tedavi olacaksan ona ameliyat olmani tavsiye ederim ben ayni ameliyati ikinci kez gormek istedigi icin oldum.
bana da antibiyotik tedavisi yapti ilk denemeden önce ama olumsuz olunca önceden ayni ameliyati olmama ragmen tüplerin durumuna bi de kendi ameliyat edip bakmak istedi ama müdahame etmedi o yüzden ben dw hep ameliyat olmadan mi deneseydim ikinciyi dedim.ama ne bileyim ijinciyi denemeden ameliyat olduk göze alamadik biz cünkü dondurulmus tek embriyomuz kalmisti.Merhaba tolstoy3;
Öncelikle bebişinizi hayırlısıyla,sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Başınıza gelen durum,şu an benimde başımda.Rahim filmi sonucumda solda ılımlı hidrosalpenks yazıyordu.3 embriyodan sonra ameliyat dedi Erbil bey.Sonra ben başka bir doktorun önerisiyle bu şkilde ilk denememizi yapsak dedim,deneyelim tabii ki öyle istiyorsanız dedi.Geçen ay yoğun k.rengi akıntı sebebiyle iptal oldu.Antibiyotik kullandım ve şimdi tekrar başladık bantlara.Aynı durum yaşanırsa kesin ameliyat.
Ama çok kafam karışık,acaba direkt ameliyat mı olsaydım demeye başladım şimdide...
İkinci ameliyatınızı görmek istediği için oldum dediniz,pek anlayamadım.Bende acaba ameliyat olmalısın derse başka bir yerde mi olsam diyordum.Ama bir yandan da kendiside görmek ister sanırım diyorum.
Sizinki de böyle bir durum olmuş sanırım :)
Sizin kacinci tedavinizdi? Bende erbil bey konusunda kararsizim.bazi yorumlar okuyorum.5 dakika icinde apar topar muayneden cikariliyorsunuz.soru sorulmuyor.cok kalabalik diye.ilk basta ne gibi tahliller istedi.yazabilirmisin? Benim 4.deneme olucak![]()
Canim senin sorunun neydiBende salı günü gittim adetim in 2.günü 14 subatta başladık yani galiba hesapladigima göre test sonucumu evlilik yildonumumde öğrenmiş olucam nasip se inşallah olumlu olur bana femara denilen bir hap verdi gonal f verdi her gün 100 olarak yapicam ve Memorial iğne verdi o da 75 yapıyorum cumartesi günü tekrar kontrole gitcem vitaminleri kullanmaya devam ediyorum birde aktardan incir aldım her gün 3 tane yiyorum inşallah hepimiz güzel sonuclar aliriz hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun
canım tutunsun sağlıklı olsunda ikizde olsun ama genelde tek tutunuyor sanırımKızlar merhaba benimde martta trasverim olacak çok heyacanlıyım aynı zamanda korkuyorum tutmassa diye. 5.gün blastokist emriyo trasver yapacak 2 adet.bakalım bu benim ikinci denemem, acaba 2 emriyo da ikiz olma ihtimali yüksekmi
Pco var canimCanim senin sorunun neydi