Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Merhaba kızlar ben de Erbil Beyin hastasıyım.14 yumurtam toplandı,12 si olgunmuş, ilk gün 8 i döllendi.önde giden 4 tanesi 3. günde donduruldu diğer 4 ü için 5 . gün beklendi ancak bugün öğrendim ki kalan 4 ü de malesef 5. güne dayanamadı. şu an vitamin ilaçlarımı kullanıyorum,adetimde erbil beyi arayacağım. Umarım bu deneme bizim için olumlu olur.
Bu 3. denememiz olacak...

Insallah kader arkadasim rabbim bizede merhamet eder... bende regl oldum sukur cyclo 16 martta bitecek ozaman yola cikacagim

Merhaba kızlar ben de Erbil Beyin hastasıyım.14 yumurtam toplandı,12 si olgunmuş, ilk gün 8 i döllendi.önde giden 4 tanesi 3. günde donduruldu diğer 4 ü için 5 . gün beklendi ancak bugün öğrendim ki kalan 4 ü de malesef 5. güne dayanamadı. şu an vitamin ilaçlarımı kullanıyorum,adetimde erbil beyi arayacağım. Umarım bu deneme bizim için olumlu olur.
Bu 3. denememiz olacak...
Bende de cuma günü toplandı 16 yumurtaydi 10 u yeterli olgunluktaydi ilk gün 9 u dollenmisti bugün 3.gün bakalım kaç tane kaldi

Şimdi aradilar 9 u da 5.güne gidicek mis iyiler mis kizlar dua edelim birbirimize bir de bir şey sorucam garanti olsun diye 2 tane mi transfer yapiliyor

canım çok güzel umarım 5. güne hepsi dayanır. bizim başımıza gelen size gelmesin,tabi spermlerimiz tese ile çıkınca normal bizimki:KK43: yaş 30 u geçince yasal olarak 2 tane koyabiliyorlar, onun dışında doktoruna bağlı olarak 2 tane de koyabilir tabi gizli :)

Şimdi aradilar 9 u da 5.güne gidicek mis iyiler mis kizlar dua edelim birbirimize bir de bir şey sorucam garanti olsun diye 2 tane mi transfer yapiliyor
merhaba ne güzel cok sayıda 5. gun embriyosu olacak. yalnız sıze sunu söylemek istiyorum ben iki defa olumsuz tüp bebeğim oldu ikisinde de 2 adet transfer edildi ve tutmadı sağlıklı embriyo ve rahımde de bişey olmamasına rağmen tutmadı bazı rahimler çift embriyoyu kabul etmezmış bi dahakine tek transfer edilecek aynı durumda olan bir tanıdığımda 4. denemede hamile kaldı hiçbir sıkıntı yokken olmuyordu iki transferdi hep oda tek koyunca tututu haberiniz olsun

Histereskopi iki türlü tanısal histeroskopi birde ofis histeroskopi. Ben daha önce başka yerde yaptırdım ,ordada 4.700 ödemiştim geçen yıl.bu yılda bahçeçi de ofis histeroskopi oldum 4.200'dü
acaba tanısal histeroskopi ile ofis histeroskopinin farkı nedir ki yapılan işlrm aynı değil mi ofis histeroskopide de rahime bakıyor problem varmı yokmu diye varsa polip falan alıyır tanısal olunca ne yapılıyr acaba bilen var mı

acaba tanısal histeroskopi ile ofis histeroskopinin farkı nedir ki yapılan işlrm aynı değil mi ofis histeroskopide de rahime bakıyor problem varmı yokmu diye varsa polip falan alıyır tanısal olunca ne yapılıyr acaba bilen var mı
Tanısal histeroskopi sadece bakıyorlar eğer bir sorun yoksa 2.200 tl ama bşr sorun varsa o anda düzeltiyor lar bu işleme ise ofis histeroskopi deniliyor bu işlemin fiyatı ise 4.200 tl.

Canim gerçekten incir çok işe yarıyor benkuru inciri sevmem ama igneye başladıktan itibaren her gün günde 3 tane incir yedim hem metobolizmayi da çalıştırıyor sürekli wc ye cikiyordum
Bende sabahlari 1 tane yoyorum ama 2 tane mi yesem acaba sabahtan zeytinyagina atmistim

Canim birde sabahları haşlanmış yumurta ye ben zaten yumurtayı çok seviyorum evde durduğum müddet te sabahları 2 tane haşlanmış yumurta yedim yalnız ben sanki tutmus gibu konuşuyorum :KK66:))
Olsun onemli kismini devirdin :) bende severim yumurtayi da safra kesesi ameyliyati oldum yemeye korkuyorum ;)

Back
X