Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Ayın 18 inde kontrolum var ayın 23 ünde transfer erbil bey 14.gun test isticek garanti olsun diye ama ben 11.gün yapcam çünkü evlilik yildonumume denk geliyor :)

Ben bilmiyodum önceden ne transfer günümü,ne ne zaman test isteyeceğini...

Bana 15. Gün yaptırmam söylendi.Bakıyorum en geç benim,sordum Hicran hanıma,12. Gün yapabilirsin dedi...

Ya ben acayip rahattım transfer sonrası ama yavaş yavaş korkmaya başlıyorum.Çünkü benim hiç bir belirtim yok.Gerçi bana ağrın,lekelenmen olabilir dediler.Ama ilaçtan kaynaklanıyordur,belirti arama demişlerdi...
Yinede gördüğüm duyduğum bir çok kişi ağrım vardı,hamileyim,lekelenmem vardı hamileyim dedikçe korkmaya başlıyorum...

Oysaki fazlasıyla rahattım :(

Bana 15. Gün yaptırmam söylendi.Bakıyorum en geç benim,sordum Hicran hanıma,12. Gün yapabilirsin dedi...

Ya ben acayip rahattım transfer sonrası ama yavaş yavaş korkmaya başlıyorum.Çünkü benim hiç bir belirtim yok.Gerçi bana ağrın,lekelenmen olabilir dediler.Ama ilaçtan kaynaklanıyordur,belirti arama demişlerdi...
Yinede gördüğüm duyduğum bir çok kişi ağrım vardı,hamileyim,lekelenmem vardı hamileyim dedikçe korkmaya başlıyorum...

Oysaki fazlasıyla rahattım :KK43:
Kaçıncı gün embriyosu konuldu

Oysaki fazlasıyla rahattım :KK43:
herkeste aynı olmayabilir belirtiler bence kimseyi dinleme umutsuzluğa kapılma hayırlı sonuclarini bekliyoruz test günün ne zaman bugün kaçıncı gunun

herkeste aynı olmayabilir belirtiler bence kimseyi dinleme umutsuzluğa kapılma hayırlı sonuclarini bekliyoruz test günün ne zaman bugün kaçıncı gunun

Bugün 6. Gün daha.12. gün yapabilirsin dedi,ayın 15 i oluyor...
Kardeşimde heyecan yapıyor,test yapalım diye tutturdu dün.Ama kendimi kötü hissediyorum.Hiç bir sonuca hazır değilim ama korkuyorum :(

Bugün 6. Gün daha.12. gün yapabilirsin dedi,ayın 15 i oluyor...
Kardeşimde heyecan yapıyor,test yapalım diye tutturdu dün.Ama kendimi kötü hissediyorum.Hiç bir sonuca hazır değilim ama korkuyorum :KK43:
10.günde yapabilirsiniz ama kan testi zaten değeriniz yüksek çıkarsa tekrar yaptırmazlar.ama düşük çıkarsa 2 günde bir yükselmiş mi diye yaptirirlar

10.günde yapabilirsiniz ama kan testi zaten değeriniz yüksek çıkarsa tekrar yaptırmazlar.ama düşük çıkarsa 2 günde bir yükselmiş mi diye yaptirirlar

O değil,benim kan aldırma korkum var :) Hastanede yattığım 13 gün boyunca sürekli kan alma serum yeri değiştirme falan,ömrümden ömür gitti.Damarlarım inceymiş,bir türlü bulamıyorlar,delik deşik oldum...

Şimdi altı üstü kan verdin deselerde kolum mosmor oluyor.En çok o geriyor beni :) Neyse,bir şekilde hallolucak artık.Yarında bir iğnem var :(

O değil,benim kan aldırma korkum var :) Hastanede yattığım 13 gün boyunca sürekli kan alma serum yeri değiştirme falan,ömrümden ömür gitti.Damarlarım inceymiş,bir türlü bulamıyorlar,delik deşik oldum...

Şimdi altı üstü kan verdin deselerde kolum mosmor oluyor.En çok o geriyor beni :) Neyse,bir şekilde hallolucak artık.Yarında bir iğnem var :KK43:
Transferden sonra da mı iğne veriyorlar

_eftelya_ _eftelya_ canım hiç strese girme benimde cumartesi trasverim oldu hemde 2 tane 5.gün emriyosu benimde hiç belirtir yok.sadece dün adet olucak gibi kasıklarım ağrıdı ama bugün iyiym gayet o yüzden takma kafana

_eftelya_ _eftelya_ canım hiç strese girme benimde cumartesi trasverim oldu hemde 2 tane 5.gün emriyosu benimde hiç belirtir yok.sadece dün adet olucak gibi kasıklarım ağrıdı ama bugün iyiym gayet o yüzden takma kafana

Daha önce bir konuda sana sormuştum ama görmedin herhalde.Transfer sonrası dondurulan embriyon var mıydı senin başka?

Benim hic ağrım olmadı,sadece baya gazım var :)

Hep uzanıyor musunuz dışarı cikuyor musunuz bu süreçte geziyor musunuz

Ben öyle hep uzanmadım yaa,hani bazıları diyor ya yemeğimi bile uzanırken yedim sadece tuvalete kalktım falan.Ben oturuyorum,jeli kullanınca mecbur yürümek gerekiyor,sabah akşam.İstesem dışarıda çıkardım ama hiç canım istemedi,bugüne niyet etmiştim,hava soğuk :)

Tansferden sonra gittik avm ye yemek yedik birde :)

Back
X